16 εκπληκτικά γραφεία για παιδικό δωμάτιο!

παιδικο δωματιο γραφειο ιδεες 2020
Ο Σεπτέμβρης έφτασε, τα σχολεία ανοίγουν και μαζί πλησιάζει ο καιρός που θα παρακαλάτε τα παιδιά να διαβάσουν. Σε  γραφεία σαν αυτά που θα παρουσιάσουμε παρακάτω, μπορεί να μην χρειαστεί οποιαδήποτε παραίνεση!

Αν δυσκολεύεσαι να πείσεις τα παιδιά να διαβάσουν τα μαθήματα, τότε ίσως να έχεις έναν τελευταίο άσσο στο μανίκι σου! Μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να δουν το διάβασμα με άλλο μάτι.

Γραφείο για δύο αγόρια προσχολικής ηλικίας.
Μοντέρνο γραφείο με βιβλιοθήκη που έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Ωραία χρώματα, όμως το γραφείο ως επιφάνεια είναι κατάλληλο για μικρότερες ηλικίες όπως εδώ.

Από τα 16 εκπληκτικά γραφεία για παιδικό δωμάτιο, σε κάποια κρατήσαμε την διάταξη και το λειτουργικό στήσιμο των επίπλων, ειδικά για 2 ή περισσότερα παιδιά, σε άλλα την διακόσμηση και σε άλλα τις χρωματικές επιλογές που θα τα κρατήσουν συγκεντρωμένα στο διάβασμα. Ας δούμε λοιπόν ιδέες για παιδικά γραφεία που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα!

 

Γραφείο πορτοκαλί και ενδιάμεση διαχωριστική πόρτα με το σαλόνι.
Το σαλόνι χωρίστηκε στα δύο και τοποθετήθηκε μια πόρτα με θολό τζάμι. Έτσι το νέο γραφείο των παιδιών, αφενός τα κρατά συγκεντρωμένα και αφετέρου τραβάει την προσοχή τους με τα έντονα χρώματα! Όμως προτίμησε πιο άνετες καρέκλες, γιατί με αντίστοιχες ελαχιστοποιείς το διάστημα με το οποίο θα κάθονται άνετα.

 

Λειτουργικό γραφείο για δύο παιδιά.
Τα χρώματα είναι απολύτως αποστειρωμένα, οι καρέκλες είναι παιχνιδιάρικες και λειτουργικές, ενώ η διάταξη είναι απόλυτα λειτουργική για δύο παιδιά. Ταυτόχρονα έχουν επαρκή φωτισμό την ημέρα, ενώ αν τα σποτάκια είναι δυνατό θα έχουν και επαρκή φωτισμό την νύχτα. Χρειάζονταν όμως και φωτιστικά γραφείου.

 

Γραφείο με παιχνιδιάρικο ύφος.
Ένα γραφείο για δύο κορίτσια με εξαιρετική διακόσμηση. Έχει πολλά και έντονα χρώματα, επαρκή φωτισμό και μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σε εγρήγορση. Οι χρωματικές επιλογές είναι εξαιρετικές.

 

Λύση γραφείου για τρία παιδιά.
Ένας πολύ πρακτικός χώρος δημιουργήθηκε εδώ, ικανός να βοηθήσει 3 παιδιά να συγκεντρωθούν στο διάβασμα. Υπάρχει μεγάλη ποσότητα λευκού, όμως έχουν μπει πολλά χρώματα για να ισορροπήσουν την κατάσταση. Οι καρέκλες φαίνονται άνετες, ενώ είναι πανέμορφες. Οι πίνακες από φελλό σε γκρι είναι μια έξυπνη προσθήκη, ακόμα και αν λείπει ένα κομοδίνο.

 

Μοντέρνα γραφεία για δύο παιδία.
Ένα μοντέρνο γραφείο σε παιδικό δωμάτιο, με όμορφα χρώματα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και άνετα καθίσματα. Πέρα από τα βιβλία τους, έχουν και αρκετό χώρο για τα παιχνίδια τους.

 

Ρουστίκ παιδικό γραφείο.
Ένα πολύ όμορφο rustic γραφείο δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει δύο παιδιά. Τα μαξιλάρια αποτελούν μια έξυπνη προσθήκη. Ζεστός χώρος με καλό φωτισμό, που όμως μπορεί να είναι λίγο πιο «άνετο» από όσο πρέπει (θα χουζουρεύουν με τις ώρες!).

 

Γραφείο που μοιάζει με χώρο παιχνιδιού.
Ένα γραφείο που μπορεί άνετα να αποτελέσει και χώρο παιχνιδιού, αποτελεί ιδανική σκέψη. Πολύ όμορφα παστέλ χρώματα και πρακτικό δωμάτιο μιας και τα περισσότερα αντικείμενα είναι στο ύψος τους. Στα ράφια αντιμετωπίζεται ένα μικρό πρόβλημα, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε. Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα του δωματίου τους, χωρίς να χρειάζεται να σκαρφαλώσουν.

Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η – ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

Μοντέρνο γραφείο-καθιστικό για παιδιά.
Άλλο ένα μοντέρνο παιδικό γραφείο με έμφαση στην ανάγκη να φιλοξενούν φίλους τους. Η διάταξη πρόσωπο με πρόσωπο, δεν βολεύει για δύο παιδιά, καθώς είναι κατά 99,9% σίγουρο πως θα πειράζει το ένα το άλλο. Πέρα από αυτό πρόκειται για έναν άρτια διακοσμημένο χώρο που θα προσελκύσει τα παιδιά.

 

Γραφείο, καναπέδες και τραπεζαρία κάτω από το κρεβάτι.
Κάτω από το κρεβάτι, υπάρχουν δύο άνετοι καναπέδες με τραπέζι και συρταράκια για χώρο για γραφείο. Δημιουργεί αίσθηση φωλιάς στο παιδί και μπορεί να το κρατήσει συγκεντρωμένο. Άνετο και ως τραπεζαρία για παιδικό πάρτι.

 

Μοντέρνο γραφείο για έφηβο με δύο θέσεις.
Μινιμαλιστική επιλογή εφηβικού γραφείου σε υπνοδωμάτιο για δύο παιδιά, με ένα όμως γραφείο. Καλό είναι αν έχεις δύο παιδιά, να έχεις ίδιες καρέκλες και να τους επιτρέπεις να διαλέξουν χρώμα ή να συμμετάσχουν στις επιλογές. Ακόμα και αν χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε κάποια που θα προκρίνεις εσύ.

Μικρός χώρος για δύο παιδιά.
Επιλογή για μικρό δωμάτιο με γραφείο για δύο παιδιά. Εξυπηρετούνται και τα δύο από την διάταξη της βιβλιοθήκης. Όμορφο σετάρισμα, με ενδιαφέρον στυλ και ατομικά φωτιστικά.

 

Γραφείο για νήπιο.
Πρακτικός χώρος για γραφείο ενός παιδιού, μέσα στο υπνοδωμάτιο του. Έχει αποθηκευτικό χώρο, ο πίνακας ανακοινώσεων είναι διάτρητος και μεγάλου μεγέθους, παρότι τα αντικείμενα δείχνουν παιδί προσχολικής ηλικίας. Παρόλα αυτά, επειδή πρέπει να μαθαίνουν από μικρά, ένας τέτοιος χώρος αποτελεί προετοιμασία και εκπαίδευση οργάνωσης για το παιδί.

 

Χώρος γραφείου για τρία παιδιά.
Άλλη μια περίπτωση που εξυπηρετεί τρία παιδιά σε έναν πολύ όμορφο μακρύ χώρο με εξαιρετική διακόσμηση και χρωματικές επιλογές. Ακόμα και αν δεν είναι του δικού σου στυλ, είναι ένα στυλ που αρέσει στα παιδιά, οπότε κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο. Καλό είναι να αφήσεις το παιδικό δωμάτιο ανεξάρτητο από την διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού.

 

Γραφείο σε γκρι και χρώμα της μέντας.
Μοντέρνος σχεδιασμός με όμορφο αντίστοιχης αισθητικής γραφείο και πολύ ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα. Αν το χρώμα της μέντας έχει ένα μεγάλο θετικό, είναι ότι αποτελεί το πιο ενεργητικό παστέλ χρώμα. Το κοραλί κομοδίνο με τα ραφάκια και οι επιλογές μοτίβων δίνουν ένα πιο παιχνιδιάρικο τόνο στο δωμάτιο.

 

Γωνιακό γραφείο για ένα παιδί.
Άλλη μια επιλογή στο χρώμα της μέντας με πολύ όμορφο συνδυασμό με τυρκουάζ. Το γωνιακό γραφείο χαρίζει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, με εξαιρετική τοποθέτηση του γραφείου. Διαθέτει φυσικό φωτισμό, φωτιστικό γραφείο και οροφής. Το συγκεκριμένο γραφείο αποτελεί τον λόγο που τα 15 εκπληκτικά γραφεία για παιδικό δωμάτιο έγιναν 16! Μεγάλη ποικιλία σε παιδικά γραφεία σε πολύ καλές τιμές θα ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ!

Οι διακοπές τελειώσαν και αν θέλεις να διαμορφώσεις το παιδικό γραφείο, καλό θα είναι να το έχεις ολοκληρώσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, για να μην επηρεάσεις την ρουτίνα των παιδιών. Στην σελίδα μας θα βρεις πολλά ακόμα θέματα και ιδέες για παιδικό δωμάτιο!

Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.