Αυξήσεις – φωτιά στα διόδια της Αττικής Οδού! - AutoGreekNews


Με αφορμή την ανακοίνωση του Ιουνίου πως θα υπήρχε αύξηση στα διόδια της Αττικής Οδού, σήμερα η εταιρεία προέβη σε ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα ισχύσουν οι αυξήσεις που είχε προαναγγείλει!

Η ανακοίνωση ήταν αρκετά λιτή, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής Οδού δήλωσε πως δεν πρόκειται να εφαρμόσει την παραμικρή αύξηση στα διόδια, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί στις 14 Ιουνίου 2019.

Δείτε ακόμα: Πόσα οχήματα περνούν καθημερινά από την Αττική οδό;

Για όσους δεν θυμούνται, να τους ενημερώσουμε πως η Αττική Οδός είχε εξαγγείλει αυξήσεις της τάξεως των 50 λεπτών σε βάθος εξαμήνου, με το αντίτιμο να διαμορφώνεται από τα 2,80 ευρώ στα 3,30 ευρώ για τις κατηγορίες 2, 3 και 4, ενώ για τα φορτηγά η επιβάρυνση θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Στην κατηγορία πέντε η συνολική αύξηση ξεπερνούσε το ένα ευρώ αφού από την 1η Ιουλίου θα πήγαινε από 7,10 ευρώ σε 7,50 ευρώ, ενώ από την 1η Ιανουαρίου στα 8,20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Αυξήσεις – φωτιά στα διόδια της Αττικής Οδού!

Αντίθετη με τη συγκεκριμένη απόφαση της Α.Ο. ήταν και η κυβέρνηση, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως πραγματοποιήθηκαν πλήθος συναντήσεων ώστε να «παγώσει» η αύξηση. Βέβαια ουδείς γνωρίζει αν το «πάγωμα» θα είναι μόνιμο, ή αν θα περιμένουμε κάτι διαφορετικό στο προσεχές μέλλον.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.