Παρακολουθήστε το Porsche Taycan να κάνει μια δοκιμαστική διαδρομή 0-90-0 στο θάλαμο διακυβέρνησης USS Hornet

Παρακολουθήστε το Porsche Taycan να κάνει μια δοκιμαστική διαδρομή 0-90-0 στο θάλαμο διακυβέρνησης USS Hornet


Η Porsche συμπιέζει σε ένα ακόμα teaser μπροστά από το παγκόσμιο ντεμπούτο του ηλεκτρικού Porsche Taycan. Και αυτή τη φορά, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν σταμάτησε.

Ο επαγγελματίας αγωνιστής Shea Holbrook οδήγησε ένα πρωτότυπο Taycan από στάση μέχρι και 90,58 μίλια την ώρα (145 km / h), στη συνέχεια χτύπησε τα φρένα πίσω στο μηδέν όλα μέσα 10,7 δευτερόλεπτα. Η Shea επιτάχυνε το Taycan σε 90,58 mph σε μόλις 422 πόδια πριν φρενάρει σκληρά

Αν δεν ήταν αρκετά κακοσχηματισμένο, η Porsche ανέβηκε σε επίπεδο και διεξήγαγε την επίδειξη στο θάλαμο διακυβέρνησης του αεροσκάφους USS Hornet, των 27.500 τόνων ο μεταφορέας χρησιμοποίησε για να ανακτήσει τους αστροναύτες από τις αποστολές Apollo 11 και Apollo 12 στο φεγγάρι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δοκιμαστική δοκιμή στο παρακάτω βίντεο.

Ναι, αυτό είναι ένα δωρεάν κινηματογραφικό θέατρο και ένα μάρκετινγκ. Είναι επίσης ένας θεαματικός τρόπος να αποδειχθεί η σταθερότητα και η απόδοση του μεγάλου πονταρίσματος της Porsche στα ηλεκτρικά οχήματα.

Τώρα, το τρέξιμο 0-90-0 δεν επαρκεί για τις παραδοσιακές δοκιμές 0-100-0. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Porsche δεν έκανε 0-100-0, αν και ο διαθέσιμος χώρος ίσως ήταν παράγοντας.

Ο Stefan Weckbach, αντιπρόεδρος της Taycan, αναγνώρισε ότι η διαδήλωση ήταν "ένα είδος διασκεδαστικού ελέγχου από ένα εντελώς σοβαρό." Αλλά πρόσθεσε ότι ήταν ένας κατάλληλος τρόπος να αποδειχθεί η δύναμη του αυτοκινήτου καθώς πλησιάζει το τέλος της ανάπτυξής του

" Σε μια σκληρή, ευμετάβλητη επιφάνεια, η απίστευτη επιτάχυνση και η στάση της Taycan ήταν εντυπωσιακά – αν και αποφασίσαμε να μην το πάρουμε στο μέγιστο, μόνο για να φτάσουμε στο περιθώριο των 0-100 mph", δήλωσε ο Weckbach. Ενώ ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι τόσο η Shea όσο και το αυτοκίνητο θα μπορούσαν να επιτύχουν κάτι ιδιαίτερο, είμαι πραγματικά ανακουφισμένος κανείς δεν πήγε για κολύμπι. "

Ο Holbrook είπε ότι παρά τις εμφανίσεις, το κατάστρωμα ήταν αρκετά ανώμαλο. 19659002] "Η σκόπιμη επιτάχυνση προς τον αέρα και τον ωκεανό είναι μια νέα εμπειρία για μένα, αλλά η Taycan μου έδωσε τεράστια εμπιστοσύνη – ήταν πραγματικά σταθερή αλλά υπό επιτάχυνση και, κυρίως, υπό φρενάρισμα", πρόσθεσε. ]  porsche taycan uss hornet 021

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.