Ο Revolut επιταχύνει την υποστήριξη πελατών με σχέδια να προσλάβει 400 άτομα στο Πόρτο


Fintech startup Το Revolut αυξάνεται σαν τρελός και τώρα έχει 6 εκατομμύρια πελάτες. Η εταιρεία πρέπει να προσαρμόσει ανάλογα την ομάδα υποστήριξής της. Αυτός είναι ο λόγος για τον Revolut μόλις ανακοίνωσε σχέδια για να ανοίξει ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο Πόρτο της Πορτογαλίας

Υπάρχουν ήδη 70 άτομα που εργάζονται για την Revolut στο Πόρτο. Τελικά, ο Revolut σχεδιάζει να προσλάβει 400 άτομα στη χώρα. Θα εργάζονται για την υποστήριξη των πελατών, τις καταγγελίες, τις έρευνες και τη συμμόρφωση.

Και ο Revolut ήταν αρκετά επιτυχημένος στην Πορτογαλία μέχρι στιγμής. Υπάρχουν σήμερα 250.000 πελάτες Revolut στην Πορτογαλία και η εταιρεία προσθέτει 1.000 νέους πελάτες ανά ημέρα στη χώρα.

Θα πρέπει να βοηθήσει όταν πρόκειται για την πρόσληψη τοπικών ταλέντων. Η εταιρεία προσλαμβάνει επίσης έναν διευθυντή ανάπτυξης, έναν υπεύθυνο επικοινωνίας και PR και έναν κοινοτικό διευθυντή στην Πορτογαλία. Ο Ricardo Macieira, ο νέος διευθυντής ανάπτυξης, είναι ο πρώην διευθυντής χώρας για την Airbnb στην Πορτογαλία. Ο Rebeca Venâncio, υπεύθυνος επικοινωνίας και PR, εργάστηκε για την Microsoft στην Πορτογαλία. Και ο Miguel Costa, ο κοινοτικός διευθυντής, εργάστηκε για το Mog και το Nomad Tech.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, ο Revolut ανακοίνωσε επίσης σχέδια να ανοίξει ένα tech hub στο Βερολίνο . Αρχικά ιδρύθηκε στο Λονδίνο, ο Revolut χτίζει αργά πολλά γραφεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για να προσελκύσει το τοπικό ταλέντο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.