Ο επικεφαλής της αλφαβήτου, Ντέιβιντ Ντρομμόντ, έρχεται στο προσκήνιο μετά από νέους ισχυρισμούς για την προσωπική συμπεριφορά του

Ο επικεφαλής της αλφαβήτου, Ντέιβιντ Ντρομμόντ, έρχεται στο προσκήνιο μετά από νέους ισχυρισμούς για την προσωπική συμπεριφορά του


Ο David Drummond βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πυρκαγιάς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά από μια νέα Medium post από έναν πρώην υπάλληλο της Google που ασχολείται με μια μακροχρόνια σχέση

Αν και η εξωσυζυγική υπόθεση ήταν αρχικά που αναφέρθηκε το περασμένο φθινόπωρο από τους New York Times στο ευρύτερο πλαίσιο της καλλιεργητικής κουλτούρας του χώρου εργασίας της Google, λέει η πρώην υπάλληλος Τζένιφερ Μπλέικι σε ένα νέο και πολύ λεπτομερέστερο απολογισμό της σχέσης τους ότι ο Drummond ήταν ένας σειριακός φιλανθρωπής, αφήνοντας τη σύζυγό του για τον Blakely, αφήνοντας έπειτα τον Blakely και τον γιο που είχε πάρει μαζί του για έναν άλλο πρώην εργαζόμενο Google 19659003] Προσθέτει ότι ο Drummond είχε επίσης "μια υπόθεση με τον« προσωπικό του βοηθό »που μετακόμισε σε ένα από τα νέα του σπίτια».

Έχουμε φτάσει στο Google, ζητώντας σχόλιο είτε από την εταιρεία είτε από το Drummond, έως h

Είναι ένα εξαιρετικά απίστευτο πορτρέτο και έρχεται σε μια ευαίσθητη στιγμή για το Google, το οποίο βρέθηκε στο κέντρο του κινήματος #metoo το περασμένο έτος, αφού οι Times αποκάλυψαν ότι είχε απονεμηθεί ένα άλλο πρώην στέλεχος, Andy Rubin ένα πακέτο εξωστρέφειας μετά από μια σεξουαλική κακή συμπεριφορά που ισχυρίζεται ότι η εταιρεία φάνηκε αξιόπιστη

Εκτός από την κατηγορία ότι κατηγορούσε τον Drummond ότι την παραμέλησε, ο Blakely τον κατηγορεί επίσης ότι είναι απόντα γονέας στο παιδί που προτείνει που προσπαθούσε εδώ και χρόνια να γράψει ότι "[m] θα πήγαινε εκεί [their son] εκεί όπου δεν θα έβλεπε [their son] ή να απαντά στις κλήσεις μου ή τα κείμενα με ενημερώσεις και φωτογραφίες του ή ακόμα να ρωτάει πώς έκανε, πόσο μάλλον πώς μπορεί να βοηθήσει, γνωρίζοντας καλά ότι ήμουν μόνος και σε απελπιστική ανάγκη. "

Αλλού στη θέση της, ο Blakely λέει ότι μετά από μια μάχη επιμέλειας πάνω στο αγόρι που κέρδισε όταν ήταν τεσσεράμισι- ετών, "ο David άρχισε να παρέχει άφθονο "

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που είναι εξοικειωμένες με την κατάσταση, είναι πιο έντονη από ό, τι περιγράφει ο Blakely και δεν ήταν μια ιδιαίτερα ευτυχής ένωση, αν και τα ίδια αυτά άτομα αναγνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος του λογαριασμού της είναι αληθινό. Ο Drummond, ο οποίος ήταν ο γενικός σύμβουλος της Google το 2001 όταν συναντήθηκε, παντρεύτηκε όταν ξεκίνησε μια υπόθεση με τον Blakeley, ο οποίος είχε προσληφθεί στο νομικό τμήμα της Google ως ανώτερος διευθυντής συμβάσεων. Αν και η Google απλώς αποθάρρυνε τους διευθυντές να έχουν υποθέσεις με υφιστάμενους τότε (δεν ήταν αντίθετος με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας), όταν ο Drummond είπε τελικά στην εταιρεία το 2007 ότι ο Blakeley ήταν έγκυος με το παιδί του, μετακινήθηκε σε ρόλο "19659003] Η Blakely γράφει ότι είχε" μηδενική εμπειρία στις πωλήσεις "και ότι ήταν μια δύσκολη μετάβαση για να κάνει:« έκανα ό, τι μπορούσε για να συνεχίσω, αλλά ήμουν χαϊδεμένος και έπεσε κατάθλιψη στο γραφείο πωλήσεων της εταιρίας, μακριά από το νομικό τμήμα της εταιρείας. "

Άφησε την εταιρεία περίπου ένα χρόνο αργότερα, το 2008. Λέει ότι μαζί με τον Drummond και το γιο τους ζούσαν μαζί εκείνη την εποχή, προσθέτοντας ότι επτά μήνες αργότερα, έσπασε μαζί της με κείμενο, λέγοντας ότι ήταν "

Το αστέρι του Ντραμμόντ συνέχισε να ανεβαίνει στο Google, όπου έχει περάσει 17 χρόνια και σήμερα υπηρετεί ως ανώτερος αντιπρόεδρος του. πρόεδρος της εταιρικής ανάπτυξης καθώς και ο επικεφαλής νομικός υπεύθυνος για τη μητρική εταιρία της Google, Alphabet

Η Google έχει κάνει πολλές αλλαγές ενόψει των επικρίσεων ότι τα αρσενικά στελέχη της εταιρείας δεν αντιμετώπισαν κατά το παρελθόν συνέπειες για σεξουαλική κακομεταχείριση στην εργασία – επικρίσεις έσβησε πέρυσι, προκαλώντας μια οργανωμένη παρέμβαση από δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους της Google τον περασμένο Νοέμβριο.

Ανάμεσά τους: η Google δεν υποχρεώνει τους υπαλλήλους να επιλύουν διαφορές με την εταιρεία σε ιδιωτική διαιτησία, ακόμη και σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή προσβολή; οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον να υποβάλλουν καταγγελίες σχετικά με παρενόχληση και άλλες παραπτώσεις μέσω ειδικής ιστοσελίδας. (19659003) Ακόμα, η Google δεν έχει σχολιάσει συγκεκριμένα τους ισχυρισμούς του Blakely και θα είναι περίεργο να δούμε αν αυτό το νεότερο σαλίγκο αναγκάζει το χέρι του

Η υπόθεση και άλλοι στην εταιρεία, δεν φαίνεται να έχουν αναγκάσει δραματικές αλλαγές στον επίσημο κώδικα επικοινωνίας .

Σύμφωνα με ένα κεφάλαιο με τίτλο: "Φίλοι και συγγενείς? Συνεργαζόμενες σχέσεις ", προειδοποιεί τους υπαλλήλους ότι" οι ρομαντικές σχέσεις μεταξύ των συναδέλφων μπορούν, ανάλογα με τους ρόλους εργασίας και τις αντίστοιχες θέσεις των συμμετεχόντων συναδέλφων, να δημιουργήσουν μια πραγματική ή προφανή σύγκρουση συμφερόντων. Εάν μια ρομαντική σχέση δημιουργεί μια πραγματική ή εμφανή σύγκρουση, μπορεί να απαιτήσει αλλαγές στις ρυθμίσεις εργασίας ή ακόμα και τη λήξη της απασχόλησης ενός ή και των δύο εμπλεκόμενων ατόμων. Συμβουλευτείτε το Εγχειρίδιο Εργαζομένων της Google για περισσότερες οδηγίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.