Ready, Set, Raise – το Y Combinator για θηλυκά ιδρυτές – ανακοινώνει τη δεύτερη ομάδα

Ready, Set, Raise - το Y Combinator για θηλυκά ιδρυτές - ανακοινώνει τη δεύτερη ομάδα


Περίπου το ένα τέταρτο των νεοσύστατων επιχειρήσεων στο Η θερινή παρτίδα του Y Combinator είχε θηλυκό ιδρυτή. Δεν είναι το πιο απογοητευτικό στατιστικό στοιχείο, εάν το θεωρήσετε αυτό: Σύμφωνα με το PitchBook οι εταιρείες με τουλάχιστον έναν ιδρυτή γυναικών αύξησαν μόνο το 11% της χρηματοδότησης επιχειρηματικών κεφαλαίων στις ΗΠΑ το 2019.

Για να κλείσει το κενό χρηματοδότησης, τα προγράμματα προσαρμοσμένα στις γυναίκες επιχειρηματίες εργάζονται ακούραστα για να συμβουλεύουν και να επωφελούνται από την αρχή, ελπίζοντας να εντυπωσιάσουν τους επιχειρηματίες κεφαλαίων επιχειρηματικών κεφαλαίων . Έτοιμο, Set, Raise ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης που κατασκευάστηκε για γυναίκες από γυναίκες, συγκαταλέγεται στις νέες προσπάθειες για τη βοήθεια των γυναικών και των μη διμερών ιδρυτών να αυξήσουν τα δολάρια ή τουλάχιστον να οικοδομήσουν σχέσεις με τους επενδυτές .

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης που δημιουργήθηκε από το δίκτυο των ιδρυτών και επενδυτών με έδρα το Σιάτλ που ονομάζεται Γυναικεία Ιδρυτική Συμμαχία αναγγέλλει σήμερα τη δεύτερη δέσμη εταιρειών, μια ομάδα που περιλαμβάνει ένα sextech Επιχειρήσεις ένα εργαλείο με μηχανισμό AI για υποκοσμητικά και μια γραμμή δημιουργήθηκε για γυναίκες που εργάζονται σε αγροκτήματα, εργοτάξια και εργοστάσια

, Η εταιρεία Raise έχει συνεργαστεί με τη Microsoft για εκκίνηση για να προσφέρει στους επιχειρηματίες $ 120.000 σε πιστώσεις Azure, καθώς και τεχνική και επιχειρηματική καθοδήγηση από στελέχη του γίγαντα λογισμικού με έδρα το Redmond. Άλλοι νέοι εταίροι περιλαμβάνουν το Brex και Carta, δύο καλά χρηματοδοτούμενες εταιρείες που σχεδιάζουν να δανείσουν την υποστήριξη των στελεχών τους για να διδάξουν στους επιχειρηματίες τη χρηματοδότηση εκκίνησης, την αποτίμηση και τους όρους συγκέντρωσης κεφαλαίων.

"Τόσο η FFA όσο και η Microsoft αναγνωρίζουν μια σημαντική καθυστέρηση στις ευκαιρίες που παρέχονται σε γυναίκες και μη διμερείς ιδρυτές", γράφει ο Ian Bergman, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft για Startups. "Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί για να προωθήσουμε αυτή την απαραίτητη μετατόπιση στο τοπίο της VC"

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FFA, Leslie Feinzaig, ο οποίος ξεκίνησε την οργάνωση το 2017, υπήρξε σθεναρός υποστηρικτής της διαφορετικότητας στην επιχειρηματικότητα και την επιχειρηματικότητα (19659010) "Η συγκέντρωση της εμπειρίας μου ήταν αναμφισβήτητα διαμορφωμένη από το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και τότε ήταν μια νέα μαμά", ο Feinzaig, που προηγουμένως ίδρυσε μια εκκίνηση edtech, είπε στο Seattle Business Magazine νωρίτερα φέτος. "Ένα χρόνο αργότερα, επρόκειτο να παραιτηθεί. Αντ 'αυτού, ξεκίνησα μια ομάδα στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων όλων των ιδρυτών και κορυφαίων αρχηγών τεχνολογίας που ήξερα. Ήταν η ομάδα που χρειαζόμουν, αποτελούμενη από ανθρώπους που ήξεραν ακριβώς τι περνούσα. «

Η FFA's R Eady, Set, Raise παρέχει στις επιχειρήσεις της φροντίδα των παιδιών κατά τη διάρκεια του προγράμματος των έξι εβδομάδων, στο οποίο οι εταιρείες εργάζονται ένα με ένα έμπειρο προπονητή μπροστά μιας επίδειξης που θα λάβει χώρα στις 16 Οκτωβρίου. ” width=”680″ height=”340″ />

Εδώ είναι μια ματιά στο στάδιο Ready, Set, δευτεροετής φοιτητής του Raise:

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.