Το Lego διδάσκει οδηγίες ακουστικής και μπράιγ

Το Lego διδάσκει οδηγίες ακουστικής και μπράιγ


Εδώ είναι ένα ωραίο πράγμα από ορισμένες εταιρίες σήμερα το πρωί – και έχει μια συναρπαστική ιστορία πίσω, για την εκκίνηση. Το Lego σήμερα το πρωί ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία προσβασιμότητας που θα κάνει τις οδηγίες κατασκευής για τα επιλεγμένα κιτ διαθέσιμα ως μπράιγ ή κείμενο για αναγνώστες φωνής, προκειμένου να φτάσουν οι οικοδόμοι με τύφλωση και προβλήματα όρασης.

Αυτήν τη στιγμή η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν μέσω του ιστότοπου Lego Audio Instructions . Είναι ακόμα σε πιλοτική λειτουργία, που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή περιορίζεται σε τέσσερα κιτ, με ένα από τα Classic Lego, Lego City, Lego Friends και Lego Movie 2. Η εταιρεία συλλέγει αυτή τη στιγμή ανατροφοδότηση από τις εμπειρίες με σχέδια για να αναπτύξει τις προσφορές της

Η ιδέα προέρχεται από τον Matthew Shifrin, έναν 22χρονο τυφλό ενθουσιώδη Lego. Προσπάθησε την εταιρεία με την ιδέα, αφού μαζί με έναν φίλο συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν οδηγίες για κιτ που μπορούσε να διαβάσει.

"Είχα μια φίλη, την Lilya, που θα γράφει όλα τα βήματα για την οικοδόμηση για μένα, ώστε να τα ανεβάσω σε ένα σύστημα που μου επέτρεψε να διαβάσω τα δάχτυλα του κτιρίου σε έναν αναγνώστη Braille μέσα από τα δάχτυλά μου" λέει μια απελευθέρωση. "

Το Media Lab του MIT βοήθησε στη δημιουργία ενός λογισμικού που χρησιμοποιεί AI για να μεταφράσει οπτικά δεδομένα LXFML (LEGO Exchange Format Mel Script ) σε κείμενο. Το αποτέλεσμα αυτών των οδηγιών φιλοξενείται επί του παρόντος στο site της Lego.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.