Η Oracle αρχειοθετεί νέα έκκληση για τη διαδικασία RFP της σύμβασης σύννεφο JEDI του Pentagon για 10 δολαρίων


Πρέπει πραγματικά να δώσετε πολλά στοιχεία για την εμμονή, ειδικά όταν πρόκειται για τη διαδικασία σύναψης σύμβασης της JEDI για την ανάθεση συμβάσεων ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων . Για περισσότερο από ένα χρόνο, η εταιρεία διαμαρτύρεται σε κάθε νομικό και κυβερνητικό κανάλι που μπορεί να σκεφτεί. Παρά την κάθε προσπάθεια να βρεθεί κάποιο ζήτημα στη διαδικασία, έχει αποτύχει κάθε φορά. Αυτό δεν το σταμάτησε σήμερα από την υποβολή νέας έκκλησης της απόφασης του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του περασμένου μήνα που διαπίστωσε κατά της εταιρείας

. Η Oracle αρνείται να πάει ήσυχα σε εκείνη την καλή νύχτα, όχι όταν υπάρχουν ομοσπονδιακά δολάρια ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη γραμμή, και σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ήταν ελκυστική Federal Court Claims Senior απόφαση δικαστή Eric Bruggink . Αυτή τη φορά επιστρέφουν σε αυτό το παλιό κάστανι ότι ο χαρακτήρας μιας διαδικασίας ανάθεσης της JEDI είναι παράνομος:

"Το Δικαστήριο των Ομοσπονδιακών Απαιτήσεων στη διαμαρτυρία της JEDI περιγράφει τις προμήθειες του JEDI ως παράνομες, παρά την απόρριψη της διαμαρτύρονται μόνο για τη νομική τεχνική της υποτιθέμενης έλλειψης διαρκούς χαρακτήρα της Oracle. Οι ομοσπονδιακοί νόμοι περί δημοσίων συμβάσεων απαγορεύουν συγκεκριμένα τις προμήθειες μιας μόνο ανάθεσης, όπως το JEDI, εφόσον δεν πληρούν συγκεκριμένες, υποχρεωτικές απαιτήσεις και το Δικαστήριο, κατά τη γνώμη του, διαπίστωσε ότι η DoD δεν πληρούσε τις εν λόγω απαιτήσεις. Η γνωμοδότηση αναγνωρίζει επίσης ότι η προμήθεια πάσχει από πολλές σημαντικές συγκρούσεις συμφερόντων. Αυτές οι συγκρούσεις παραβιάζουν το νόμο και υπονομεύουν την εμπιστοσύνη του κοινού. Ως ζήτημα κατωφλίου, πιστεύουμε ότι ο προσδιορισμός της μη ύπαρξης δεν είναι λάθος ως νομικό ζήτημα και η ίδια η ανάλυση στη γνώμη απαιτεί την αποφασιστικότητα ότι η προμήθεια ήταν παράνομη για διάφορους λόγους ", δήλωσε ο γενικός σύμβουλος της Oracle, Dorian Daley σε δήλωση

Το Δεκέμβριο, η Oracle μήνυσε την κυβέρνηση για 10 δισεκατομμύρια δολάρια που επικεντρώνονταν κατά κύριο λόγο σε μια αντιληπτή σύγκρουση συμφερόντων που αφορούσε έναν πρώην υπάλληλο του Αμαζονίου που ονομάστηκε Deap Ubhi. Εργάστηκε για το Amazon πριν από την είσοδό του στο DOD, όπου εργάστηκε σε μια επιτροπή ανθρώπων που γράφει τις απαιτήσεις RFP, και στη συνέχεια επέστρεψε αργότερα στο Amazon. Το δικαστήριο τελικά συμφώνησε με την διαπίστωση της DOD τον περασμένο μήνα, με την οποία έκρινε ότι η Oracle δεν προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία σύγκρουση ή ότι είχε αντίκτυπο στη διαδικασία προμηθειών. Ο δικαστής Bruggink έγραψε εκείνη την εποχή:

Καταλήγουμε επίσης στο συμπέρασμα ότι οι διαπιστώσεις του συμβαλλομένου αξιωματικού ότι δεν υπάρχει οργανωτική σύγκρουση συμφερόντων και ότι οι μεμονωμένες συγκρούσεις συμφερόντων δεν επηρέασαν την προμήθεια, δεν ήταν αυθαίρετες, ιδιότροπες, , ή αλλιώς δεν είναι σύμφωνα με το νόμο. Επομένως, η πρόταση της προσφεύγουσας για την κρίση επί του διοικητικού αρχείου απορρίπτεται.

Η εταιρεία άρχισε να διαμαρτύρεται και να τραγουδάει ακόμη και πριν ξεκινήσει η διαδικασία RFID του JEDI. Η Washington Post ανέφερε ότι ο Safra Catz (19459016) της Oracle συναντήθηκε με τον πρόεδρο τον Απρίλιο του 2018 για να διαμαρτυρηθεί ότι η διαδικασία ήταν άδικα στοιβαγμένη υπέρ του Αμαζονίου του ηγέτη του μεριδίου αγοράς με σημαντικότερο περιθώριο, με περισσότερο από το διπλάσιο εκείνου του επόμενου πλησιέστερου αντιπάλου της, της Microsoft.

Αργότερα, η εταιρεία άσκησε έφεση ενώπιον του Κυβερνητικού Γραφείου Λογονομίας το οποίο δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα με τη διαδικασία RFP. Το DOD, το οποίο επέμενε ότι δεν υπήρχε καμία σύγκρουση στη διαδικασία, έκανε επίσης σε εσωτερική έρευνα και δεν διαπίστωσε κακό .

Ο πρόεδρος εμπλέκεται τον περασμένο μήνα όταν έδωσε εντολή στον υπουργό Άμυνας Mark T. Esper να εξετάσει την ιδέα ότι για άλλη μια φορά η διαδικασία ευνόησε τον Αμαζόνιο. Η έρευνα αυτή συνεχίζεται. Το DOD ονόμασε δύο φιναλίστ τον Αμαζόν και τη Microsoft, τον Απρίλιο, αλλά δεν έχει ακόμη κατονομάσει τον νικητή καθώς οι διαμαρτυρίες, οι δικαστικές υποθέσεις και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η διαμάχη εν μέρει αφορά τη φύση της σύμβασης εαυτό. Δύναται να αναλάβει δεκαετή δέσμευση για την κατασκευή της υποδομής του cloud για το DOD, περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μόνο πωλητή (αν και υπάρχουν αρκετές ρήτρες εξαίρεσης για όλη τη διάρκεια της σύμβασης) και περιλαμβάνει 10 δισεκατομμύρια δολάρια και το δυναμικό για πολύ περισσότερα κυβερνητικές εργασίες. Το γεγονός ότι κάθε τεχνολογική εταιρεία είναι σαλιγκάνοντας για αυτή τη σύμβαση δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά μόνο η Oracle συνεχίζει να διαμαρτύρεται σε κάθε στροφή

Ο νικητής έπρεπε να ανακοινωθεί αυτό το μήνα, αλλά με την έρευνα του Πενταγώνου σε εξέλιξη και μια άλλη δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, θα μπορούσε να είναι αρκετός χρόνος πριν ακούσουμε ποιος είναι ο νικητής.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.