Η Disney παρουσιάζει την ταινία "She Hulk", "Moon Knight" και "Mrs. Marvel "στην υπηρεσία Disney + streaming

Η Disney παρουσιάζει την ταινία "She Hulk", "Moon Knight" και "Mrs. Marvel "στην υπηρεσία Disney + streaming


Στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσής του για την παρουσίαση των εκπομπών που έρχονται στην υπηρεσία Disney +, ο επικεφαλής Marvel Kevin Feige εισήγαγε τρεις νέες εκπομπές που θα ενταχθούν στο παντελόνι Marvel: "She Hulk", "Moon Knight" και " Marvel "ως μέρος του διευρυμένου Marvel Universe.

Ms. Η Marvel μιλάει για την ιστορία της έφηβης Kamela Khan, που ήταν ο πρώτος μουσουλμάνος χαρακτήρας της Marvel για να οδηγήσει τη δική της σειρά. Ένας πακιστανός Αμερικανός από το Νιου Τζέρσεϋ, ο Χαν μπορεί να αλλάξει το σχήμα του.

Το Moon Knight βασίζεται στον χαρακτήρα του Marc Specter που είναι μισθοφόρος που έμεινε νεκρός στην αιγυπτιακή έρημο, ο οποίος έρχεται με ειδικές δυνάμεις από πνευματική δύναμη. Και η Hulk είναι η ιστορία του ξαδέλφου του Bruce Banner, της Jennifer Walters, η οποία στα κόμικς λαμβάνει μια μετάγγιση αίματος από τον συγγενή της και μεταμορφώνεται σε δική της εκδοχή του Hulk

Άλλες αποκαλύψεις από το τμήμα Marvel της μεγάλης παρουσίασης της Disney + (19659002) Τα αγαπημένα του Old Marvel, συμπεριλαμβανομένου του Kat Dennings ως Darcy Lewis και του Randall Park ως πράκτορας Wu από τις ταινίες "Ant Man", θα κάνουν εμφανίσεις στο WandaVision, το οποίο περιγράφει Feige ως συνθετικό sitcom και το παραδοσιακό θαύμα. η εμφάνιση της Wanda / Vision.

Η επανάσταση στο Marvel Universe είναι και η Emily Van Camp, η οποία επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Sharon Carter, κόρη του Peggy Carter.

Η επέκταση της MCU με αυτές τις τρεις νέες εκπομπές δείχνει πόσο βαθιά ένας πάγκος πνευματικής ιδιοκτησίας της Disney έχει στη διάθεσή της για να επεξεργαστεί τη ροή της υπηρεσίας της. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για να γεμίσει τον πόνο που μερικοί οπαδοί μπορεί να νιώσουν στην απώλεια των χαρακτήρων που απαλλάσσονται από το Netflix, όπως ο Daredevil, ο Luke Cage, ο Iron Fist (κάποιος το άρεσε) και η Jessica Jones

το κατάλογό του των γυναικών στο MCU που παίρνει το ρόλο υπερήρωων, το οποίο έρχεται στο πίσω μέρος της επιτυχίας του Captain Marvel

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.