Αυτός ο Thiel συνειδητοποιεί ότι μπορεί να βοηθήσει τα σκούτερ, τα drones και τα ρομπότ παράδοσης να φορτιστούν με το ηλιακό φως


Από τότε που ήταν φοιτητής γυμνασίου, ο Rohit Kalyanpur θεώρησε ότι ήταν περίεργο το γεγονός ότι παρόλο που είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ενέργεια από ένα ηλιακό πάνελ, τα πάνελ έχουν από καιρό χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά στις στέγες και ως μέρος των ηλιακών δικτύων βιομηχανικής κλίμακας . "Δεν είχα δει [anything solar-powered] στα πράγματα που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά εκτός από αριθμομηχανές και φώτα γκαζόν", μας λέει ο ίδιος από το σπίτι του στο Σικάγο – αν και μετακομίζει στο Bay Area τον επόμενο μήνα

μόνο μια διαμπερή σκέψη για το Kalyanpur. Μέσα από ερευνητικές θέσεις στο λύκειο, συνέχισε να μαθαίνει για την ενέργεια και να εργάζεται σε ένα πρωτότυπο για την ηλιακή φόρτιση – αρχικά να χρεώνει το iPhone του – ενώ συνεχίζει να αναρωτιέται ποια άλλα υλικά μπορεί να τροφοδοτούνται αυθόρμητα απλώς φωτίζοντας το φως

γρήγορα ανακάλυψε, λέει, δεν υπήρχαν εργαλεία προγραμματιστών για την κατασκευή ενός έργου αυτοπροβολής. Σε αντίθεση με τα έργα υλικού, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να στραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πρωτοτύπων ανοικτού κώδικα Arduino και στο Raspberry Pi, έναν μικρό υπολογιστή με μέγεθος πιστωτικής κάρτας και δημιουργήθηκε το 2012 για να βοηθήσει τους μαθητές να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι υπολογιστές, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε ένα ηλιακό προϊόν ", λέει.

Γρήγορα προς τα εμπρός, και η Kalyanpur λέει ότι υπάρχει τώρα – και το βοήθησε να το φτιάξετε

Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αφού παρέστη στο Πανεπιστήμιο του Illinois στην Urbana-Champaign για δύο χρόνια και συμετείχε σε συναδέλφους Paul Couston, ο οποίος βοήθησε να διαχειριστεί και να επενδύσει το πράσινο ταμείο 10 εκατομμυρίων δολαρίων του πανεπιστημίου, το ζευγάρι έφυγε από το σχολείο για να ξεκινήσει την εταιρία τους, Εργαστήρια Optivolt . Η είσοδος στο πρόγραμμα επιτάχυνσης Techstars Chicago ήταν η ώθηση που χρειαζόταν και από τότε έχουν κερδίσει δυναμική. Στην πραγματικότητα, ο Kalyanpur, τώρα 21 ετών, έλαβε πρόσφατα μια Thiel Fellowship ένα διετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει $ 100.000 επιχορήγηση σε νέους που θέλουν να οικοδομήσουν νέα πράγματα, μαζί με πολλά mentorship και

Τώρα, η εταιρεία έκλεισε σε ξεχωριστό γύρο χρηματοδότησης σπόρων 1,75 εκατομμυρίων δολαρίων από έναν μακρύ κατάλογο αξιοσημείωτων μεμονωμένων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των συνιδρυτών του Eventbrite Kevin & Julia Hartz. TJ Parker, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του PillPack (τώρα θυγατρική του Αμαζονίου). Pinterest COO Francoise Brougher: και ο Jeff Lutz, πρώην Google SVP.

Αυτό που αγοράζουν είναι ακριβώς η υπόσχεση μιας κλιμακωτής τεχνολογικής στοίβας για ηλιακή ολοκλήρωση. Παρόλο που η Optivolt εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη, έχει ήδη βρει έναν τρόπο να παρέχει αποτελεσματικά συστήματα μεταφοράς ισχύος, ηλιακά εργαλεία ανάπτυξης και προσομοίωσης και API με βάση το σύννεφο, ώστε να επιτρέπουν στους στόλους των μηχανών να φορτίζονται με το φως του περιβάλλοντος, λέει ο Kalyanpur.

Ερωτηθείς πώς όλα λειτουργούν σε πιο κορεσμένο επίπεδο, η Kalyanpur αρνείται να βουτήξει σε λεπτομέρειες, αλλά λέει ότι η εταιρεία θα αρχίσει να δοκιμάζει την τεχνολογία της σύντομα με έναν αριθμό των «επιχειρησιακών στόλων» που έχουν ήδη υπογράψει για να συνεργαστούν με την Optivolt σε πιλοτικά προγράμματα.

Αν λειτουργήσει όπως είχε προγραμματιστεί, ακούγεται σαν μια αρκετά μεγάλη ευκαιρία. Αν και ορισμένες εταιρείες έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν μικρότερα ηλιακά οχήματα υπάρχουν πιθανότατα πολλά ρούχα που θα προτιμούσαν να βρουν έναν τρόπο να αναβαθμίσουν το υλικό που έχουν ήδη στον κόσμο, το οποίο λέει το Kalyanpur ότι θα είναι δυνατό [19659002] Λέει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις υπάρχουσες μπαταρίες τους – ότι το ηλιακό δεν θα τροφοδοτεί μόνο τις συσκευές ή τα οχήματα σε πραγματικό χρόνο αλλά θα τους επιτρέψει να αποθηκεύσουν και κάποια ενέργεια. Η τεχνολογία της Optivolt ενσωματώνεται απρόσκοπτα στα καθημερινά προϊόντα, έτσι δεν χρειάζεται να αλλάζετε ουσιαστικά τον σχεδιασμό του προϊόντος, επιμένει.

Θα είμαστε περίεργοι να δούμε αν βλέπουμε αν κάνει αυτό που νομίζει ότι μπορεί. Ακούγεται σαν να μην είμαστε και οι μόνοι.

Ερωτηθείς για τον οδικό χάρτη του Optivolt, ο Kalynapur προτείνει ότι θα συναντηθούμε. Η κορυφαία προτεραιότητα της εταιρείας, ωστόσο – πέρα ​​από την πρόσληψη περισσότερων ταλαντούχων μηχανικών με το ολοκαίνουργιο γύρο της – θα δούμε πρώτα πως λειτουργεί στον τομέα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.