Η FCC εγκρίνει $ 4.9B για χρηματοδότηση για αγροτικές ευρυζωνικές βελτιώσεις

Η FCC εγκρίνει $ 4.9B για χρηματοδότηση για αγροτικές ευρυζωνικές βελτιώσεις


Η FCC μόλις ενέκρινε περίπου πέντε δισεκατομμύρια δολάρια σε επιδοτήσεις για τους αγροτικούς ευρυζωνικούς φορείς που θα καταβληθούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Οι αποδέκτες αυτού του απροσδόκητου θα πρέπει να "διατηρήσουν, να βελτιώσουν και να επεκτείνουν" την ευρυζωνική υποδομή τους, ειδικά σε περιοχές που δεν εξυπηρετούνται.

Οι μεταφορείς σε 39 κράτη, Αμερικανική Σαμόα και πολλές φυλές θα λάβουν διαφορετικά ποσά χρηματοδότησης ανάλογα με τον αριθμό τους ανθρώπους που εξυπηρετούν, το κόστος παροχής της υπηρεσίας και ούτω καθεξής. Φυσικά δηλώνει με περισσότερους ανθρώπους στις αγροτικές περιοχές να λαμβάνουν περισσότερα μετρητά – μπορείτε να δείτε πώς το κράτος σας έγραψε στο παρακάτω διάγραμμα

Για να είναι σαφές, αυτό δεν είναι κάποια αυθόρμητη πτώση μετρητών από την FCC. πρέπει να αποφασίσει πώς να κατανείμει τα κεφάλαια που λαμβάνει από τέλη και τέτοια και μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες που καταβάλλονται σήμερα είναι η βελτίωση της αγροτικής ευρυζωνικότητας. Αλλά οι λεπτομέρειες για το πώς να εκταμιεύσετε δισεκατομμύρια σε μια δεκαετία, ποιος είναι ο κατάλληλος, πώς να επαληθεύσει τα προσόντα και τη συμμόρφωσή τους με τους όρους – είναι μια περίπλοκη διαδικασία και πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης και έγκρισης, καθώς το πρόγραμμα τελικά ήταν

. (19459011) CAF II και άλλα ταμεία τα οποία απευθύνονται επίσης σε αγροτικές ευρυζωνικές συνδέσεις αλλά σε διαφορετικές μεθόδους, όπως για παράδειγμα η άμεση συνεργασία με τους δήμους ή τους εργολάβους. Έχω ζητήσει από την FCC λίγο περισσότερη λεπτομέρεια και θα ενημερωθεί εάν ακούσω πίσω.

Οι αγρότες που μεταφέρουν αγρότες συχνά έχουν υψηλότερο κόστος ανάπτυξης και συντήρησης και πρέπει να μεταφέρουν αυτό το κόστος στους συνδρομητές τους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η αγροτική ευρυζωνικότητα έχει συχνά χαμηλότερη ταχύτητα και αξιοπιστία από ότι η αστική σύνδεση, αυτοί οι φτωχοί λαοί καταλήγουν να πληρώνουν περισσότερα για λιγότερα. Το αμοιβαίο κεφάλαιο προορίζεται να καλύψει τα έξοδα αυτά τόσο για τον μεταφορέα όσο και για τον συνδρομητή. Εάν ο θείος Σαμ πληρώνει το μισό λογαριασμό για να ρίξει νέα ίνα, αυτό σημαίνει ότι η κατώτατη γραμμή για Joe Six-Megabit πηγαίνει λίγο κάτω (ιδανικά). Το 1969003] Η Βόρεια και Νότια Ντακότα παίρνουν το μερίδιο του λέοντος στο ταμείο, με συνολικό ποσό 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων να κατευθύνεται προς την κατεύθυνση και μερικές 96.000 κατοικίες και επιχειρήσεις που πρέπει να εξυπηρετούνται. Αυτό είναι κατά μέσο όρο περίπου 13.000 δολάρια ανά ιστό για δέκα χρόνια ή 114 δολάρια ανά μήνα ανά ιστότοπο. Ακούγεται λογικό όταν το δουλεύεις έτσι – δεν είναι μόνο μια επιδότηση, αλλά μια επένδυση.

Η Αϊόβα, η Μινεσότα και το Τέξας, παίρνουν πολύ λίγο, αλλά μην ζηλεύεις αν είσαι , ας πούμε, την Καλιφόρνια, η οποία παίρνει μόνο 13 εκατομμύρια δολάρια για μία δεκαετία για να εξυπηρετήσει 1.300 νέες τοποθεσίες. Υπάρχουν πολλά χρήματα στο Διαδίκτυο που στροβιλίζονται γύρω από την Καλιφόρνια – είναι μέρη που έχουν περισσότερη έκταση από τα μετρητά που η FCC χρειάζεται να βοηθήσει.

Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος των ποσών και των θέσεων:

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.