Η έναρξη της προσωπικής φροντίδας των ανδρών Huron αυξάνει 1 εκατομμύριο δολάρια


Ο Huron ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Matt Mullenax ελπίζει να οικοδομήσει μια μεγάλη επιχείρηση γύρω από το πλύσιμο σώματος

"Για εμάς, η ευρύτερη αποστολή είναι η προσωπική φροντίδα A + για παιδιά παντού – όχι μόνο παιδιά στη Νέα Υόρκη η Bay Area ή οι τύποι στο Λος Άντζελες

Η εκκίνηση έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε χρηματοδότηση από τους ιδρυτές της RXBAR Peter Rahal και Jared Smith, CXT Investments και Lean Luxe ιδρυτή Μ. Paul Munford

Mullenax μου είπε ότι ενδιαφέρθηκε για αυτή την αγορά αφού εργάστηκε ως αναλυτής οικονομικών και επιχειρήσεων στο Bonobos, όπου «ερωτεύτηκε το μοντέλο [direct-to-consumer]». Είπε επίσης ότι έχει προσωπική εμπειρία με κακό δέρμα, αλλά «δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πληρώντας 75 δολάρια το μήνα για πλύσιμο προσώπου. "

Έτσι, ο στόχος της Huron είναι να δημιουργήσει προϊόντα που μπορούν να στοιβάζονται εναντίον" μαρκών στα ράφια του Bloomingdale, του Neiman Marcus ή του Nordstrom ", χωρίς όμως το κόστος και το κόστος σήμανσης μεγάλο πολυκατάστημα. Η αρχική σύνθεση συμπεριλαμβάνει πλύσιμο σώματος ($ 14), πλύση προσώπου ($ 14) και λοσιόν προσώπου ($ 15), με σχέδια για περισσότερα προϊόντα σύντομα

Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Huron ξεχωριστά, ως μέρος ενός μεγαλύτερου κιτ ή μέσω συνδρομής. Η Mullenax δήλωσε ότι ο ιστότοπος Huron έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικός και εκπαιδευτικός για τους άνδρες που δεν γνωρίζουν πολλά για την προσωπική φροντίδα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι "να εξαναγκάσει αυτόν τον τύπο σε μηχανισμό συνδρομής" "

Όσον αφορά το ευρύτερο ανταγωνιστικό τοπίο – το οποίο περιλαμβάνει εταιρείες που ξεκίνησαν με ξυράφια ή Κολωνία αλλά έχουν ευρύτερη φιλοδοξίες στην προσωπική φροντίδα των ανδρών – ο Mullenax δήλωσε: "Η βιομηχανία γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική και πρέπει να είναι μια τεράστια κατηγορία"

Ισχυρίστηκε ότι η αγορά έχει περιθώρια για κάτι περισσότερο από "έναν νικητή ή δύο νικητές ή πέντε νικητές ". Και κατά την άποψή του, ο Huron θα ξεχωρίσει με την" ικανότητά του να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα με έναν τόνο φωνής που να αντηχεί, με προϊόντα που λειτουργούν, σε ένα σημείο τιμής που κάνει γέφυρες για αυτόν τον τύπο "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.