Startups Weekly: Η τρελή παύλα στις δημόσιες αγορές

Startups Weekly: Η τρελή παύλα στις δημόσιες αγορές


Γεια σας και καλώς ήρθατε πίσω στο Startups Weekly, ένα ενημερωτικό δελτίο για το Σαββατοκύριακο που βουτά στις αξιοσημείωτες νεοσύστατες εταιρίες και τις ειδήσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων της εβδομάδας. Πριν προχωρήσω στο σημερινό θέμα, ας πιάσουμε λίγο. Την περασμένη εβδομάδα έγραψα για τις διαφορές μεταξύ της άντλησης μετρητών από τους αγγέλους και τους παραδοσιακούς επιχειρηματικούς κεφαλαίους. Πριν από αυτό συνόψισα την απόκτηση του Caviar από την DoorDash.

Θυμηθείτε, μπορείτε να μου στείλετε συμβουλές, προτάσεις και σχόλια στο kate.clark@techcrunch.com ή στο Twitter @KateClarkTweets . Εάν δεν εγγραφείτε ακόμα στο Startups Weekly, μπορείτε να το κάνετε αυτό εδώ .


Είναι Παρασκευή το πρωί και δεν θέλω να σκάψω σε άλλο ενημερωτικό δελτίο IPO. Ωστόσο, οι νεοσύστατες εταιρίες δεν ενδιαφέρονται για το τι είναι το τρελό παύλα για να φτάσουν στις δημόσιες αγορές, οι δημοσιογράφοι είναι καταδικασμένοι.

Την εβδομάδα αυτή, τρία δισεκατομμύρια δολάρια με την υποστήριξη "unicorns" αποκάλυψαν S-1, αναγκαία για την ολοκλήρωση της δημόσιας εγγραφής. Πρώτα βγήκαμε η WeWork, ο γίγαντας συνεργασίας των 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων που αγαπήθηκε από τη SoftBank. Στη συνέχεια ήρθε η Cloudflare, μια επιχείρηση που παρέχει προστασία ιστοσελίδων και προστασία από άρνηση εξυπηρέτησης για ιστότοπους. Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί, αφού όλοι θεωρήσαμε ότι ήρθε η ώρα για αναπνοή, η εταιρία "teledentistry" SmileDirectClub έκανε την κατάθεσή της δημόσια

Υπάρχει αφθονία για να διαβάσετε σε κάθε μία από αυτές τις υψηλού προφίλ IPOs?

WeWork αποκαλύπτει την κατάθεση της IPO
Το WeWork's S-1 χάνει αυτά τα τρία βασικά σημεία

Αρχεία Cloudflare για αρχική δημόσια προσφορά
Cloudflare λέει ότι κόβοντας πελάτες όπως το 8chan είναι ένας παράγοντας κινδύνου της IPO
Στην κατάθεση της IPO, η Cloudflare ευχαριστεί έναν τρίτο συνιδρυτή: Lee Holloway

SmileDirectClub

Σχετικά με άλλα πράγματα …

Γνωρίστε τις νεοσύστατες εταιρίες στο Y Combinator
Όπως ίσως γνωρίζετε, . Μια απίστευτη 176 εταιρίες αναμένεται να παρουσιάσουν και θα υπάρξει αναφορά ζωντανά, όπως συνήθως. Προετοιμάζοντας, είμαστε εταιρείες που επιλέγουν κεράσι στην τελευταία παρτίδα που μας ενδιαφέρει. Εδώ είναι μια ματιά στο πιο πρόσφατο μας – περισσότερα για να έρθει:

Equity Podcast
Αυτή ήταν μια πολύ ειδική εβδομάδα για την Equity. Καταγράψαμε δύο μεγάλα επεισόδια, ένα με το οποίο βρισκόμασταν μαζί με τον Dan Primack της Axios στη Βοστόνη, ενώ ο άλλος με κατέγραψε έναν καφέ μπουκάλι της Νέας Υόρκης λίγο μετά την κατάθεση της S-1 από την WeWork. Μπορείτε να ακούσετε τα τελευταία μας επεισόδια εδώ και εδώ . Η μετοχή πέφτει κάθε Παρασκευή στις 6:00 π.μ. PT, επομένως εγγραφείτε σε μας στο Η Apple Podcasts ή το Spotify Ο Eric Peckham του TechCrunch λέει την ιδρυτική ιστορία του Kobalt του επόμενου μουσικού τεχνολογικού μονόκερου στον κόσμο. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από το εκτενές κομμάτι του Peckham: "Μπορεί να μην έχετε ακούσει για το Kobalt πριν, αλλά μάλλον ασχολείστε με τη μουσική που εποπτεύει κάθε μέρα, αν όχι σχεδόν κάθε ώρα. Συνδυάζοντας μια τεχνολογική πλατφόρμα για την καλύτερη παρακολούθηση των δικαιωμάτων κυριότητας και των δικαιωμάτων των τραγουδιών με μια νέα προσέγγιση για την εκπροσώπηση των μουσικών στην καριέρα τους, ο Kobalt ανέβηκε από τις στάχτες της φούσκας dot-com 2000 για να γίνει σημαντικός παίκτης στην εποχή της ροής μουσικής. Είναι η κορυφαία εναλλακτική λύση για τους εκδοτικούς οίκους μουσικής που εκπροσωπούν μουσική και δημιουργεί ένα νέο μοντέλο ετικετών για την αυξανόμενη «μεσαία τάξη» των μουσικών από όλο τον κόσμο που είναι αστέρια μέσα σε εξειδικευμένα ακροατήρια ».

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.