Samsung Galaxy Σημείωση 10 + αναθεώρηση

Samsung Galaxy Σημείωση 10 + αναθεώρηση


Είναι αλήθεια ότι έχεις το σημείωμα του Galaxy να ευχαριστήσεις για το μεγάλο σου τηλέφωνο. Όταν η συσκευή χτύπησε τη σκηνή στο IFA 2011, μεγάλες οθόνες ήταν ακόμα μια punchline. Την ίδια χρονιά, ο Steve Jobs αστειεύτηκε περίφημα για τηλέφωνα με οθόνες μεγαλύτερες των τεσσάρων ιντσών, λέγοντας σε πλήθος δημοσιογράφων, «κανείς δεν πρόκειται να το αγοράσει αυτό».

Το 2019, το μέσο μέγεθος της οθόνης κυλάει περίπου 5,5 ίντσες. Αυτό είναι ένα άγγιγμα μεγαλύτερο από την αρχική Σημείωση 5.3 ίντσες – ένα μέγεθος που ήταν αρκετά ευτυχισμένος κοροϊδεύτηκε από μεγάλο μέρος της βιομηχανίας Τύπου εκείνη την εποχή. Φυσικά, ένα μεγάλο μέρος της ενσωμάτωσης των μεγαλύτερων τηλεφώνων έρχεται ευγενικά με ένα πολύ βελτιωμένο λόγο οθόνης σε σώμα, ένα άλλο μέρος όπου η Samsung συνέχισε να ηγείται του δρόμου.

, η Σημείωση έχει καταδικαστεί από τη δική της επιτυχία. Καθώς η υπόλοιπη βιομηχανία έφθασε, η γραμμή αναμειγνύεται στο παρασκήνιο. Η Samsung δεν έκανε το προϊόν ευνοώντας παραβιάζοντας την προϋπόθεση της διάκρισης μεταξύ της σημείωσης και της γραμμής της Galaxy S.

Τελικά, τα δύο προϊόντα χρησίμευσαν ως ευκαιρία για ένα κύκλο ανανέωσης έξι μηνών για τα ναυαρχίδα της. Η Samsung, βέβαια, έχει χτυπήσει με το ίδιο αίσθημα κακουχίας με τον υπόλοιπο κλάδο. Η αγορά των smartphone δεν είναι η ασταμάτητη μηχανή που φαινόταν να είναι δύο ή τρία χρόνια πίσω.

Όπως και η υπόλοιπη βιομηχανία, η εταιρεία ζωγράφισε τον εαυτό της σε μια γωνιά με τον αγώνα των smartphone, δημιουργώντας ναυαρχίδα αρκετά καλή για να πείσει οι χρήστες να τους κρατήσουν για ένα ή δύο ακόμη χρόνια, επιβραδύνοντας σημαντικά τον κύκλο αναβάθμισης κατά τη διαδικασία. Οι τιμές των φουσκωμένων τιμών είναι επίσης μέρος της στασιμότητας των πωλήσεων των smartphone – κάτι που η Samsung και η Σημείωση είναι τόσο ένοχοι.

Έτσι τι είναι ένας κακός κατασκευαστής smartphone για να κάνει ; Η Σημείωση 10 αντιπροσωπεύει τα βήματα του μωρού. Όπως έκανε πρόσφατα με τη σειρά S, η Samsung προσφέρει τώρα δύο μοντέλα. Η βασική Σημείωση 10 αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο βήμα προς τα πίσω από την άποψη του μεγέθους της οθόνης, μειώνοντας ελαφρώς ελαφρώς την τιμή από 6,4 σε 6,3 ίντσες, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανάλυση από Quad HD σε Full HD.

Το φαινομενικά παλινδρομικό βήμα επιτρέπει στη Samsung να έρθει λίγο κάτω από το προηγούμενο έτος το σαγόνι έπεσε στα $ 1.000. Το νέο σημείωμα είναι μόνο $ 50 φθηνότερο, αλλά η μετάβαση από τέσσερα σε τρία στοιχεία μπορεί να έχει μια θετική ψυχολογική επίδραση για τους επιφυλακτικούς αγοραστές. Ενώ η ελαφρώς μικρότερη οθόνη σε συνδυασμό με την καλύτερη αναλογία οθόνης προς το σώμα σημαίνει μια συσκευή που είναι εκπληκτικά λεπτή.

 Samsung Galaxy Note10

Αν μη τι άλλο, η Σημείωση 10+ αισθάνεται σαν τον πραγματικό διάδοχο γραμμή. Η συσκευή βάσης θα μπορούσε να έχει επισημανθεί με τον ίδιο τρόπο με τη Σημείωση 10 Lite. Αυτό είναι κάτι που η Samsung γνωρίζει πολύ καλά, καθώς στοχεύει τους χρήστες για πρώτη φορά στο Note με τους 10 και τους αληθινούς πιστούς με τους 10+. Και στις δύο περιπτώσεις, η Samsung αντιμετωπίζει το ίδιο καθήκον με την υπόλοιπη βιομηχανία: προσφέροντας έναν αναμφισβήτητο λόγο για την αναβάθμιση των χρηστών.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας ιδιοκτήτης της σημείωσης 9 με ρώτησε αν η νέα συσκευή δικαιολογεί αναβάθμιση. Η απάντηση είναι, βεβαίως, όχι. Ο ρυθμός της καινοτομίας των smartphone έχει επιβραδυνθεί, ακόμη και όταν οι τιμές έχουν αυξηθεί. Ειλικρινά, τα 10 δεν προσφέρουν πραγματικά πολλούς επιτακτικούς λόγους για να αναβαθμίσουν από τη Σημείωση 8.

Αυτό δεν είναι ένα ελαφρύ εναντίον της Samsung ή της Note, per se. Αν μη τι άλλο, είναι μια σκέψη για το γεγονός ότι αυτά τα τηλέφωνα είναι αρκετά καλά – και ήταν για λίγο. Ανεπενδυτικά, ο ενθουσιασμός της βιομηχανίας γύρω από αυτές τις συσκευές έχει συρρικνωθεί για λίγο και τώρα, και η εκτόξευση της συσκευής στη μέση της ύφεσης του Αυγούστου πιθανώς δεν βοήθησε πολύ. μεταμορφώστε από πολυπόθητη, αιμορραγική πολυτέλεια σε ανάγκη. Τα καλά νέα για το σκοπό αυτό, ωστόσο, είναι ότι το σημείωμα εξακολουθεί να είναι από τις καλύτερες συσκευές εκεί έξω.

Η κοινή αποχή στις πρώτες μέρες του phablet ήταν η αδυναμία να τυλίξει τα δάχτυλά του γύρω από τη συσκευή. Είναι ένα ρεαλιστικό ζήτημα. Σίγουρα δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά ένα τηλέφωνο που είναι αδύνατο να κρατήσετε. Αλλά η αξιοσημείωτη δουλειά της Samsung για βελτίωση της σχέσης οθόνης προς σώμα συνεχίζεται εδώ. Στην πραγματικότητα, η Σημείωση 10+ 6,8 ιντσών έχει περίπου το ίδιο ίχνος με τη Σημείωση 9 6,4 ιντσών.

Το ζήτημα θα εξακολουθεί να υφίσταται για όσους έχουν μικρότερα χέρια – αν και ευτυχώς η Samsung πήρε μια λύση για αυτούς στη Σημείωση 10. Για τους υπόλοιπους, η Σημείωση 10+ κρατιέται εύκολα στο ένα χέρι και γλιστρά μέσα και έξω από τις τσέπες του παντελονιού. Συνειδητοποιώ ότι αυτά τα πράγματα μοιάζουν περίεργα πράγματα σε αυτό το σημείο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ήταν νόμιμες ανησυχίες στις πρώτες μέρες του phablet, όταν αυτά τα πράγματα ήταν τεράστια κομμάτια πλαστικού και γυαλιού

 Samsung Galaxy Note10

Η καμπύλη οθόνη της Samsung κάνει για άλλη μια φορά μεγάλο μέρος της βαριάς ανύψωσης, επιτρέποντας στην οθόνη να τεντωθεί σχεδόν από τη μία πλευρά στην άλλη, με μόνο μια μικρή στεφάνη στην άκρη. Το επάνω μέρος είναι μια κάμερα τρυπήματος – που είναι "Infinity O" σε σας. Εκείνοι με έντονα μάτια, χωρίς αμφιβολία, αμέσως παρατήρησαν ότι η Samsung έριξε τη διπλή κάμερα selfie, κινούμενη προς τη δημοφιλέστερη κάμερα τρυπήματος

Η συλλογιστική της εταιρείας ήταν τόσο αισθητική όσο και προφανώς πρακτική. Η εταιρία μετακόμισε πίσω σε μία μόνο κάμερα μπροστά (10 megapixel), χρησιμοποιώντας παρόμοιους συλλογισμούς όπως η απλή κάμερα πίσω από την Google στο λογισμικό Pixel: έχει βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες των εταιρειών με ένα μόνο φακό. Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση σε ένα βαθμό, και μια ισχυρή περίπτωση μπορεί να γίνει για την selfie κάμερα, η οποία γενικά απαιτούν λιγότερο από ό, τι προς τα πίσω σειρά.

Η εταιρεία πάει όλο και πιο μινιμαλιστική με τη γλώσσα σχεδιασμού – κάτι που εκτιμώ. Με τα χρόνια, καθώς το smartphone γίνεται ολοένα και περισσότερο καθημερινό, η σχεδίαση του προϊόντος έχει όλο και περισσότερο ξεπεραστεί. Το εμπρόσθιο και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένα από καμπύλο γυαλί Gorilla που συγκρατεί ένα λεπτό μεταλλικό στρώμα με ολικό πάχος 7,9 χιλιοστών

Σε ορισμένες λεπτές επιφάνειες όπως το γυαλί, θα βρείτε περιστασιακά τη συσκευή να γλιστρά ελαφρά. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες να πέσουν είναι αρκετά αξιοπρεπείς με τη γλώσσα σχεδιασμού χωρίς τριβές, έτσι θα θελήσετε να πάρετε μια υπόθεση για το τηλέφωνο $ 1.000 σας. Πριν κάνετε, θαυμάστε αυτό το σχέδιο χρωμάτων στο πίσω μέρος. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές σε όλους. Όπως και ο υπόλοιπος Τύπος, καταλήξαμε με την Aura Glow.

 Samsung Galaxy Σημείωση 10

Διαθέτει ένα υπέροχο, πρισματικό αποτέλεσμα όταν το φως χτυπά. Έχει αποδειχθεί λίγο δύσκολο να φωτογραφήσεις, ειλικρινά. Είναι επίσης ένας μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά αυτές είναι οι τιμές που πληρώνουμε για να έχουμε το ωραιότερο τηλέφωνο στο μπλοκ.

Μια από τις ενδιαφέρουσες υποσημειώσεις εδώ είναι πόσο το σχέδιο των 10 θα καθοριστεί από το τι χάθηκε η συσκευή. Υπάρχουν δύο κομμάτια που λείπουν εδώ – και τα δύο είναι ένα είδος παραχώρησης από τη Samsung για διάφορους λόγους. Και για διάφορους λόγους, και οι δύο αισθάνονται αναπόφευκτες.

 Samsung Galaxy Note10

Η υποδοχή ακουστικών είναι, φυσικά, η biggie. Η Samsung κλώτσησε και ουρλιάζει σε αυτό, κρατώντας πάνω στα 3,5 χιλιοστά με αγαπημένη ζωή και στρογγυλά χλευάζοντας τον ανταγωνισμό (διαβάστε: Apple) σε κάθε στροφή. Η εταιρία πρέπει να γνωρίζει ότι ήταν θέμα χρόνου, ακόμα και πριν το iPhone χάσει το λιμάνι πριν από τρία χρόνια

Courage

 Samsung Galaxy Note10

Samsung γυαλισμένο πάνω από το τέλος του βύσματος (και προφανώς δεν περιλαμ- βάνει τις αγγελίες του Apple-mocking στη διαδικασία) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκκίνησης του Note. Ήταν μια έντονη αντίθεση από μια ενημέρωση που πήραμε γύρω από την ανακοίνωση της συσκευής, όπου οι εκπρόσωποι της εταιρείας πέρασαν πολύ περισσότερο χρόνο που δικαιολογεί την κίνηση. Μας γνωρίζουν αρκετά καλά για να ξέρουν ότι θα ξοδέψαμε λίγο χρόνο για να βγούμε από την εταιρεία μετά από τρία χρόνια κάνοντας το πανταχού παρόν λιμάνι ένα χαρακτηριστικό. Όλοι είναι δίκαιοι στην αγάπη και το λιμάνι. Και ειλικρινά, ήταν ως επί το πλείστον μόνο κάποια καλή-φύση νεύρα. Καλώς ήλθατε στο σύλλογο της Samsung

Όσον αφορά το γιατί το έκανε τώρα η Samsung, η απάντηση φαίνεται να είναι διπλή. Το πρώτο είναι ένα είδος κρίσιμης μάζας στη χρήση των ακουστικών Bluetooth. Επιτρέψτε μου να παραθέσω τον εαυτό μου από μερικές εβδομάδες πίσω:

Το σημείο ανατροπής ήρθε όταν οι εσωτερικές μετρήσεις έδειξαν ότι η πλειοψηφία των χρηστών στις συσκευές ναυαρχίδας (γραμμές S και Σημείωση) μεταφέρθηκαν στη ροή Bluetooth. Η εταιρία λέει ότι ο αριθμός τους υπερβαίνει σήμερα το 70% των χρηστών

 Samsung Galaxy Note10

Επίσης, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, η εταιρεία έθεσε τις μεγάλες φιλοδοξίες της μπαταρίας για λίγο, καθώς αντιμετώπισε … περισσότερα προβλήματα καύσης. Δύο υπενθυμίζει, ένα ταπεινό δελτίο Τύπου και έναν έλεγχο μπαταριών οκτώ σημείων αργότερα, και οι μπαταρίες γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Υπάρχει 3.500mAh στη Σημείωση 10 και 4.300mAh στα 10+. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι ο τελευταίος με πήρε όλη μέρα και τρεις ώρες με χρέωση. Δεν είναι κακό, δεδομένης της μουσικής και των βίντεο που την υπέβαλα εκείνη την εποχή.

Δεν υπάρχει USB-C dongle in-box. Οι φήμες κατέλαβαν το λάθος αυτό. Μπορείτε να πάρετε έναν προσαρμογέα με επωνυμία Samsung για $ 15, ή να πάρετε ένα για πολύ φθηνότερο αλλού. Υπάρχει, ωστόσο, ένα ζεύγος ακουστικών AKG USB-C σε κουτί. Έχω πει αυτό πριν και θα το πω ξανά: Η Samsung δεν έχει αρκετή πίστωση για τα δωρεάν ακουστικά της. Ήμουν γνωστός για τη χρήση των ζευγαριών με άλλες συσκευές. Δεν είναι ο μεγαλύτερος κόσμος, αλλά είναι καλύτερο ήχο και πιο άνετο από ό, τι προσφέρουν πολλές άλλες εταιρίες στο κουτί.

Προφανώς δεν ισχύουν τα τυποποιημένα ακουστικά για ακουστικά. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσύρματα ακουστικά και να τα φορτίσετε ταυτόχρονα (εκτός αν πηγαίνετε ασύρματα). Γνωρίστε τη συμφωνία

 Samsung Galaxy Note10

Το άλλο κομμάτι που λείπει εδώ είναι το κουμπί Bixby . Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια χούφτα λαοί έξω εκεί που θα γεμίσει την απώλειά της, αλλά αυτό είναι σχεδόν σίγουρα μια μειοψηφία της μειονότητας εδώ. Δεδομένου ότι το κουμπί εισήχθη για πρώτη φορά, οι άνθρωποι ζητούσαν τη δυνατότητα να το αποτυπώσετε. Η Samsung τελικά στρέφεται σε αυτό το μέτωπο και με τη Σημείωση 10, αφαιρεί το κουμπί συνολικά.

Μέχρι τώρα ο έξυπνος βοηθός ήταν απογοητευτικός. Αυτό δεν οφείλεται σε μικρό χρονικό διάστημα σε μια καθυστερημένη εκτόξευση σε σύγκριση με τους συμπαθείς του Siri, Alexa και Assistant, σε συνδυασμό με μια γενική έλλειψη ικανότητας κατά την εκτόξευση. Στην υπεράσπιση της Samsung, η εταιρεία εργάστηκε για να το διορθώσει με κάποιες πολύ ογκώδεις επενδύσεις και έναν μεγάλο προωθητή στο δικαστήριο. Υπάρχει ακόμα ελπίδα για το Bixby, αλλά η πλειοψηφία των χρηστών δεν ήταν πρόθυμοι να έχουν τον βοηθό που τους έδιωξε.

Αντ 'αυτού, το κουμπί τροφοδοσίας έχει μετακινηθεί στα αριστερά της συσκευής, ακριβώς κάτω από το rocker. Προτίμησα να το έχω από την άλλη πλευρά, ειδικά για ορισμένες λειτουργίες όπως screenshoting (κάτι, χορηγείται, κάνω πολύ περισσότερο από τον μέσο χρήστη κατά την ανασκόπηση ενός τηλεφώνου).

 Samsung Galaxy Note10

Το Bixby μπορεί τώρα να αποκτήσει πρόσβαση γρήγορα κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας. Χειροκίνητα, η Samsung σάς επιτρέπει ακόμα να αναθέσετε τη λειτουργία εκεί, εάν θέλετε πραγματικά τη Bixby από τη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε πατημένο για να πάρετε το μενού εξουσίας ή διπλό πάτημα για να ξεκινήσει Bixby ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους (επέλεξα Spotify, πιθανότατα μου χρησιμοποιείται περισσότερο αυτές τις μέρες), αν και δεν είναι διαφορετικός βοηθός

Απεικόνιση, εν τω μεταξύ, είναι κάτι που η Samsung έκανε εδώ και πολύ καιρό. Οι προηγούμενες αρκετές γενιές συσκευών S και Note είχαν εξαιρετικά συστήματα κάμερας και εξακολουθούν να αποτελούν το κύριο σημείο βελτίωσης. Είναι επίσης ένα από τα λίγα σημεία διάκρισης μεταξύ των 10 και 10+, εκτός από το μέγεθος.

 Samsung Galaxy Note10

Η Σημείωση 10+ έχει τέσσερις, .

 • 16 megapixel
 • 16 megapixel
 • Μεγάφωνο: 12 megapixel
 • Τηλεφαγία: 19659002] Το τελευταίο είναι μόνο στο συν. Αποτελείται από δύο μικρότερους κύκλους στα δεξιά της κύριας συστοιχίας φωτογραφικών μηχανών και ακριβώς κάτω από το φλας.

   Samsung Galaxy Note 10

  Η κύρια συστοιχία κάμερας συνεχίζει να είναι μία από τις καλύτερες στο κινητό. Η συμπερίληψη των τηλεφακών και των υπερύθρων φακών επιτρέπει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών λήψεων και το υλικό που συνδυάζεται με την εκμάθηση μηχανών καθιστά πολύ πιο δύσκολο να τραβήξετε μια κακή φωτογραφία (αν και πιστεύετε ότι είναι ακόμα δυνατή)

  Το χαρακτηριστικό ζωντανής εστίασης (λειτουργία Πορτραίτο, ουσιαστικά) έρχεται με βίντεο, με τέσσερα διαφορετικά φίλτρα, συμπεριλαμβανομένου του Color Point, το οποίο κάνει τα πάντα εκτός από το θέμα ασπρόμαυρο

   Samsung Galaxy Note 10 ]

  Η Samsung έφερε επίσης έναν πολύ απλό επεξεργαστή βίντεο στο μίγμα, το οποίο είναι ωραίο εν πτήσει. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήκος των κλιπ, τη σύνδεση σε άλλα κλιπ, να προσθέσετε υπότιτλους και λεζάντες και να προσθέσετε φίλτρα και μουσική. Είναι αρκετά ογκώδες για κάτι ψημένο απευθείας στην εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής και μία από τις καλύτερες χρήσεις που έχω βρει για το S Pen.

 • Το ίδιο ισχύει και για τη βελτιωμένη προσφορά Super Steady, η οποία εξομαλύνει το τρελό βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Hyperlapse, όπου οι χειραψίες είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Λειτουργεί καλά, αλλά χάνετε πρόσβαση σε άλλα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του ζουμ. Για το λόγο αυτό, είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σχετικά με φειδώ.

   Samsung Galaxy Σημείωση 10

  Σημείωση 10+ (αριστερά), iPhone XS (δεξιά)

  [19659002] Το Zoom-on Mic είναι μια έξυπνη προσθήκη, επίσης. Κατά τη λήψη βίντεο, η εστίαση με μεγέθυνση σε κάτι θα ενισχύσει τον θόρυβο από αυτήν την περιοχή. Έχω παίζει με αυτό σε αυτό το καφενείο. Είναι ενδιαφέρον, αλλά λιγότερο από τέλεια

  Η μεγέθυνση σε κάτι δεν ακυρώνει ακριβώς τον περιβαλλοντικό θόρυβο από το εξωτερικό του πλαισίου. Όλα εξακολουθούν να ενισχύονται στη διαδικασία και, όπως το ψηφιακό ζουμ εικόνας, προστίθεται πολύ θόρυβος στη διαδικασία. Εκείνοι που ελπίζουν για ένα είδος μικροφώνου κατασκοπείας, λυπάμαι / ευτυχώς αναφέρω ότι αυτό σίγουρα δεν είναι αυτό.

   Screen Shot 2019 08 16 στις 5.43.43 μ.μ. 2

  Η κάμερα DepthVision είναι επίσης πολύ περιορισμένη καθώς γράφω αυτό. Αν μη τι άλλο, είναι η προσπάθεια της Samsung να αγκαλιάσει ένα μέλλον, όταν πράγματα όπως η επαυξημένη πραγματικότητα θα (θεωρητικά) θα διαδραματίσουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην κινητή μας υπολογιστική. Σε μια συνομιλία που είχα με την εταιρεία μπροστά από την εκτόξευση, πρότειναν ότι πολλές από τις λειτουργίες AR της κάμερας θα πέσουν στα χέρια των προγραμματιστών

  Προς το παρόν, η Quick Measure είναι η μόνη πρακτική χρήση. Η εφαρμογή είναι πολύ πιο παρόμοια με την Apple με τίτλο Μέτρο. Τραβήξτε το, μετακινήστε τη φωτογραφική μηχανή γύρω για να πάρετε μια θέση της γης και θα μετρήσει κοντινά αντικείμενα για σας. Μια ενδιαφέρουσα βιτρίνα για το δυναμικό AR; Σίγουρος. Η γη θρυμματίζοντας; Naw. Φαίνεται επίσης ότι είναι λίγο αποστράγγιση της μπαταρίας, απορροφώντας τα τελευταία κομμάτια χυμού καθώς τα έτρεξα κάτω.

  Η 3D Scanner, από την άλλη πλευρά, πήρε μακράν τη μεγαλύτερη γραμμή χειροκροτήματος Σημείωση συμβάντος. Και, πράγματι, είναι εντυπωσιακό. Στο demo της σκηνής, ένας υπάλληλος της Samsung σάρωσε έναν γεμιστό ροζ κάστορα (δεν το κάνω), δημιούργησε μια τρισδιάστατη εικόνα και την έβαλε σε κίνηση χρησιμοποιώντας συσχετισμένες κινήσεις. Πρακτικός? Όχι πραγματικά. Δροσερός? Σίγουρα.

  Δεν ήταν, ωστόσο, διαθέσιμο στο χρόνο Τύπου. Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχτεί κάτι περισσότερο από vaporware, ειδικά αν αυτό το demo βοήθησε να ωθήσει κάποιους θεατές στα 10+. Χωρίς αυτό, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη χρήση για τη φωτογραφική μηχανή βάθους

   Samsung Galaxy Note 10

  Υπάρχει επίσης AR Doodle, η οποία συμπληρώνει ένα παρόμοιο σημείο με το μεγαλύτερο μέρος της AR προσφορές. Είναι κάπως διασκεδαστικό, αλλά και πάλι, δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Θα καταλήξετε να παίζετε με αυτό για λίγα λεπτά και να το ξεχάσετε εντελώς. Αυτή είναι η ζωή.

  Το χαρακτηριστικό είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή κάμερας, χρησιμοποιώντας ανίχνευση βάθους για τον προσανατολισμό ζωντανών σχεδίων. Με τη γραφίδα μπορείτε να σχεδιάσετε το χώρο ή το doodle στα πρόσωπα των ανθρώπων. Είναι τακτοποιημένο, το AR λειτουργεί καλά και μου βαρεθεί σε περίπου τρία λεπτά. Όπως το Γρήγορο Μέτρο, το χαρακτηριστικό είναι εξίσου απόδειξη της έννοιας, οτιδήποτε άλλο. Αλλά αυτό ήταν πάντα ένα μέρος της προσέγγισης της κουζίνας-νεροχύτη της Samsung – κάποιος συνδυασμός χρήσιμων και ανόητων. [196590062] ezgif 1 f1b04b8e2ef9

  Αυτά τα λόγια, επισημαίνουν στη Samsung για τη συνέχιση της αποφυγής του AR Emojis. Αυτοί έχουν κινηθεί μακριά από την παράξενη κοιλάδα σε κάτι περισσότερο cartoony / λατρευτός.

  Ερωτηθείς για τις βασικές διαφορές μεταξύ των γραμμών S και Note, η ανταπόκριση της Samsung ήταν απλή: το S Pen. [196590029] ” width=”1024″ height=”683″ />

  Η επιστροφή του stylus από την Samsung δεν έφτασε στα τηλέφωνα αρκετά σαν τον παράγοντα μορφής phablet. Έχουν κάνει μια αρκετά σημαντική επιστροφή για δισκία, αλλά το Σημείωμα παραμένει αρκετά μοναδικό όταν πρόκειται για το S Pen. Ποτέ δεν ήμουν μεγάλος χρήστης, αλλά εκείνοι που συμπαθούν τον ορκίζονται από αυτό. Είναι ένα από τα πράγματα όπως το μοχλό δείκτη ThinkPad ή ο τροχός κύλισης BlackBerry.

  Όπως και το ίδιο το τηλέφωνο, το περιφερειακό έχει εξομαλυνθεί με ένα σχεδιασμό unibody. Η Samsung συνεχίζει επίσης να προσθέτει δυνατότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της μουσικής, την προώθηση slideshows και την αποτύπωση φωτογραφιών. Κανένα από αυτά δεν είναι πιθανό να πείσει τους σκεπτικιστές της S Pen (προτιμώ να χρησιμοποιώ τα κουμπιά στα παρεχόμενα ακουστικά για τον έλεγχο της μουσικής, για παράδειγμα), αλλά περισσότερη ευελιξία είναι γενικά καλό

  Αν κάτι θα πείσει τους ανθρώπους να πάρουν το S Pen αυτή τη φορά έξω, είναι η βελτιωμένη αναγνώριση χειρογράφου. Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ήταν ακόμα σε θέση να αποκρυπτογραφήσει το φοβερό ξύσιμο του κοτόπουλου μου.

   Σημείωση 10

  Παίρνετε το ίδιο είδος αιμορραγίας στις προδιαγραφές εδώ που περιμένετε από τα ναυαρχίδα της Samsung. Το 10+ σας δίνει ένα βασικό αποθηκευτικό χώρο 256GB (αναβαθμίσιμο σε 512), σε συνδυασμό με ένα ογκώδες 12GB μνήμης RAM (το κανονικό Note είναι ακόμα καλό 8GB / 256GB). Η έκδοση 5G τροφοδοτεί τους ίδιους αριθμούς και την ίδια μπαταρία (πιθανώς καθιστώντας τη συνολική της ζωή λίγο πιο μικρή ανά φόρτιση). Αυτή είναι μια στροφή από το S10, του οποίου η έκδοση 5G ήταν εξειδικευμένη σαν τρελό. Το πιθανότερο είναι ότι η Samsung υποστηρίζει το 5G για να γίνει λιγότερο καινοτόμο το επόμενο έτος

  . Το νέο Σημείωμα επωφελείται επίσης από άλλες πρόσφατες προσθήκες, όπως τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και την κοινή χρήση ασύρματης ισχύος. Και οι δύο είναι ωραίες προσθήκες, αλλά δεν είναι αρκετές για να δικαιολογηθεί η άμεση αναβάθμιση.

   Samsung Galaxy Note10

  Για άλλη μια φορά, αυτό δεν αποτελεί κατηγορητήριο της Samsung, στον κύκλο ζωής μιας ώριμης βιομηχανίας smartphone. Η Σημείωση 10+ είναι μια άλλη καλή προσθήκη σε μία από τις κορυφαίες σειρές smartphone. Επιτυγχάνει τόσο ως παραγωγική συσκευή (χάρη σε προσθήκες όπως DeX και πρόσθετη λειτουργικότητα πολλαπλών πλατφορμών με τα Windows 10) όσο και σε ένα καθημερινό ακουστικό

  Δεν υπάρχει αρκετό ενσωματωμένο ενσωματωμένο φορητό υπολογιστή για να προτείνετε πραγματικά αναβάθμιση από τη Σημείωση 8 ή 9 – σε αυτή την τιμή $ 1.099. Οι άνθρωποι κρατούν τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για καλό λόγο (όπως αναλύεται παραπάνω). Αλλά αν χρειάζεστε ένα καινούργιο τηλέφωνο, ψάχνετε για κάτι μεγάλο και φανταχτερό και είστε πρόθυμοι να γλιστρήσετε, το Σημείωμα συνεχίζει να είναι αυτό που κερδίζετε.

  >Μεταφρασμένο από την Google <
  Source link