Πώς να: Εκθέστε δωρεάν στο Startle Alley at Disrupt Berlin 2019

Πώς να: Εκθέστε δωρεάν στο Startle Alley at Disrupt Berlin 2019


Μας αρέσει ένα καλό πώς να, ειδικά αυτό που κερδίζει τα χρήματα των ιδρυτών της πρώιμης φάσης και τους τοποθετεί για τρελή επιτυχία. Μιλάμε για το πώς να υποβάλετε αίτηση να είναι TC Top Pick και να παρουσιάσετε στο Διακοπή του Βερολίνου 2019 – δωρεάν.

Το TC Top Picks είναι αυτό που ονομάζουμε pre -Διακοπή ανταγωνισμού. Αν είστε ιδρυτής μιας εκκίνησης σε πρώιμο στάδιο, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε ένα δωρεάν πακέτο εκδηλώσεων Startup Alley και μια VIP εμπειρία στο Βερολίνο. Πώς λειτουργεί όλα; Πρώτον, συμπληρώστε μια αίτηση εάν η εκκίνηση σας εμπίπτει σε μία από αυτές τις κατηγορίες τεχνολογίας: AI /

Οι συντάκτες της TechCrunch εξετάζουν προσεκτικά κάθε εφαρμογή – και αυτοί οι συντάκτες έχουν σχεδόν μυστικιστική ικανότητα να εντοπίζουν σοβαρό δυναμικό επιτυχίας. Τελικά, θα επιλέξουν έως και πέντε από τους καλύτερους αντιπροσώπους για κάθε κατηγορία.

Ένα Εκθεσιακό πακέτο εκκίνησης Alley περιλαμβάνει μία ημέρα έκθεσης, τρεις περάσματα Ιδρυτών, πρόσβαση στην πλήρη διάσκεψη και όλο τον προγραμματισμό στην εκδήλωση. Οι κορυφαίες επιλογές προσελκύουν πολλή προσοχή στην επίδειξη, και είναι μια δικτύωση wonderland. Θα συναντήσετε επενδυτές, πιθανούς πελάτες και μελλοντικούς συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Επιπλέον, θα έχετε συνέντευξη από έναν συντάκτη TechCrunch ζωντανά στο Showcase Stage. Θα καταγράψουμε αυτή τη συνέντευξη και θα την προωθήσουμε στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Μιλήστε για ένα μεγάλο μακροπρόθεσμο εργαλείο μάρκετινγκ.

Πάρτε μια σελίδα από το playbook του Caleb John. Εδώ λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Cedar Robotics για την παρουσίαση ως TC Top Pick:

"Έσκαψε τις προσδοκίες μου. Ο αριθμός των ανθρώπων που συναντήσαμε, οι συνδέσεις που κάναμε και ο αριθμός των μέσων ενημέρωσης που λάβαμε αξίζει το βάρος του σε χρυσό. "

Και ένα άλλο πράγμα! Εσείς – και όλοι οι άλλοι εκθέτες που ξεκινούν – θα μπορούσαν ακόμη να κερδίσουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν στο Startup Battlefield. Οι συντάκτες της TechCrunch θα επιλέξουν ένα ξεκίνημα ως ανταγωνιστή Wild Card και θα ανταγωνιστούν για $ 50.000. Είναι ένα longshot, αλλά είναι σίγουρα αποπληρωμή για RecordGram . Κέρδισαν την Wild Card και έπειτα κέρδισαν το Battlefield. Μπορεί να γίνει αστραπή δύο φορές;

Διαταραχή του Βερολίνου 2019 πραγματοποιείται στις 11-12 Δεκεμβρίου. Μην χάσετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την εξαιρετική εκκίνηση σας στο Startup Alley και να απολαύσετε μια VIP εμπειρία – δωρεάν. Εφαρμόστε σήμερα στο πρόγραμμα TC Top Picks

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.