Η Cloudflare έχει έναν τρίτο συνιδρυτή, Lee Holloway, ο οποίος πιστώνεται με το να κάνει την εταιρεία αυτό που είναι σήμερα

Η Cloudflare έχει έναν τρίτο συνιδρυτή, Lee Holloway, ο οποίος πιστώνεται με το να κάνει την εταιρεία αυτό που είναι σήμερα


Δεν αναγνωρίζεται κάθε συνιδρυτής στις εταιρείες που βοηθούν να ξεκινήσουν. Μερικές φορές, εγκατέλειψαν ή εκτοξεύτηκαν έξω.

Στην περίπτωση του Cloudflare, ένας τρίτος συνιδρυτής που ξεκίνησε την εταιρεία με τον διευθύνοντα σύμβουλο Matthew Prince και COO Michelle Zatlyn είναι ελάχιστα γνωστός έξω από την ιστορία της εταιρείας. εταιρεία για έναν πολύ διαφορετικό λόγο. Όπως αναφέρει το Cloudflare σε μια κατάθεση S-1 κατάθεσης που δημοσίευσε δημοσίως σήμερα, "Τραγικά, ο Lee παραιτήθηκε από το Cloudflare το 2015, υποφέροντας τα εξασθενητικά αποτελέσματα της Frontotemporal άνοια, μιας σπάνιας νευρολογικής νόσου." [19659002] Η πρόσθια οσφυϊκή άνοια επηρεάζει μεταξύ 50.000 και 60.000 Αμερικανών, σύμφωνα με μια πρόχειρη εκτίμηση που αναφέρθηκε από την Ένωση Αλτσχάιμερ και τείνει να επηρεάσει τους νεότερους, αρχίζοντας από την ηλικία των 45.

Αν και η αιτία δεν είναι γνωστή, (19659002) Η Cloudflare δεν απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις σχετικά με τον Holloway, αλλά τον Prince και τον Zatlyn, σε μια ιστορική κατάσταση άνοιας – όπου οι μετωπικοί και χρονικοί λοβοί του εγκεφάλου συρρικνώνονται – είναι υψηλότερος αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό άνοιας, σύμφωνα με την κλινική Mayo. τμήμα της κατάθεσης που απευθύνεται σε πιθανούς μετόχους, η Holloway ως η «ιδιοφυΐα που σχεδίασε την πλατφόρμα μας και προσλήφθηκε και οδήγησε την πρόωρη τεχνική ομάδα μας». Στην πραγματικότητα, γράφουν, όταν επιλέγοντας το "Project Holloway" για να τιμήσει τη συνεισφορά του, επειδή οι "τεχνικές αποφάσεις που έκανε η Lee και η ομάδα μηχανικών που δημιούργησε είναι θεμελιώδεις για την επιχείρηση που έχουμε γίνει"

Οι δικαιούχοι της Holloway να ανταμείβονται γι 'αυτή την εργασία. Σύμφωνα με το S-1, οι εμπιστοσύνη που συνδέονται με αυτόν ανήκουν στο 18% των μετοχών της σειράς A της εταιρείας (ή κοινές μετοχές) και στο 3,2% των συνολικών μετοχών της εταιρείας. Η Prince διατηρεί εν τω μεταξύ το 20,2% των μετοχών της κατηγορίας Β και το 16,6% όλων των μετοχών που εκκρεμούν, ενώ η Zatlyn έχει το 6,8% των μετοχών της κατηγορίας Β της εταιρείας και το 5,6% των συνολικών μετοχών που εκκρεμούν

. ] $ 3,2 δισεκατομμύρια αποτίμηση που διατέθηκε για τελευταία φορά από τους ιδιώτες επενδυτές της, η οικογένεια Holloway και άλλοι παραλήπτες εμπιστοσύνης θα μπορούσαν να δουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό δεν είναι πάρα πολύ άθλια για έναν υπολογιστή geek που παρακολούθησαν Monte Vista High School στο Danville, Καλιφόρνια ., πριν δουλέψει ως μηχανικός στην ιστοσελίδα HomeWarehouse.com, η οποία είχε πωληθεί το 2000 στο Wal-mart.com. Αν και μια φανερή πώληση πυρκαγιάς, τότε ο διευθύνων σύμβουλος Jeanne Jackson δήλωσε στο San Francisco Chronicle ότι ο Wal-mart ήταν "πολύ εντυπωσιασμένος από την πλατφόρμα του commerce που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Homewarehouse.com"

. μετά το πέρας της πώλησης, ο Holloway με επικεφαλής τον UC Santa Cruz, όπου σπούδασε ηλεκτρονική επιστήμη και σε μια συνάντηση που θα άλλαζε τη ζωή του, εισήχθη μέσω ενός καθηγητή στον Prince, με τον οποίο άρχισε να κατασκευάζει μια αντι-spam εκκίνηση που ονομάζεται Unspam Technologies . Ο Holloway ήταν ο κύριος αρχιτέκτονας του λογισμικού. Ο πρίγκιπας συνεχίζει να υπηρετεί ως πρόεδρος . Δύο επίσης συν-δημιούργησαν το Project Honey Pot, μια κοινότητα ανοικτού πηγαίου κώδικα που εξακολουθεί να παρακολουθεί ηλεκτρονικές απάτες και κακοποιήσεις.

Ο Zatlyn θα εισέλθει σύντομα στη φωτογραφία. Σύμφωνα με την ίδια την Cloudflare, το 2009, ο Prince είχε πάρει ένα απόσπασμα από την εργασία για να πάρει το MBA του από το Harvard Business School. Ήταν όταν άρχισε να λέει στον Zatlyn, συμμαθητή του, για το Project Honey Pot και την κοινότητα των χρηστών του ότι τον βοήθησε να αναγνωρίσει μια σχετική ευκαιρία όχι μόνο στην παρακολούθηση των απειλών στο διαδίκτυο αλλά και στη διακοπή τους. Ενώ εργάζονταν στο επιχειρηματικό σχέδιο στο πλαίσιο των σπουδών τους, η Holloway δημιούργησε το πρώτο πρωτότυπο εργασίας.

Δούλεψε αρκετά καλά ώστε μέχρι το 2010, ήταν να ρίχνει τους επενδυτές σε ένα TechCrunch Disrupt ως ένα από τα γεγονότα Οι συμμετέχοντες στο πεδίο της μάχης.

Ο Holloway δεν ήταν στη σκηνή για αυτή τη διαδήλωση. Ίσως προτιμούσε να λειτουργεί στο παρασκήνιο, δεδομένης της φύσης του έργου του.

Πράγματι, στο πρώτο από τα τρία μόλις tweets που έχει δημοσιεύσει ποτέ, έγραψε απλά, "Pondering τη φύση των web εκμεταλλεύσεων."

Εικόνα παραπάνω: Cloudflare συνιδρυτές Zatlyn, Holloway, και Prince

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.