Η Spotify αναμένεται να δοκιμάσει αύξηση των τιμών για τις υπηρεσίες της σε ορισμένες αγορές


Η Spotify αναμένεται να δοκιμάσει μια αύξηση των τιμών για το οικογενειακό της σχέδιο, αυξάνοντας το κόστος κατά περίπου 13% σε ορισμένες σκανδιναβικές αγορές, αναφέρει το Bloomberg . Η αύξηση των τιμών έχει σχεδιαστεί ως μια περιορισμένη δοκιμή για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα μπορούσε να είναι σε θέση να αναπτύξει υψηλότερες τιμές για την υπηρεσία της παγκοσμίως. Η έκθεση επισημαίνει ότι οι υψηλότερες τιμές ενδέχεται να μην γίνουν μόνιμες ή να εγκαταλειφθούν οπουδήποτε αλλού, ανάλογα με το αποτέλεσμα της περιορισμένης δοκιμής.

Η εταιρία ροής μουσικής έχει βάσιμους λόγους να δώσει μια υψηλότερη τιμή: είναι σταθερά μια εταιρεία που χάνει χρήμα , παρά το γεγονός ότι έχει τη μεγαλύτερη βάση χρηστών οποιασδήποτε υπηρεσίας ροής μουσικής γύρω. Αυτό είναι πιο σημαντικό τώρα που η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο και ως εκ τούτου επιδιώκει να προχωρήσει στην κερδοφορία ως αποτέλεσμα.

Κατά τη ροή βίντεο, η Netflix κατάφερε να αυξάνει συνεχώς τις τιμές και να διατηρεί τους συνδρομητές κατά τη διάρκεια των ετών καθώς μετατοπίζεται από την αναζήτηση αύξηση στην αύξηση των εσόδων. Ωστόσο, η προσφορά της Netflix είναι σήμερα περισσότερο ή λιγότερο μοναδική στην αγορά και το κόστος για τους καταναλωτές εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλότερο από την εναλλακτική – μια παραδοσιακή συνδρομή μέσω καλωδιακής ή δορυφορικής τηλεόρασης. Η Spotify ενεργεί σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον, προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες με παρόμοιες προσφορές αξίας από εταιρείες όπως η Apple, η Google και το Amazon, οι οποίες χρησιμοποιούν όλα αυτά ως συμπληρώματα σε άλλες επιχειρήσεις και όχι ως επιχειρήσεις που παράγουν χρήματα από μόνοι τους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.