Το Twitter εξετάζει τρόπους για τους χρήστες να ακολουθούν και να αναβάλουν συγκεκριμένα θέματα

Το Twitter εξετάζει τρόπους για τους χρήστες να ακολουθούν και να αναβάλουν συγκεκριμένα θέματα


Ίσως σύντομα να μπορείτε να οργανώσετε το ιστότοπο των hashtags του Twitter και να χειρίζεστε με έναν πιο έξυπνο τρόπο, δηλαδή εάν η εταιρεία μπορεί να βγάλει από τη φιλόδοξη νέα επανεξέταση των χρονοδιαγραμμάτων της εφαρμογής.

Η εταιρεία δεν ξεφορτώνεται αλλά σε μια εκδήλωση Τύπου στο SF, η εταιρεία execs ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ωθήσει τους χρήστες να ξεκινήσουν να ακολουθούν "θέματα" που φέρνουν καλά συνδεδεμένα tweets από μια ποικιλία λογαριασμών που ο χρήστης ίσως να μην ακολουθήσει απαραιτήτως. Το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Android με θέματα που επικεντρώνονται γύρω από τα αθλήματα "από MMA στη Formula 1" σε συγκεκριμένα επαγγελματικά franchises

Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά το εύρος αυτών των θεμάτων έτσι ώστε οι οπαδοί να έχουν τη δυνατότητα να έχουν χρονοδιαγράμματα αφιερωμένα BTS και ρουτίνες φροντίδας της επιδερμίδας. Το χαρακτηριστικό είναι επικεντρωμένο στο να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν νέους λογαριασμούς και κοινότητες που μπορούν να βουτήξουν βαθύτερα σε.

Η εταιρεία περιποιείται τα γενικά θέματα με μη αυτόματο τρόπο, αλλά το Twitter θα βασίζεται στη μηχανική μάθηση για να γεμίσει έξυπνα τα θέματα έτσι ώστε τα tweets μείνετε ενημερωμένοι. Η εταιρεία δοκιμάζει επίσης τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθεί τα θέματα στο κεντρικό χρονοδιάγραμμά σας, αλλά να δημιουργεί και δικούς σας δευτερεύοντες χρονοδιαγράμματα που μπορείτε να φέρετε σε πολλαπλά θέματα, λογαριασμούς και hashtags

Ένα χαρακτηριστικό που το Twitter λέει ότι αρχίζει επίσης να πειραματίζεται είναι η δυνατότητα προσωρινής απενεργοποίησης ενός θέματος, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε συγκεκριμένα tweets από το χρονοδιάγραμμά σας, όπως τα tweets που καταγράφουν ένα συνεχές φινάλε μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε συγκεκριμένες λέξεις και λογαριασμούς για απεριόριστο χρόνο ή για ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.