Το S-1 της WeWork χάνει αυτά τα τρία βασικά σημεία

Το S-1 της WeWork χάνει αυτά τα τρία βασικά σημεία


Καμία εκκίνηση δεν είναι τόσο πολωτική όσο η WeWork και για καλό λόγο. Η εταιρεία, η αμείλικτη ανάπτυξη της οποίας έχει διαπιστώσει ότι ανοίγει 528 τοποθεσίες σε 111 πόλεις σε περίπου εννέα χρόνια, δεν ήταν ποτέ απολύτως προσεκτική σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα οικονομικά της μονάδας προστίθενται στις θέσεις της. Και έτσι είχαμε μια όμορφη δοκιμή Rorschach για την οικονομική τάξη τα τελευταία χρόνια σχετικά με την εταιρεία: είναι είτε η μεγαλύτερη οικονομική απόδοση όλων των εποχών είτε ένα σχέδιο Ponzi (και απολύτως τίποτα )

Η ασάφεια αυτή αναμένεται να αλλάξει με το S-1 της εταιρείας, όπου απαιτείται από το νόμο να δείχνει ένα εύλογα πλήρες σύνολο αριθμών στους επενδυτές προκειμένου να γίνει δημόσιος. Δυστυχώς, παρ 'όλα τα λεγόμενα "η αποστολή μας είναι να ανυψώσουμε τη συνείδηση ​​του κόσμου" και τα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε ακόμη την υγεία του πυρήνα του επιχειρησιακού μοντέλου της εταιρείας ή κατανοούμε πλήρως τους κινδύνους που αναλαμβάνει

Εδώ είναι τρία ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής από την υποβολή της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν δεδομένα κοόρτης για το περιθώριο των εισφορών

Όπως επεσήμανα πριν από μερικούς μήνες (19659007) Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουμε στην εταιρεία WeWork S-1

Δεν είναι σαν να μην έχει δοκιμάσει η WeWork για να μας δώσει κάποια εικόνα στο S-1. Μία από τις κύριες λειτουργικές μετρήσεις της WeWork είναι το «περιθώριο συνεισφοράς που συμπεριλαμβάνει το μη εκκαθαριστικό κόστος μίσθωσης GAAP χωρίς μετρητά» (ή τι θα συντομεύσω μόνο αυτή τη φορά ως CMINCGAAAPSLLC). Μέσα από αυτή τη μέτρηση, η εταιρεία μας προσφέρει έναν ενιαίο αριθμό στην υγεία της επιχείρησής της – ουσιαστικά ένας τρόπος για τους επενδυτές να κατανοήσουν την απόδοση των ώριμων θέσεων γραφείων της εταιρείας.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link