Ο πίνακας ελέγχου podcast του Spotify ξεκινάει από beta

Ο πίνακας ελέγχου podcast του Spotify ξεκινάει από beta


Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Spotify έχει κάνει μεγάλη ώθηση σε podcasts. Η άκρη του δόρατος ήταν σημαντικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξαγορών εταιρειών όπως η Gimlet και η Anchor. Όλα είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να αξιοποιήσει μια μαζικά αυξανόμενη κατηγορία και να δημιουργήσει ένα ακροατήριο πέρα ​​από τη μουσική.

Το άλλο μεγάλο πράγμα για podcasts για μια εταιρεία όπως το Spotify είναι η πρόσβαση σε ένα τεράστιο ποσό ελεύθερου περιεχομένου που δημιουργήθηκε από τρίτους παραγωγούς. Το καταγράφουν, το επεξεργάζονται και το φιλοξενούν, και όλα τα Spotify πρέπει να κάνουν είναι να αναγράψουν τα πράγματα. Το Spotify για Podcasters είναι μια νέα πλατφόρμα για την εταιρεία που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους δημιουργούς περισσότερο έλεγχο – ή τουλάχιστον διορατικότητα – για τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετείται το περιεχόμενο

. το χαρακτηριστικό γνώρισμα προέκυψε από την beta σήμερα και είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, παρουσιάζοντας βασικά στοιχεία αναλύσεων όπως το χρόνο ακρόασης, τον αριθμό ακροατών και τις ροές επεισοδίων. "Με τόσα πολλά podcasts εκεί έξω, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχετε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε και να αναπτύξετε το κοινό σας", γράφει η εταιρεία. "Αυτό ακριβώς έχει σχεδιαστεί για το ταμπλό σας."

Έχω παίξει λίγο με το χαρακτηριστικό αυτό λίγο το πρωί και βρήκα μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια δημογραφικών πληροφοριών που βασίζονται στο δείγμα. Η εμφάνισή μου RiYL είναι ένα μείγμα διαφορετικών συνεντεύξεων με θέματα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μέσων.

Δεν προκαλεί έκπληξη, αυτοί με μουσικούς επισκέπτες κάνουν πολύ καλύτερα από κάθε άλλο. Υποψιάζομαι ότι πολλοί ή οι περισσότεροι χρήστες ανακαλύπτουν ότι τα επεισόδια θα ψάξουν για μουσική στην υπηρεσία. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί μέχρις ότου η Spotify γίνει πιο γνωστή για τις προσφορές podcast.

Φαίνεται ότι οι ακροατές της επίδειξης είναι ως επί το πλείστον αρσενικό (απογοητευτικό, αλλά ίσως δεν προκαλεί έκπληξη), 35-44 ετών, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ακούει επίσης πολλούς Beatles, Bon Iver, Velvet Underground και Radiohead. Πηγαίνετε σχήμα.

Το χαρακτηριστικό αυτό ακολουθεί το παρόμοιο Spotify για καλλιτέχνες που προσφέρει και υπόσχεται πρόσθετες πληροφορίες / διορατικότητα καθώς ωριμάζει.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.