Ο ιδρυτής της Actijoy μιλά για τα οφέλη της TechCrunch Διαταραχή

Ο ιδρυτής της Actijoy μιλά για τα οφέλη της TechCrunch Διαταραχή


Τεχνολογικό συνέδριο της TechCrunch – Διαταραχή του Σαν Φρανσίσκο 2019 – λαμβάνει χώρα στις 2-4 Οκτωβρίου. Η διαταραχή είναι το OG των διασκέψεων εκκίνησης τεχνολογίας, και κυλά το παλιό σχολείο σε συμμόρφωση με το feisty, do-what-it-παίρνει το πνεύμα της Silicon Valley. Η διαταραχή είναι η διασταύρωση της τεχνολογίας του σήμερα και του μέλλοντος. Εκεί οι αρχάριοι όλων των λωρίδων συγκεντρώνονται για να μάθουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να κάνουν συνδέσεις για να μεταμορφώσουν την επιχείρησή τους.

Αν δεν υπήρχε η Διαταραχή, γιατί όχι; Τα οφέλη είναι πραγματικά και μπορούν να αλλάξουν την πορεία της επιχείρησής σας. Φυσικά, είμαστε ένας tad προκατειλημμένος. Όμως οι απαιτητικοί αρχάριοι δεν είναι. Ζητήσαμε από την Jana Rosenfelder, συνιδρυτή και COO του – – TC Top Pick στο Διακοπή του Σαν Φρανσίσκο 2018 – για να μοιραστεί την εμπειρία TechCrunch Break

και ιδρύθηκε το 2016 από τη Jana Rosenfelder και τον Robert Hasek, το Actijoy στοχεύει να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σκύλων να παρακολουθούν την υγεία των σκύλων τους.

Το σύστημα αποτελείται από τρεις συνδεδεμένες συσκευές. Ένας ιχνηλάτης δραστηριότητας (σκεφτείτε το FitBit για σκύλους) καταγράφει τη δραστηριότητα, τα επίπεδα έντασης και την ποιότητα του ύπνου. Τα σκεύη Smart Wi-Fi μοιάζουν με στάνταρ πιάτα κατοικίδιων ζώων, αλλά περιέχουν κλίμακες που μετρούν την κατανάλωση τροφίμων και νερού σκυλιών σε πραγματικό χρόνο. Το 1965, ο Rosenfelder και ο Hasek παρευρέθηκαν τόσο στο Διασύνδεση του Σαν Φρανσίσκο όσο και στη Διαταραχή της Νέας Υόρκης το 2017. Το Actijoy εκτέθηκε σε ένα από τα πολλά περίπτερα της χώρας του Startup Alley ως μέρος ενός contingent που χρηματοδοτείται από την Τσεχική Invest – μια κυβερνητική υπηρεσία που υποστηρίζει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις με την κάλυψη του κόστους των συνεδρίων

Οι θετικές εμπειρίες τους έκαναν την απόφαση να μεταβούν στη Διακοπή του Σαν Φρανσίσκο το 2018 εύκολη. Για την τρίτη τους Διαταραχή, η Actijoy ζήτησε να είναι ένα TC Top Pick, το οποίο περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διαδικασία επιμέλειας.

Εκτός από την παρουσίαση δωρεάν στο Startup Alley, η TC Top Picks ξοδεύει ολόκληρη τη διάσκεψη Διαταραχή στο τέλος του έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος και της έκθεσης των μέσων ενημέρωσης – συμπεριλαμβανομένου ενός ζωντανού βίντεο συνέντευξη με έναν συντάκτη της TechCrunch στην εκθεσιακή σκηνή στο Startup Alley

"Ήταν ένα πραγματικό άνοιγμα πόρτας γιατί τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν τόση προσοχή", δήλωσε ο Rosenfelder. "Το να είσαι TC Top Pick έκανε μια μεγάλη εντύπωση με τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας. Μας έδωσε περισσότερη αξιοπιστία και όλοι μας άκουσαν. "

Εκθέτοντας στο Startup Alley είναι η δικτύωση στα στεροειδή και μια εκπληκτική ευκαιρία για να κάνουμε αυτές τις κρίσιμες συνδέσεις. Η Rosenfelder σημείωσε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έκθεσης επικεντρώνονται στο λογισμικό ή τις εφαρμογές για κινητά. Η παρουσίαση ενός προϊόντος υλικού βοήθησε την Actijoy να ξεχωρίσει και να τραβήξει πολλή κίνηση στο τραπέζι της

"Το Startup Alley ήταν μια μεγάλη εμπειρία επειδή μιλήσαμε με ανθρώπους χωρίς διακοπή και συγκέντρωσα τόσες πολλές πιθανές επαφές με τους πελάτες", δήλωσε ο Rosenfelder. ] Η δικτύωση συμβαίνει παντού στη Διαταραχή και η Rosenfelder εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή χρησιμοποιώντας το CrunchMatch – την δωρεάν υπηρεσία αντιστοίχισης των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν οι επενδυτές και οι ιδρυτές με παρόμοια χρηματικά συμφέροντα για τον κτηνίατρο, για να συναντηθούν και να χαιρετήσουν στη Διαταραχή

. εξαιρετικό εργαλείο. Η εφαρμογή καθιστά απλή τη διοργάνωση μιας συνάντησης. Διοργανώσαμε περίπου 10 συναντήσεις – κυρίως με επενδυτές και πιθανούς συνεργάτες ».

Η Rosenfelder σημείωσε μία από τις πιο πολύτιμες συνδέσεις της, ενώ παρακολούθησε ραντεβού γυναικών ιδρυτών, μία σειρά" ask-me-anything "με χορηγίες της All Raise VC και ιδρυτή οι σύμβουλοι ( βεβαιωθείτε ότι θα ισχύουν για το All Raise AMA φέτος ).

Η Rosenfelder προσπαθούσε να συνδεθεί με μια συγκεκριμένη επαφή για περισσότερο από ένα χρόνο. Μέσα σε πέντε λεπτά από τη συζήτηση με έναν μέντορα All Raise, η γυναίκα πρότεινε να κάνει την εισαγωγή.

Η ομάδα Actijoy ταξίδεψε από την Τσεχία στις Ηνωμένες Πολιτείες για τρία διαφορετικά γεγονότα Διαταραχή και ελπίζουν να συναγωνιστούν στο Startup Battlefield Διαταράξτε το SF 2019.

Το TechCrunch Break είναι ένα από τα καλύτερα συνέδρια εκκίνησης και αξίζει τα χρήματα. Η έκθεση των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ καλύτερη από ό, τι σε άλλα γεγονότα. Είναι ένας εξαιρετικός τόπος για τους νεοσύστατους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των δικτύων για τους πελάτες, τους επενδυτές, τις επαφές και τις συνεργασίες στον κλάδο. "

Η διάλυση του Σαν Φρανσίσκο 2019 πραγματοποιείται στις 2-4 Οκτωβρίου στο Κέντρο Moscone στο Σαν Φρανσίσκο. Ελάτε να δείτε μόνοι σας τι μπορεί να κάνει η Διαταραχή για την επιχείρησή σας. Αποκτήστε τα πρώτα εισιτήρια για τα πουλιά σας σήμερα .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.