Το Lendingkart της Ινδίας αυξάνει τα 30 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στο κεφάλαιο κίνησης

Το Lendingkart της Ινδίας αυξάνει τα 30 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στο κεφάλαιο κίνησης


Καθώς η Ινδία συνεχίζει τον αγώνα της να υιοθετήσει ψηφιακές πληρωμές με ρυθμό και κλίμακα που παρατηρείται σπάνια παγκοσμίως, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις της χώρας κατασκευάζουν γρήγορα λύσεις για να προσφέρουν χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις.

Το Lendingkart ένα από τα πολλά νεότερα ιδρύματα στη χώρα βοηθώντας τις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στο κεφάλαιο κίνησης αύξησε τα 30 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος του γύρου χρηματοδότησης της σειράς D, δήλωσε την Παρασκευή. Οι υφιστάμενοι επενδυτές Fullerton Financial Holdings, Bertelsmann India Investments και India Quotient χρηματοδοτούσαν τον γύρο. Το 1969003] Η Lendingkart Finance έχει εκδώσει πάνω από 60.000 δάνεια σε περισσότερες από 55.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε 1.300 πόλεις σε όλη την Ινδία. Σε μια δήλωση, η εκκίνηση είπε ότι θα χρησιμοποιήσει το νέο κεφάλαιο για να διευρύνει το εύρος δανεισμού και να βρει νέους πελάτες.

Όπως και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, πολλές επιχειρήσεις στην Ινδία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εξαγωγών, πρέπει να περιμένουν ημέρες πριν πληρώσουν από τους προηγούμενους πελάτες τους. Αυτό δημιουργεί μια τεράστια πρόκληση για πολλούς που δεν έχουν καμία εξοικονόμηση. Οι επιλογές τους είναι εξαιρετικά περιορισμένες, καθώς οι παραδοσιακές τράπεζες τους βρίσκουν πολύ επικίνδυνες για να δανείσουν χρήματα.

Οι μικρές και οι μικρές επιχειρήσεις αντιπροσωπεύουν ένα ζωντανό αλλά όχι εξυπηρετούμενο τμήμα της ινδικής οικονομίας. Η υποστήριξη όλων των πελατών, των επενδυτών και των εργαζομένων μας μας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε την κορυφαία πλατφόρμα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για αυτό το τμήμα », δήλωσε ο Harshvardhan Lunia, Cofounder και Διευθύνων Σύμβουλος της Lendingkart.

Η Lendingkart ανταγωνίζεται με λίγες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Gurgaon η οποία κέρδισε 21 εκατομμύρια δολάρια νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με βάση το Bangalore με βάση το Zest Money, το Five Star Finance, το Capital Float και, σε κάποιο βαθμό, το Drip Capital, το οποίο πρόσφατα έφερε $ 25 εκατομμύρια

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.