Η Uber έχασε περισσότερα από $ 5B το τελευταίο τρίμηνο

Η Uber έχασε περισσότερα από $ 5B το τελευταίο τρίμηνο


Η Uber έχει αποκαλύψει κέρδη για δεύτερη φορά από τότε που έγινε δημόσια εταιρεία, αναφέροντας έσοδα ύψους 3,16 δισ. Δολαρίων έναντι ζημιών ύψους 5,2 δισ. Δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Uber (NYSE: UBER) (19650000), ενώ η καθαρή ζημιά ύψους 5,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη μετοχή της εταιρείας, ποτέ τριμηνιαία ζημία. Τα έσοδα, από την πλευρά της, αυξήθηκαν μόνο κατά 14% σε ετήσια βάση, προκαλώντας ανησυχίες σχετικά με τη βραδύτερη από ποτέ ανάπτυξη. Η εταιρεία λέει ότι η πλειοψηφία των ζημιών του 2ου τριμήνου είναι αποτέλεσμα των εξόδων αποζημίωσης των εργαζομένων βάσει των αποθεμάτων μετά την IPO του Μαΐου. Η αποζημίωση των μετοχών της Uber έχασε ακόμη 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 30% από το πρώτο τρίμηνο.

Οι αναλυτές είχαν αναμένει απώλειες ανά μετοχή ύψους 3,12 δολαρίων έναντι 4,72 δολαρίων της Uber. Όσον αφορά τα έσοδα, οι αναλυτές, κατά CNBC αναμένονταν 3.36 δισεκατομμύρια δολάρια ή πρόσθετα 200 εκατομμύρια δολάρια.

«Ενώ θα συνεχίσουμε να επενδύουμε επιθετικά στην ανάπτυξη, θέλουμε επίσης να είναι υγιής ανάπτυξη αυτό το τρίμηνο κάναμε καλή πρόοδο προς την κατεύθυνση αυτή ", δήλωσε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής του Uber Nelson Chai στο έγγραφο των αποδοχών

Η Uber's είχε έναν δύσκολο λίγους μήνες από τότε που έκανε το άλμα στις δημόσιες αγορές μετά την υπερβολικά φιλόδοξη ιδιωτική αγορά η αποτίμηση απέτυχε να επηρεάσει τη Wall Street.

Η Uber, προσπαθώντας να μειώσει τα κόστη και να καταστήσει τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικές, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ήταν απολύοντας το ένα τρίτο από το ισχυρό τμήμα μάρκετιγκ των 1.200 ατόμων.

Η είδηση ​​για τις ζημιές που προκαλεί η Uber έρχεται μια μέρα αφού ο βασικός ανταγωνιστής των ΗΠΑ, Lyft, κέρδισε έσοδα με 867 εκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο για τις καθαρές απώλειες ύψους 644 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό ξεπερνά τα 505 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το δεύτερο τρίμηνο του 2018 για ζημίες ύψους 179 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Lyft έκλεισε 3% την Πέμπτη στα $ 62 ανά μετοχή. Η μετοχή της εταιρείας βυθίστηκε στην αγορά μετά τις ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η περίοδος κλεισίματος της IPO θα έληγε περισσότερο από ένα μήνα νωρίτερα.

Όσον αφορά την Uber Eats, η εταιρεία λέει ότι οι "μηνιαίες ενεργές πλατφόρμες καταναλωτές" ή MAPC, γκρι 140% σε ετήσια βάση. Η εταιρεία συνεργάζεται τώρα με 320.000 εστιατόρια. Όσον αφορά τα έσοδα, αυτό αυξήθηκε κατά 72% στα 595 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη έκθεση κερδών του Uber εδώ .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.