Το PodcastOne ξεκινά τη λειτουργία LaunchpadDM, μια δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας για ανεξάρτητους podcasters

Το PodcastOne ξεκινά τη λειτουργία LaunchpadDM, μια δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας για ανεξάρτητους podcasters


Το PodcastOne το δίκτυο διασημοτήτων podcasting από τον ιδρυτή του ραδιοσταθμού WestwoodOne, εγκαινιάζει μια δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας για podcasters

Η πλατφόρμα podcasting με έδρα το Λος Άντζελες, , οι πολιτικοί, το ραδιόφωνο της ομιλίας και τα τηλεοπτικά αστέρια όπως το Αδάμ Κάρολα, Σάιχιλ Ο'Νέιλ, Στίβεν Όστιν, Κάιτλιν Μπρίστο, Νταν Πάτρικ, Σπένσερ και Χάιντι Πραντ, Τζιμ Χάρμπαου, Λαντιγκάνγκ, Δρ Ντρου, , Η Barbara Boxer, αγωνίζεται για να αποκτήσει γνώσεις για πιθανά νέα ταλέντα μέσα από το εγχείρημα.

" Θα δούμε ποια podcasts θα έχουν καλές επιδόσεις και θα τους προσφέρει την ευκαιρία να συνεργαστούν και να αναπτυχθούν με το PodcastOne και να τους παράσχουν όλους τους πόρους που προσφέρει το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, ειδική ομάδα πωλήσεων και πολλά άλλα ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του PodcastOne, Peter Morris, σε δήλωση. "Ως το κορυφαίο δίκτυο podcast που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αγκαλιάζουμε τα πάνω από 700.000 podcasts εκεί έξω και είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ανεξάρτητων podcasters."

Ονομάζεται Launchpad Digital Media η νέα υπηρεσία φιλοξενίας είναι pitching podcasters μια ελεύθερη πλατφόρμα που περιλαμβάνει απεριόριστη φιλοξενία? πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ακροαματικότητας, γεωγραφίας και συσκευών. (19659002) Η εταιρεία χρεώνει επίσης ως πλατφόρμα ανακάλυψης, προσφέροντας δωρεάν προώθηση για τις διάφορες υπηρεσίες podcasts

"Με τα χρόνια, οι άνθρωποι έχουν μοιραστεί μαζί μας πόσο δύσκολο μπορεί να είναι εκεί έξω στην έρημο της ανεξάρτητης podcasting: πρέπει να πληρώσετε για να φιλοξενήσει και να πάρετε podcast σας ακούσει . δεν παίρνετε βοήθεια στην ανιχνευσιμότητα. φοβάστε να αφήσετε και να σταματήσετε να πληρώνετε την πλατφόρμα φιλοξενίας σας επειδή μπορεί να χάσετε τους συνδρομητές σας. και είναι σχεδόν αδύνατο να παρατηρηθεί από ένα σημαντικό δίκτυο podcast που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τη σκληρή δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο ", δήλωσε ο Morris. "Το Launchpad χτίστηκε με το ανεξάρτητο podcaster. Θέλαμε να βοηθήσουμε στην επίλυση αυτών των προβλημάτων … δωρεάν. "

Δεδομένου ότι το τίποτα δεν είναι στην πραγματικότητα δωρεάν και δεδομένου ότι το PodcastOne θέλει να πληρώσει, τα αλιεύματα είναι η ικανότητα της εταιρείας να εισάγει διαφήμιση πριν και μέσα που φιλοξενούνται στη νέα υπηρεσία

Έτσι, οι podcasters μπορούν να διαχειριστούν την άμεση διαφήμισή τους, αλλά δίνουν στο PodcastOne τη δυνατότητα να εμφανίζει διαφημίσεις που η εταιρεία επιλέγει σε οποιοδήποτε από τα podcast που συμφωνούν να φιλοξενηθούν στην υπηρεσία. Προσφέρει στην εταιρεία πρόσβαση σε ταλέντο υψηλών προδιαγραφών, μεγάλους διαφημιστές και έναν τρόπο να πλημμυρίσει άλλα podcasts με οποιεσδήποτε διαφημίσεις θέλει η εταιρεία.

Οι διαφημίσεις που εισάγονται από το LaunchpadDM δεν θα υπερβαίνουν τα δύο συνολικά λεπτά ανά επεισόδιο και Οι podcasters μπορούν να καθορίσουν τη θέση του μεσαίου σημείου κατά τη μεταφόρτωση του επεισοδίου.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.