Η AT & T ξεκινά (περιορίζεται) 5G σε (μέρη) της Νέας Υόρκης

Η AT & T ξεκινά (περιορίζεται) 5G σε (μέρη) της Νέας Υόρκης


Και η Verizon και η Sprint υποσχόταν κάλυψη 5G στη μεγαλύτερη πόλη του έθνους εδώ και αρκετό καιρό. Η AT & T σήμερα το πρωί, δήλωσε ότι αρχίζει να κάνει ακριβώς αυτό . Ο μεγαλύτερος μεταφορέας των ΗΠΑ από συνδρομητές ανακοίνωσε περιορισμένη διαθεσιμότητα κάλυψης 5G στη Νέα Υόρκη

Η τυπική όχι τόσο λεπτή εκτύπωση ισχύει για τις ειδήσεις σήμερα το πρωί. Η υπηρεσία θα περιοριστεί στους επιχειρηματικούς χρήστες κατά την εκτόξευση – και θα είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν επιλεγμένο αριθμό τομέων. Με άλλα λόγια, μην πάτε να τρέχετε και να αγοράσετε ένα τηλέφωνο 5G μόλις ακόμα, αν είστε πελάτης της AT & T στις πέντε συνοικίες.

Από την πλευρά συν, το 5G + είναι η πραγματική συμφωνία, σε αντίθεση με το παραπλανητικά ονομάζεται 5GE ήρθε μπροστά του. Και η AT & T είναι λογικά διαφανής σχετικά με την περιορισμένη φύση της εξέλιξης.

"Ως πυκνοκατοικημένος, παγκόσμιος επιχειρηματικός και ψυχαγωγικός κόμβος, η Νέα Υόρκη έχει να επωφεληθεί πολύ από την πρόσβαση στο 5G και είμαστε πρόθυμοι να παρουσιάστε την υπηρεσία εδώ ", δήλωσε ο πρόεδρος της AT & T της Νέας Υόρκης, κ. Amy Kramer, σε μια δήλωση. "Ενώ η αρχική μας διαθεσιμότητα στη NYC είναι μια περιορισμένη εισαγωγή κατά την εκτόξευση, δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε στενά με την πόλη για να επεκτείνουμε την κάλυψη σε περισσότερες γειτονιές σε όλους τους δήμους."

Per CNET περιορίζεται σε ένα μικρό τμήμα του Μανχάταν προς το παρόν, συμπεριλαμβανομένου του "κοντά και γύρω από το East Village, το Greenwich Village και το Gramercy Park." Οι επιχειρηματικοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας το Galaxy S10 5G της Samsung στο πρόγραμμα Business Unlimited Preferred του φορέα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.