Η αγορά αυτοκινήτου Carro αποκτά την Jualo της Ινδονησίας, επεκτείνει τη σειρά B στα $ 90 εκατομμύρια

Η αγορά αυτοκινήτου Carro αποκτά την Jualo της Ινδονησίας, επεκτείνει τη σειρά B στα $ 90 εκατομμύρια


Η Carro, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στην αγορά αυτοκινήτων και της χρηματοδότησης αυτοκινήτων στη Σιγκαπούρη, δήλωσε ότι έχει αυξήσει τα 30 εκατομμύρια δολάρια για να επεκτείνει και να κλείσει τον γύρο χρηματοδότησης της σειράς B ύψους 90 εκατομμυρίων δολαρίων και να αγοράσει την Jualo με βάση την Ινδονησία.

Ο γύρος της σειράς B, για το που η Carro συγκέντρωσε 60 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι χρηματοδοτήθηκε από την SoftBank Ventures Asia, τον παγκόσμιο επενδυτή EDBI, το Dietrich Foundation και το NCORE Ventures [19659003] Η Hanwha Asset Management καθώς και οι υπάρχοντες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του Insignia Ventures, του συνιδρυτή του Facebook Eduardo Saverin B Capital Group, Singtel Innov8, Golden Gate Ventures και Alpha JWC στρογγυλό. Η εκκίνηση των τριών ετών έχει αυξήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές.

"Υπήρξε μια υπερχείλιση του ενδιαφέροντος για το γύρο Σειρά Β, το οποίο κλείσαμε αρχικά προς το τέλος του περασμένου έτους. Είχαμε πολλούς ποιοτικούς στρατηγικούς επενδυτές να έρχονται στο και ως εκ τούτου αποφάσισε να επεκτείνει τον γύρο. Ο γύρος είναι πλέον επισήμως κλειστός ", δήλωσε ο TechCrunch, ο Aaron Tan, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Carro.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η Carro δήλωσε ότι απέκτησε την Jualo.com, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ινδονησίας. χρησιμοποιούνται αγαθά σε περισσότερες από 300 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, των μοτοσικλετών, της ιδιοκτησίας, της μόδας και της ηλεκτρονικής. Η Carro, η οποία δραστηριοποιείται στη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και την Ινδονησία, δήλωσε ότι περισσότεροι από 500 εκατομμύρια δολάρια αξίας οχημάτων πωλήθηκαν πέρυσι στην πλατφόρμα της, από 250 δολάρια ΗΠΑ εκατομμύρια το 2017 και 120 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος.

Η Carro έχει ήδη επεκταθεί όσον αφορά τις υπηρεσίες. Αρχικά μια αγορά οχημάτων, ξεκίνησε τη χρηματοδότηση της Genie Finance και επέστρεψε επίσης στην ασφαλιστική μεσιτεία και στην οδική βοήθεια. Πέρυσι, εισήγαγε μια υπηρεσία που ολοκληρώνει τις πωλήσεις οχημάτων σε 60 λεπτά – το Carro Express. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Carro ξεκίνησε την πρώτη της υπηρεσία συντήρησης αυτοκινήτων στη Σιγκαπούρη για να προσφέρει στους καταναλωτές πρόσθετη ευελιξία.

Η Tan είπε ότι η Jualo, η οποία λειτουργεί σε περισσότερες κατηγορίες από την Carro, θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την αρχική επωνυμία της. "Ο στόχος μας με το Jualo.com είναι να διπλασιάσουμε και να αναπτύξουμε την επιχείρηση Jualo.com. "Η Carro, η οποία βλέπει πάνω από το 70% των συναλλαγών της από το εξωτερικό της Σιγκαπούρης, θα αποκαλύψει σχέδια επέκτασης σε νέες αγορές και περισσότερες συμφωνίες εξαγοράς αργότερα αυτό το έτος, Είπε ο Tan. Η υπηρεσία συνδρομής θα επεκταθεί επίσης, πρόσθεσε.

Η Carro ανταγωνίζεται μια σειρά από νεοσύστατες εταιρείες, όπως η BeliMobilGue στην Ινδονησία, η Carsome, η iCar Asia και η Rocket Internet Carmudi.

Η iCar Asia, η οποία διαχειρίζεται ο Μαλαισιανός οικοδόμος επιχειρήσεων Catcha, συγκέντρωσε 19 εκατομμύρια δολάρια στα τέλη του 2017 . Το προηγούμενο έτος, η Carsome – η οποία καλύπτει τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία και την Ταϊλάνδη – έθεσε 19 εκατομμύρια δολάρια Σειρά Β BeliMobilGue – μόνο Ινδονησία

Στην περίπτωση της Carmudi, η επιχείρηση έχει επανεκκινηθεί. Στην κορυφή της κάλυψε πάνω από 20 αγορές παγκοσμίως σε ολόκληρη την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, αλλά σήμερα επικεντρώνεται στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και τη Σρι Λάνκα

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.