Η Υγεία της Βαβυλώνας επιβεβαιώνει την αύξηση των 550 εκατομμυρίων δολαρίων στην αξιολόγηση των $ 2B + για την επέκταση των υπηρεσιών υγείας που βασίζονται σε ΑΙ

Η Υγεία της Βαβυλώνας επιβεβαιώνει την αύξηση των 550 εκατομμυρίων δολαρίων στην αξιολόγηση των $ 2B + για την επέκταση των υπηρεσιών υγείας που βασίζονται σε ΑΙ


Η Babylon Health η οποία ξεκίνησε με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αναπτύξει διάφορες υπηρεσίες υγείας με βάση την ΑΠ, συμπεριλαμβανομένου ενός κουβεντού που χρησιμοποιείται από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για τη διάγνωση ασθενειών, επιβεβαίωσε μια τεράστια επένδυση που σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ και την Ασία και να επεκτείνει την Ε & Α της για να εντοπίσει πιο σοβαρές, χρόνιες καταστάσεις. Έχει κλείσει ένα γύρο χρηματοδότησης ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτιμώντας την Υγεία της Βαβυλώνας σε περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε σήμερα.

«Η αποστολή μας είναι η μεγαλύτερη αποστολή χρηματοδότησης στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ για την παροχή ψηφιακής υγείας. στη Βαβυλώνα είναι να θέσει προσιτή και προσιτή υγειονομική περίθαλψη στα χέρια όλων των ανθρώπων στη γη ", δήλωσε σε δήλωση ο Δρ. Ali Parsa, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Βαβυλώνας. "Αυτή η επένδυση θα μας επιτρέψει να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των ζωών που αγγίζουμε σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πολύ δρόμο να προχωρήσουμε και πολλά να παραδώσουμε. Είμαστε ευγνώμονες στους επενδυτές μας, στους συνεργάτες μας και σε 1.500 λαμπρούς Βαβυλωνιανούς, που μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε στην αποστολή μας. Οι χρόνιες παθήσεις αποτελούν αυξανόμενο βάρος για την προσιτότητα της υγειονομικής περίθαλψης ανά τον κόσμο. Η τεχνολογία μας παρέχει μια στέρεη βάση για μια ολοκληρωμένη λύση και οι επιστήμονες, οι μηχανικοί μας και οι κλινικοί γιατροί είναι ενθουσιασμένοι που εργάζονται σε αυτό. Έχουμε δει σημαντική ζήτηση από τους εταίρους στις ΗΠΑ και την Ασία. Ενώ το βάρος της υγειονομικής περίθαλψης είναι παγκόσμιο, οι λύσεις πρέπει να εντοπιστούν για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες και τον πολιτισμό της κάθε χώρας. "

Πριν από τη σημερινή ανακοίνωση, η επένδυση – μια Σειρά Γ – είχε υποστεί πολλές διαρροές, με τις αναφορές τις τελευταίες ημέρες που υποδηλώνουν ότι η επένδυση ήταν οπουδήποτε μεταξύ 100 εκατομμύρια δολάρια και 500 εκατομμύρια δολάρια

. Κεφάλαιο); μια μεγάλη εταιρεία ασφάλισης υγείας με έδρα τις ΗΠΑ (η οποία αναφέρει ότι υποδηλώνει ότι είναι Centene Corporation, αν και η Βαβυλωνία δεν αποκαλύπτει το όνομα). Το Ταμείο ERGO του Μονάχου Ρε; και την επιστροφή των επενδυτών Kinnevik και Vostok New Ventures. (Οι προηγούμενοι επενδυτές που δεν φαίνονται στον συγκεκριμένο γύρο, συμπεριλαμβάνουν και τον Demis Hassabis, τον εμπειρογνώμονα της AI που ίδρυσε το DeepMind, το οποίο είναι τώρα μέρος της Google.)

Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα για την εταιρεία, πιο μετριοπαθές γύρους στο παρελθόν, όπως το αυτή η επένδυση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από τρία χρόνια (πριν από αυτόν τον γύρο είχε συγκεντρώσει £ 72 εκατομμύρια συνολικά). Η Βαβυλώνα είπε ότι από αυτή την τελευταία σειρά C, 450 εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη εξασφαλισθεί, ενώ άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια συμφωνήθηκαν να ασκηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενώ το υπόλοιπο κλείνει «σύντομα». (Το PIF ήταν παραγωγικό, εάν επενδυτής σε μια σειρά από τεράστιες νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως η Uber και ευρύτερα επενδυτικά οχήματα, όπως το Vision Fund της SoftBank.

Είμαστε σε μια στιγμή αυτή τη στιγμή όταν φαίνεται σαν μια καθημερινή εμφάνιση μιας νέας εταιρείας ή μιας υπηρεσίας χρησιμοποιώντας AI για την πρόοδο της υγείας. (Μεταξύ αυτής της ομάδας, οι ανταγωνιστές της Babylon Health περιλαμβάνουν MDLive, HealthTap, Push Doctor και πολλά άλλα.)

Αλλά ακόμη και μέσα σε αυτή τη μεγαλύτερη τάση, η Βαβυλώνα έχει αναδειχθεί ως ένας από τους βασικούς παίκτες. Εκτός από τη δουλειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο – το οποίο περιλαμβάνει μια υπηρεσία NHS που προσφέρει "να αναλάβει" μια τοπική σχέση GP του χρήστη για να εντοπίσει τις ασήμαντες ασθένειες εξ αποστάσεως, καθώς και μια δευτερόλεπτη πληρωμένη βαθμίδα Babylon Private που χτίζεται σε συνεργασία με (19659002) Η συμφωνία του NHS είναι ενδιαφέρουσα: η υγειονομική υπηρεσία του κράτους θεωρείται από πολλούς ως εθνικός θησαυρός, αλλά έχει πληγεί πολύ από τα προβλήματα του προϋπολογισμού, το στέλεχος του γηράσκοντος και αυξανόμενου πληθυσμού και αυτό που μερικές φορές μοιάζει με μια προσπάθεια βραδείας απελευθέρωσης για να αφαιρέσει κάποιες από τις σημαντικότερες και αξιόπιστες υπηρεσίες της και να φέρει περισσότερη ιδιωτικοποίηση στο μείγμα

Φέρνοντας σε υπηρεσίες που βασίζονται σε AI, το γενικό κόστος των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα που μπορούν να κάνουν τα μηχανήματα εξίσου καλά είναι ένας τρόπος να πάρουμε κάποια από αυτή την πίεση από το σύστημα – τουλάχιστον έτσι συμβαίνει η λογική. Η ιδέα είναι ότι με το χειρισμό ορισμένων από τα μικρότερα θέματα βοηθά να δοθεί προτεραιότητα στα πιο επείγοντα και δύσκολα προβλήματα για τους ανθρώπους και τις προσωπικές συναντήσεις.

Αυτό επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στην Babylon (και σε άλλους στην ψηφιακή υγεία) μερικές από τις μεγαλύτερες προσπάθειές της, παράλληλα με την ανάπτυξη σε ώριμες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς, ήταν μια υπηρεσία στη Ρουάντα για να φέρει τις υπηρεσίες υγείας σε ψηφιακές πλατφόρμες για την υγεία, όπως η παροχή υπηρεσιών σε αναπτυσσόμενες οικονομίες και απομακρυσμένες περιοχές. την πρώτη φορά.

Η Βαβυλώνα αυξάνεται και λέει ότι παρέχει 4,000 κλινικές διαβουλεύσεις κάθε μέρα ή αλληλεπίδραση ενός ασθενούς κάθε 10 δευτερόλεπτα. Αναφέρει ότι καλύπτει τώρα 4,3 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, με περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια ψηφιακές διαβουλεύσεις ολοκληρώθηκαν μέχρι σήμερα, με περισσότερες από 160,000 αξιολογήσεις πέντε αστέρων για τα ραντεβού μας.

Αυτό είναι το μέγεθος και το δυναμικό που ενδιαφέρονται για τους επενδυτές.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.