Το DoorDash αγοράζει την Caviar από την πλατεία σε συμφωνία αξίας 410 εκατομμυρίων δολαρίων

Το DoorDash αγοράζει την Caviar από την πλατεία σε συμφωνία αξίας 410 εκατομμυρίων δολαρίων


DoorDash έχει φτάσει σε συμφωνία με την πλατεία για να αγοράσει κατά παραγγελία τρόφιμα παράδοσης και τροφοδοσίας Caviar επιχειρήσεων. Η DoorDash συμφώνησε να πληρώσει τετραγωνικά 410 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και προτιμούσε το απόθεμα DoorDash.

Η πλατεία αγόρασε την Caviar πριν από περίπου πέντε χρόνια σε μια συμφωνία αξίας περίπου 90 εκατομμυρίων δολαρίων . Τώρα, το Χαβιάρι βρήκε ένα νέο σπίτι με την DoorDash, την εκκίνηση παράδοσης κατά παραγγελία που είχε υπό πυρκαγιά για μήνες σχετικά με το πώς πληρώνει τους εργάτες παράδοσης. "Η σημερινή ανακοίνωση είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποστολής μας για την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DoorDash, Tony Xu (που απεικονίζεται παραπάνω), σε μια δήλωση. "Έχουμε από καιρό θαυμάσει την Caviar, η οποία έχει μια πολυπόθητη μάρκα, ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο εστιατορίων υψηλής ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας. Η εξαγορά ενισχύει περαιτέρω το εύρος της επιλογής των εμπόρων μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες ακόμα περισσότερες επιλογές όταν παραγγέλνουν μέσω του DoorDash. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την ομάδα Caviar στο DoorDash και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την πλατεία στο μέλλον. "

Οι μεγάλοι παίκτες στο χώρο παράδοσης τροφίμων κατά παραγγελία είναι DoorDash / Caviar , Τους μεταδιδόμενους, τους UberEats και τους GrubHub / Seamless. Τον Μάιο, το DoorDash έθεσε ένα γύρο 400 εκατομμυρίων δολαρίων αξίας στα 12,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι συμπατριώτες, που τώρα είναι ένας από τους πρώτους ανταγωνιστές της DoorDash, είναι σήμερα αξίας περίπου 1,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχουν κατατεθεί εμπιστευτικά για δημοσίευση νωρίτερα φέτος .

Με τον Caviar που ενώνει το DoorDash, ο Gokul Rajaram, μαζί με όλους τους άλλους υπαλλήλους της Caviar, θα προσχωρήσουν στο DoorDash μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά. Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει κάπου φέτος

"Το Caviar έχει δημιουργήσει μια αξιόπιστη μάρκα με πελάτες και πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια", δήλωσε ο Ραζαράμ σε δήλωσή του. "Το DoorDash έχει εθνική κλίμακα, συμπληρωματική επιλογή εστιατορίων, μια τεράστια πλατφόρμα εφοδιαστικής και μια ομάδα που μοιράζεται το πάθος και τη δέσμευσή μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εστιατορίων, των ταχυμεταφορών και των πελατών. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που συμμετέχω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Caviar για να βοηθήσω στην οικοδόμηση του μέλλοντος του τοπικού εμπορίου ».

Για την πλατεία, η συμφωνία αυτή παρέχει στην εταιρεία τη δυνατότητα να εστιάσει περισσότερο στα προϊόντα της για τις επιχειρήσεις και "

" Αυξάνουμε την εστίαση και την επένδυση στα δύο μεγάλα, αναπτυσσόμενα οικοσυστήματα – ένα για τις επιχειρήσεις και ένα για τα άτομα ", δήλωσε ο Dorsey. "Η συναλλαγή αυτή ενισχύει αυτή την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι η συνεργασία με το DoorDash προσφέρει πολύτιμες και στρατηγικές ευκαιρίες για την πλατεία."

Εντωμεταξύ, η Square ανακοίνωσε μόλις τα κέρδη του Q2 του 2019 με καθαρά έσοδα ύψους $ 1,17 δις (αύξηση 44% , προσαρμοσμένα έσοδα ύψους 563 εκατ. δολαρίων (αύξηση 46% ετήσια αύξηση) και καθαρή ζημία ύψους 7 εκατ. δολαρίων. Στην επιστολή της Πλατφόρμας προς τους μετόχους, η εταιρεία περιγράφει πώς θα υπάρξει περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας

. "Επιπλέον, το DoorDash είναι ήδη ενσωματωμένο στο Square for Restaurants, το οποίο εξομαλύνει την αποδοχή online και εσωτερικών παραγγελιών για εμπόρους , ενώ το δεύτερο τρίμηνο η Cash Boost συνεργάστηκε με το DoorDash για να παρέχει άμεσες ανταμοιβές όταν οι πελάτες χρησιμοποιούν την κάρτα Cash στο DoorDash. Πιστεύουμε ότι η συνέχιση αυτής της συνεργασίας προσφέρει πολύτιμες και στρατηγικές ευκαιρίες για την πλατεία. "

Αυτή η ιστορία αναπτύσσεται …

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.