Η Google προσφέρει πρόσβαση σε φορητές συσκευές έκτακτης ανάγκης χωρίς φωνή στο Android

Η Google προσφέρει πρόσβαση σε φορητές συσκευές έκτακτης ανάγκης χωρίς φωνή στο Android


Η Google σημείωσε σήμερα μια νέα λειτουργία που θα φέρει αλληλεπίδραση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης χωρίς φωνή σε Pixels και άλλες συσκευές Android. Σχεδιασμένο για περιπτώσεις τραυματισμού, καταστάσεις όπου η ομιλία μπορεί να παρουσιάσει κίνδυνο και για χρήστες με προβλήματα ομιλίας, το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους καλούντες να επικοινωνούν μέσω μενού αφής.

Αφού ενεργοποιηθεί μια κλήση έκτακτης ανάγκης, οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν τη φύση τους επιλέγοντας "Πυρκαγιά", "Ιατρική" ή "Αστυνομία". Οι πληροφορίες αυτές διαβιβάζονται σε έναν χειριστή χωρίς να απαιτείται από τον καλούντα να μιλήσει, (19659003] AED Χαμηλότερος Ρυθμός Ομιλίας 06 ” width=”720″ height=”1519″ />

Οι πληροφορίες μενού αποθηκεύονται τοπικά στο τηλέφωνο και όλες οι πληροφορίες που μοιράζονται παραμένουν εμπιστευτικές, μοιράζονται μόνο με τον χειριστή έκτακτης ανάγκης. Μόλις εισαχθούν οι πληροφορίες, οι χρήστες μπορούν επίσης να μιλήσουν απευθείας στο χειριστή αν είναι σε θέση.

Το χαρακτηριστικό αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Ένωση έκτακτης ανάγκης. Φτάνει σε τηλέφωνα Pixel και επιλέγει συσκευές Android στις Η.Π.Α τους επόμενους μήνες.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.