Το Μουσείο Μελλοντικών Εμπειριών προσφέρει μια τρομακτική, σουρεαλιστική λήψη στο VR


Εδώ είναι αυτό που ήξερα όταν επισκέφτηκα το το Μουσείο Μελλοντικών Εμπειριών: Η εκκίνηση είναι μέρος της τρέχουσας παρτίδας των εταιρειών στο Y Combinator και κάνει δουλειά με την εικονική πραγματικότητα. Πέρα από αυτό, δεν είχα ιδέα τι να περιμένω.

Το MOFE βρίσκεται σήμερα στη γειτονιά SoHo της Νέας Υόρκης. Για να το φτάσω, περπατούσα μέσα από μια πόρτα χωρίς σημάδια, με μια ελαφρώς φωτισμένη σκάλες και σε μια αίθουσα αναμονής – όπου χαιρέτησα ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος David Askaryan, και στη συνέχεια δύο άνδρες με γυαλιστερά παλτά εργαστηρίου, που εξήγησαν ότι θα ήταν οι οδηγοί μου.

Μαζί με άλλους δύο καλεσμένους, οδηγήθηκα κάτω, όπου οι οδηγοί μας μάς έψαχναν για τις ελπίδες και τους φόβους μας. Μας είπαν ότι οι απαντήσεις μας θα αποκαλύψουν την τρέχουσα κατάσταση του υποσυνείδητου μας, που με τη σειρά του θα διαμορφώσει το περιεχόμενο που θα έβλεπε

Έτσι, η εμπειρία μου στο MOFE πιθανότατα δεν θα ταιριάξει με τη δική σου, αλλά θα προσπαθήσω να περιγράψω ούτως ή άλλως: Στην επόμενη αίθουσα, αφού έβαλα ένα ακουστικό VR, βρήκα τον εαυτό μου να πετάξει γύρω από μια αστραφτερή, όμορφη, ασπρόμαυρη λίμνη ενώ μια φωνή-πέρας συζήτησε το νόημα του θανάτου. Όταν τελείωσε αυτό το τμήμα, περιτριγυρίζαμε από τα περιγράμματα των τεράστιων, φανταστικών χορευτών.

Στη συνέχεια τα ακουστικά έβγαιναν και υποθέτω ότι η επίσκεψή μου τελείωσε, αλλά αντ 'αυτού οδηγήθηκα σε ένα ακόμη δωμάτιο όπου – μετά από μια σύντομη παύση – μας είπαν ότι η επόμενη εμπειρία μας θα ήταν πιο κοινόχρηστη, με βάση τις συλλογικές απαντήσεις της ομάδας. Αυτός αποδείχθηκε ότι ήταν ελαφρώς πιο ξεκάθαρος, με οράματα πυρηνικού ολοκαυτώματος και μετα-αποκάλυπτου τοπίου.

David Askaryan

, η εμπειρία δεν είναι εύκολο να περιγραφεί. Στη συνέχεια, καθώς περπατούσα πίσω στο λαμπερό βράδυ της Νέας Υόρκης, αισθάνθηκα ίσα μέρη διασκεδασμένα, ενθουσιασμένα και αναστατωμένα, και ήξερα ότι δεν ήταν όπως κανένα άλλο VR που είχα δει.

Λίγες μέρες αργότερα, Συναντήθηκα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του MOFE, David Askaryan, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει. Ο Askaryan έχει ένα υπόβαθρο ως διαχειριστής προϊόντων στη Bridgewater Associates, καθώς και ένα MBA από το Harvard Business School, αλλά μου είπε ότι έχει επίσης εμπλακεί στις δημιουργικές και καλλιτεχνικές κοινότητες τα τελευταία οκτώ χρόνια ως καλλιτέχνης και φίλος της κοινότητας .

Ο Askaryan δήλωσε ότι προς το τέλος της εποχής του στη Bridgewater διοικούσε ένα πειραματικό εικονικό εργαστήριο, όπου έγινε πεπεισμένος ότι οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις της VR αντιμετώπιζαν ένα βασικό πρόβλημα – εξαρτώνται από την ανθεκτική καταναλωτική υποδομή, το οποίο απλά δεν ήταν ακόμα εκεί. "Πιο απλά," Οι άνθρωποι απλά δεν έχουν ακουστικά VR στο σπίτι. "

Γι 'αυτό και άρχισε να ενδιαφέρεται για τη δημιουργία μιας εμπειρίας VR εκτός έδρας, αλλά δεν ήταν εμπνευσμένη από οι υπάρχουσες στοές VR, οι οποίες είπε ότι είναι "βασικά εμπορευματοποιημένες – σκοτώνουν ένα ζόμπι." (Θα υποστήριζα ότι ορισμένες από αυτές τις εμπειρίες παιχνιδιού μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικές, αλλά είναι αλήθεια ότι είναι μια μακριά κραυγή από τα περισσότερα ιστορία-καθοδηγείται, βιωματική "προσέγγιση που Askaryan πρόκειται για.)

Εξήγησε ότι η VR στην οθόνη στο MOFE δημιουργήθηκε από έναν καλλιτέχνη που ονομάζεται Flatsitter και ότι η εκκίνηση έχει επί του παρόντος αρκετό περιεχόμενο μπορείτε να επισκεφθείτε "μέχρι τέσσερις φορές" χωρίς να επαναλάβετε.

 MOFE

Αλλά δεν είναι μόνο για το VR – ο σχεδιασμός του χώρου και η αλληλεπίδραση με τους οδηγούς είναι μέρος του τι έκανε την επίσκεψή μου τόσο αξέχαστη. Ο Askaryan δήλωσε ότι ήθελε να "ενσωματώσει στοιχεία του μαγευτικού θεάτρου", δημιουργώντας παράλληλα μια εμπειρία "λευκού γάντι", όπου τα μέλη του προσωπικού σας βοηθούν σε κάθε βήμα: "Θέλω να είναι μαγευτική και πραγματικά ξεχωριστή … Αυτό είναι ξεχωριστό από μια δροσερή τεχνολογία demo. "

Όσο για το κουίζ, ο Askaryan εξήγησε ότι είναι ένας" απλός μηχανισμός συστάσεων "που καθορίζει ποιο περιεχόμενο VR βλέπει κάθε επισκέπτης

" Αποδίδετε μια εμπειρία ", είπε. "Χρησιμοποιώντας τη συσκευή ερωτηματολογίου, έχω την επιλογή από το τραπέζι. Παίρνω ανθρώπους για να τους δούμε ενδοσκοπικά μέσα από αυτές τις περίεργες αλλά βαθιές ερωτήσεις που χαρτογραφούν τις διαφορετικές εμπειρίες του αποθέματός μου. "

Αν θέλετε να το ελέγξετε μόνοι σας, το MOFE λειτουργεί επί του παρόντος ως αναδυόμενο παράθυρο μέχρι τις 26 Αυγούστου, και για $ 50, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε μια ηλεκτρονική θυρίδα . Ο Askaryan δήλωσε ότι η απάντηση των καταναλωτών στο αναδυόμενο παράθυρο θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της εκκίνησης – είτε εστιάζει στη δημιουργία ενός "μόνιμου ιδρύματος" στη Νέα Υόρκη είτε στην επέκταση σε άλλες πόλεις με περισσότερες αναδυόμενες τοποθεσίες

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.