Ειδική προσφορά: φθηνά ξενοδοχεία και πτήσεις για το Disrupt SF 2019

Ειδική προσφορά: φθηνά ξενοδοχεία και πτήσεις για το Disrupt SF 2019


Διαταραχή του Σαν Φρανσίσκο 2019 πραγματοποιείται στις 2-4 Οκτωβρίου, και εργαζόμαστε σε κάθε γωνία για να καταστήσουμε οικονομικά προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αρχίζει με τιμολόγηση πρώιμων πτηνών σε τέσσερις τύπους περασμάτων για διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς. Επιπλέον, προσφέρουμε εκπτώσεις για φοιτητές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κυβερνητικούς υπαλλήλους και στρατιωτικό προσωπικό.

Αλλά γνωρίζατε ότι μπορείτε να κερδίσετε μειωμένες τιμές στις πτήσεις και τα ξενοδοχεία ; Ναι. Η United Airlines προσφέρει στους συμμετέχοντες της Disrup SF μειωμένες τιμές στις πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ή το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ. Πηγαίνετε κατευθείαν στο United.com και κλείστε την πτήση σας στο "Advanced Search" χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς ZFWZ101320 .

Είτε είστε μόνο εσείς ή ολόκληρη η ομάδα σας, μπορείτε να κρατήσετε έκπτωση σε δωμάτια ξενοδοχείων μέσα από μπλοκ δωματίων TechCrunch έχει εξασφαλίσει σε πολλά ξενοδοχεία σε όλη την πόλη από τον κόλπο. Πολλά από τα ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης ειδικά προνόμια, όπως δωρεάν Wi-Fi και πρόσβαση στο γυμναστήριο, όταν κάνετε κράτηση μέσω αυτής της ιστοσελίδας . Τα επιπλέον σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το ξενοδοχείο που επιλέγετε. Η προσφορά των δωματίων είναι περιορισμένη, οπότε πάρτε την κράτηση!

Μόλις ολοκληρώσετε το διαλείμμά σας και τις ταξιδιωτικές σας κρατήσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε την στρατηγική σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο Διαταραχή SF – (19459003]]σε ένα πίνακα ή κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με πυρκαγιά, Η διαταραχή των ηχείων αντιπροσωπεύει ένα εντυπωσιακό φάσμα εμπειρογνωμοσύνης. Μιλάμε για τα επερχόμενα ορμητικά όπλα στους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο εκκίνησης – εικονικούς τεχνολόγους, επενδυτές και ιδρυτές.

Μάρτυρας της δόξας που είναι Το Battlefield Startup ο επικός διαγωνισμός pitch της TechCrunch. Παρακολουθήστε καθώς ξεκινούν οι πιο πρωτοποριακές νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κόσμο και ανταγωνίζονται για το Disrup Cup, την αγάπη των επενδυτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και, φυσικά, $ 100.000.

Εξερευνήστε και συνδέστε το Startup Alley από 1.200 νεοσύστατες επιχειρήσεις και χορηγούς που προβάλλουν προϊόντα, πλατφόρμες και υπηρεσίες που καλύπτουν το φάσμα τεχνολογίας. Ενώ βρίσκεστε εκεί, επισκεφθείτε τα TC Top Picks, το χέρι που επιλέξαμε για τις εξαιρετικές νέες επιχειρήσεις

Θέλετε ένα εργαλείο που περνάει από τα πλήθη για να σας βοηθήσει να συναντήσετε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στην επιχείρησή σας; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το CrunchMatch την υπηρεσία δημιουργίας κοινών επιχειρήσεων. Κάνει τη δικτύωση πιο εύκολη από ποτέ.

Πιάσε τις εκπτώσεις, τους ανθρώπους και μαζί μας στο Break the San Francisco 2019 στις 2-4 Οκτωβρίου. Αγοράστε τα εισιτήριά σας σήμερα και στη συνέχεια κάντε κράτηση μειωμένων πτήσεων και δωματίων πριν όλα εξαφανιστούν

Η εταιρεία σας ενδιαφέρεται να χορηγήσει ή να εκθέσει στη Διαταραχή Σαν Φρανσίσκο 2019; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών με συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.