Οι εφαρμογές είναι ανοιχτές για το Battlefield εκκίνησης στο TechCrunch Διαταραχή του Βερολίνου 2019

Οι εφαρμογές είναι ανοιχτές για το Battlefield εκκίνησης στο TechCrunch Διαταραχή του Βερολίνου 2019


Ακούστε τους ιδρυτές – η TechCrunch βρίσκεται σε επιφυλακή για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι, στις αρχές Το Battlefield του TechCrunch Disrupt Berlin . Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε στο διάσημο στάδιο της TechCrunch και να ανταγωνιστείτε για το βραβείο άνευ αξίας 50.000 δολαρίων και την προσοχή κορυφαίων παγκόσμιων επενδυτών και εκατοντάδων μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο. Εφαρμόστε εδώ .

Είχαμε ξεκινήσει μερικές απίστευτα επιτυχημένες εταιρείες στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. N26 Η ευρωπαϊκή τεχνολογία εκκίνησης και το Battlefield EU 2016 alum, έθεσε μόλις ένα γύρο Σειράς D ύψους 170 εκατομμυρίων δολαρίων, φέρνοντας την αποτίμηση της εταιρείας σε ένα θαυμάσιο $ 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Έναρξη του Battlefield EU 2015 νικητής Το JukeDeck μόλις αποκτήθηκε από την TikTok. Ο κατάλογος των εταιρειών εκκίνησης Battlefield δεν σταματούν εκεί – Dropbox, GetAround, SirenCare, Fitbit, Mint.com, Vurb και πολλά άλλα, και τώρα είναι η ευκαιρία σας για να συμμετάσχετε σε αυτόν τον εντυπωσιακό όμιλο εταιρειών. Περισσότεροι από 857 συμμετέχοντες εταιρείες έχουν αυξήσει πάνω από 8,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, με 112 επιτυχείς εξόδους (IPOs ή εξαγορές).

Πώς λειτουργεί

Εφαρμόστε. Η TechCrunch χρεώνει μηδενικά τέλη και δεν λαμβάνει μετοχές. Συμπληρώστε την εφαρμογή σας εδώ . Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις από οποιαδήποτε χώρα και οποιαδήποτε κάθετη είναι επιλέξιμες – hardware, AI / ML, biotech, insurtech, για να αναφέρουμε μερικές. Όλες οι εταιρείες πρέπει να έχουν ένα MVP για να κάνουν demo στην επιτροπή αναθεώρησης. Οι συντάκτες TC εξετάζουν τις αιτήσεις και επιλέγουν 15-20 από τις μεγαλύτερες πιθανές νεοσύστατες επιχειρήσεις για να βρουν σκηνικά στο Disrupt Berlin (11-12 Δεκεμβρίου). Οι επιλεγμένοι ιδρυτές θα λάβουν εντατική εκπαίδευση από την ομάδα εκκίνησης Battlefield για να βελτιώσουν τις θέσεις και τα demos, να εντείνουν τα επιχειρηματικά μοντέλα και να προετοιμαστούν για αυτό το διεθνές λανσάρισμα

Pitch Εκπαιδευμένοι αρχιτέκτονες Οι ιδρυτές του Battlefield θα αγωνιστούν στην κύρια σκηνή με ζωντανή μετάδοση στο Disrup Berlin για έξι λεπτά, συμπεριλαμβανομένου ενός ζωντανού demo, ακολουθούμενου από έξι λεπτά Q & A με τους αξιότιμους δικαστές μας. Οι παλαιότεροι δικαστές έχουν συμπεριλάβει τον Jeff Clavier ( Uncork Capital ), Eileen Burbidge (19459019) ] ( Accel ) και Roelof Botha ( Sequoia Capital ). Μετά τον ημιτελικό γύρο, 4-6 εταιρείες θα βρεθούν ξανά στην δεύτερη μέρα – ο ίδιος αγωνιστικός χώρος, αλλά με μια νέα ομάδα κριτών. Οι κριτές θα επιλέξουν τον νικητή, ο οποίος θα πάρει τον έλεγχο των 50.000 δολαρίων, μια ανάρτηση στο TechCrunch, το Κύπελλο Διαταραχών και την προσοχή εκατομμυρίων. Στο συνέδριο, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν VIP θεραπεία με πρόσβαση σε ιδιωτικές εκδηλώσεις, το CrunchMatch: το πρόγραμμα αντιστοίχησης StartCord MatchCorunch, πρόσβαση στο παρασκήνιο, δωρεάν εκθεσιακό χώρο για όλες τις ημέρες του συνεδρίου, δωρεάν συνδρομές στο Extra Crunch όλα τα μελλοντικά γεγονότα του TechCrunch.

Στρίψτε στο πιο διάσημο στάδιο της τεχνολογίας. Εφαρμόστε τώρα .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.