Ο Tesla ξεκινάει το σκακιστικό παιχνίδι στην εφαρμογή Tesla Arcade στο αυτοκίνητο

Ο Tesla ξεκινάει το σκακιστικό παιχνίδι στην εφαρμογή Tesla Arcade στο αυτοκίνητο


Το Tesla κάνει ένα νέο παιχνίδι διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες οχημάτων του, με ένα roll-out ξεκινώντας σήμερα . Η εταιρεία άρχισε να σπρώχνει μια νέα εφαρμογή Arcade για το σύστημα ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο τον Ιούνιο στο ετήσιο συνέδριο παιχνιδιών E3 και τώρα προσθέτει στο μείγμα το πιο συναρπαστικό παιχνίδι γύρω από το σκάκι

Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιχνίδια ήταν σε οθόνες ψυχαγωγίας του Tesla. τα έχει διαθέσει ως «αυγά Πάσχας» ή κρυμμένα χαρακτηριστικά λογισμικού. Ο Tesla άρχισε να προβάλλει το Arcade στους εκθεσιακούς χώρους του τον Ιούνιο έτσι ώστε οι επισκέπτες στους εκθεσιακούς χώρους τους να μπορούν να δοκιμάσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι οδηγοί Tesla μπορούν είτε να παίξουν εναντίον των επιβατών τους, το αυτοκίνητό τους ή να παρακολουθήσουν το αυτοκίνητο να παίζει εναντίον του. Το teaser του Tesla για την απελευθέρωση του παιχνιδιού σκακιού περιλαμβάνει έναν δυτικό οδηγό Tesla που παίζει σε ένα πεδίο, το οποίο είναι μια ενδιαφέρουσα αφηγηματική επιλογή. Το προωθητικό έχει επίσης αξιοσημείωτα το πρόσωπο που το χρησιμοποιεί όταν είναι σταθμευμένο, πράγμα που είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να παίξεις τα παιχνίδια, για προφανείς λόγους.

Εκτός από την ενημέρωση που κυκλοφόρησε ευρέως, ο Tesla ανακοίνωσε επίσης ότι το "Beach Buggy Racing", ένα παιχνίδι καρτ καρτ που μπορείτε να ελέγξετε με το τιμόνι του Tesla, παίρνει μια ενημέρωση, ελεγκτές παιχνιδιών ταυτόχρονα για να κάνουν τοπικούς πολλούς παίκτες με έναν επιβάτη.

Η Bethesda αποκάλυψε επίσης στο E3 ότι το κινητό παιχνίδι Fallout Shelter που παίζεται στην οθόνη στο αυτοκίνητο, και ο Elon Musk έχει συζητήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας ευρύτερα στους προγραμματιστές, οπότε θα δούμε αν αυτό είναι το το επόμενο βήμα μετά από αυτή την ανάπτυξη της εφαρμογής Arcade στους χρήστες

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.