Το FeaturePeek θέλει να θέσει τέρμα στις αναθεωρήσεις σχεδιασμού από το τέλος του λεπτού

Το FeaturePeek θέλει να θέσει τέρμα στις αναθεωρήσεις σχεδιασμού από το τέλος του λεπτού


Το FeaturePeek μέλος της κοόρτης Y Combinator Summer 2019, θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες αναθεωρούν διεπαφές στο μπροστινό μέρος. Αντί να κλέβουμε μαζί κριτικές με πλάνα οθόνης ή με υπεύθυνους προϊόντων και εμπορίας ανθρώπων την τελευταία στιγμή, θέλουν να διευκολύνουν τη διεξαγωγή ανασκοπήσεων σε όλο τον κύκλο ανάπτυξης.

Το FeaturePeek επιτρέπει στις ομάδες προϊόντων και στους σχεδιαστές να δίνουν πληροφορίες σχετικά με τα νέα εργασίες στο μπροστινό μέρος, καθώς οι προγραμματιστές εργάζονται σε αυτό, και ως αίτημα έλξης είναι ανοιχτό. Έτσι, ενώ εξακολουθεί να είναι η κορυφή του μυαλού για τον μηχανικό, μπορείτε να κάνετε κρίσιμες αλλαγές και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε πραγματικά στην πραγματική QA κατά τη διάρκεια του κύκλου QA σας », δήλωσε ο συνιδρυτής Eric Silverman στο TechCrunch

"Οι δύο ιδρυτές της Silverman και ο πρώην φίλος και πρώην κολέγιο Jason Barry ξεκίνησαν την επιχείρηση μετά από το πρώτο χέρι τον πόνο των τελευταίων κριτικών.

" Και οι δύο ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία μας στην Apple και στη συνέχεια ήμασταν και οι δύο ένα SaaS, ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και παρατήρησε ότι κάθε βράδυ ή δύο πριν την απελευθέρωση, η ομάδα προϊόντων και οι σχεδιαστές ξεκινούν να μπλοκάρουν στα περιβάλλοντά μας, λέγοντας: "Ω, αυτό δεν είναι αυτό που εννοούσα πραγματικά", "Silverman εξήγησε. Αυτό δημιούργησε απογοήτευση και πολλές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, όπως ακριβώς υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ζωντανά.

Κατανοούσαν ότι αυτό το σύστημα ήταν ριζικά λανθασμένο από κανένα λάθος. Είναι ακριβώς ο τρόπος που η διαδικασία είχε αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά γνώριζαν επίσης ότι όλοι θα επωφεληθούν αν μπορούσαν να πάρουν τα προϊόντα και τις ομάδες μάρκετινγκ που εμπλέκονται πολύ νωρίτερα στον κύκλο σχεδιασμού. "Δεν υπήρξε πραγματικά καλό εργαλείο για να κάνουμε τέτοιου είδους κριτικές νωρίτερα στον κύκλο. Οι μηχανικοί διαθέτουν εργαλεία αναθεώρησης κώδικα. [Others] έχουν το δικό τους περιβάλλον QA και στάσης, αλλά αυτοί δεν επιλύουν πραγματικά την κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσουν νέες εφαρμογές στο εμπρόσθιο τμήμα. "

Όντας μηχανικοί, οι ιδρυτές δημιούργησαν το εργαλείο απευθείας στο GitHub. Μόλις εγκατασταθεί, αφού οι μηχανικοί δεσμευτούν στον front-end κώδικα στο GitHub, το FeaturePeek ανοίγει αυτόματα ένα περιβάλλον ανασκόπησης στο παρασκήνιο. Μόλις ολοκληρωθεί, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν και να σχολιάσουν το σχεδιασμό καθώς το σχέδιο συμβαίνει και εξακολουθεί να είναι μπροστά από το μυαλό των μηχανικών, αντί της τελευταίας στιγμής.

Οι Silverman και Barry άρχισαν να αναπτύσσουν το προϊόν τον Ιανουάριο μετά την εταιρεία που είχαν εργαστεί στο κλείσιμο. Ενθάρρυνανταν κάποιοι Y Combinator στυπτηρία για να κάνουν αίτηση στο YC και ήταν ευχάριστα έκπληκτοι για να πάρουν μια συνέντευξη. Ήταν ακόμη πιο ευτυχισμένοι να προσκληθούν να συμμετάσχουν στην τάξη του καλοκαιριού του 2019.

Ως μηχανικοί, συνηθίζουν να δαπανούν τις ημέρες τους για κωδικοποίηση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα πια. Ως ιδρυτές εκκίνησης, πρέπει να ανησυχούν για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη δικτύωση και τόσες περισσότερες ευθύνες πέρα ​​από την κωδικοποίηση των πραγμάτων. Λένε ότι ο YC τους βοήθησε πραγματικά να καταλάβουν αυτούς τους νέους ρόλους

Έχουν σκεφτεί για αυτό το έργο για πάνω από ένα χρόνο και λένε ότι είναι στο Y Η Combinator τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις δικές τους ιδέες και να αρχίσουν να βγάζουν μια βιώσιμη επιχείρηση

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.