Η Huawei αναρριχάται 11 θέσεις στη λίστα Fortune Global 500 του 2019Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το σερί των επιτυχιών της, η Huawei κατέκτησε την 61η θέση στη λίστα Fortune Global 500. Η κατάταξη της φετινής χρονιάς μεταφράζεται σε ένα άλμα 11 θέσεων από πέρυσι αλλά και σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό άλμα 68 θέσεων από το 2017 μέχρι σήμερα.

Η λίστα Fortune Global 500 κατατάσσει εταιρείες σύμφωνα με τα έσοδά και τα κέρδη τους, εστιάζοντας στο μέγεθός τους σε σύγκριση με άλλες λίστες. Η κατάταξη του Fortune Global 500 αποτελεί έναν πολύ σημαντικό δείκτη κύρους για τις καταξιωμένες εταιρείες που θέλουν να συγκρίνουν τις δυνάμεις, το μέγεθος και την ανταγωνιστικότητά τους σε διεθνές επίπεδο, με παραμέτρους της παγκόσμιας οικονομίας που ξεπερνούν σύνορα, εθνικότητες και κουλτούρες.

Η μεγάλη άνοδος της Huawei είναι απόλυτα κατανοητή αφού είχε 22.1% αύξηση εσόδων και 27.5% αύξηση κερδών μέσα στον τελευταίο χρόνο. Και όμως η υπερηφάνεια της Huawei εκτείνεται πολύ πέρα από την έννοια της κερδοφορίας.

«Η συνεχιζόμενη άνοδος στην κατάταξη της λίστας Fortune Global 500, αποτελεί άλλη μια ένδειξη της επιτυχίας της εταιρείας για το 2019» – δήλωσε ο Richard Yu, CEO της Huawei και συνέχισε λέγοντας: «Η δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τεχνολογίες εστιάζοντας στην καινοτομία και επενδύοντας στο R&D, μας έδωσε το κίνητρο να συνεχίσουμε και να παράγουμε κορυφαία αποτελέσματα».

Νωρίτερα την φετινή χρονιά η Huawei κατέκτησε την 47 θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ετήσιας έκθεσης BrandZ που περιλαμβάνει τις 100 σημαντικότερες  εταιρείες παγκοσμίως (Top 100 Most Valuable Global Brands). Μεγάλο μέρος της αναγνώρισης που δέχεται η Huawei οφείλεται στις πρωτοποριακές καινοτομίες των προϊόντων της, όπως το προηγμένο σύστημα φωτογραφικής κάμερας του Huawei P30 Pro, και τις πρωτοφανείς τεχνολογίες που βρήκαν εφαρμογή στο Huawei Mate X, καθώς και το Huawei Mate 20 X (5G).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.