Η εταιρεία Boring Company του Elon Musk χρεώνει 120 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση

Η εταιρεία Boring Company του Elon Musk χρεώνει 120 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση


Η επιχείρηση Boring έχει αυξήσει την πρώτη εξωτερική επένδυσή της με την πώληση μετοχών ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι λεπτομέρειες της εξουσιοδοτημένης πώλησης

Οι κυριότεροι επενδυτές στην πώληση μετοχών ήταν οι 8VC, Vy Capital, Craft Ventures και Valor Capital, καθώς και η DFJ, η οποία ανήγγειλε το 19459009, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Boring Company

Ο Steve Jurvetson, ένας μακροπρόθεσμος φίλος, σύμβουλος και πρώιμος υποστηρικτής των άλλων εταιρειών του Musk SpaceX και Tesla, έκανε επίσης μια επένδυση μέσω του νέου του ταμείου.

Η επένδυση έρχεται μόλις δύο μήνες από την Η Boring Company προσπέρασε ένα εμπορικό συμβόλαιο ύψους 48,7 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή και λειτουργία ενός υπόγειου "κινήματος ανθρώπων" στο Λας Βέγκας. Μετά το που έλαβε την έγκριση από την Σύμβαση του Λας Βέγκας και την Επισκέπτη Αρχή, η TBC εξασφάλισε τη σύμβαση το Μάιο για να κατασκευάσει σύστημα υπόγειου βρόχου που ονομάζεται Campus Wide People Mover ή CWPM, θα επικεντρωθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο της επέκτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί εγκαίρως για το CES 2021. Το πρόσφατα διευρυνόμενο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας θα διαρκέσει περίπου 200 μόλις ολοκληρωθεί. Η Σύμβαση του Λας Βέγκας και η Αρχή Επισκέψεων (LVCVA) εκτιμά ότι οι άνθρωποι που περπατούν στη μονάδα θα ταξιδεύουν δύο μίλια από το ένα άκρο στο άλλο, μια απόσταση που ωθεί τους αξιωματούχους να βρουν μια λύση μεταφοράς

Από την εκφόρτωση της σύμβασης στο Λας Βέγκας, έχει επιτάχυνση της πρόσληψής του καθώς αρχίζει να κλιμακώνεται και να προχωρεί πέρα ​​από την κατάσταση του προγράμματος Musk pet. (Η TBC δεν έχει ανακοινώσει πόσα άτομα απασχολεί · εκτιμήσεις από διάφορες πηγές έφεραν σε περισσότερους από 80 ανθρώπους, αν και υπάρχουν ενδείξεις αλληλεπικάλυψης μεταξύ SpaceX και TBC.)

Η TBC προήγαγε σχεδόν ] 196 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι

Ενημέρωση: Στο αρχικό άρθρο δεν περιλαμβάνονταν οι κύριοι επενδυτές στην πώληση μετοχών

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.