Η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας δημοσιεύει τον πρώτο τόμο της έρευνας της σχετικά με τη ρωσική εκλογική πειρατεία

Η Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας δημοσιεύει τον πρώτο τόμο της έρευνας της σχετικά με τη ρωσική εκλογική πειρατεία


Η Επιτροπή Επιλογής της Γερουσίας για τη Νοημοσύνη σήμερα εξέδωσε τον πρώτο τόμο της διμερούς έρευνας της σχετικά με τις προσπάθειες της Ρωσίας να παρέμβει στις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ

Helmed by Select Committee Πρόεδρος Richard Burr, Ο κ. Mark Warner, που εκτελεί καθήκοντα αντιπροέδρου, η έκθεση της επιτροπής " Οι προσπάθειες της Ρωσίας κατά της εκλογικής υποδομής

Μέσα σε δυόμισι χρόνια, η επιτροπή έχει πραγματοποιήσει 15 ανοικτές ακροάσεις, έχει συνεντεύξει πάνω από 200 μάρτυρες και έχει αναθεωρήσει σχεδόν 400.000 έγγραφα σύμφωνα με δήλωση και θα δημοσιεύσει άλλους τόμους από την έρευνά της για την επόμενη έτος.

"Το 2016, οι ΗΠΑ ήταν απροετοίμαστες σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης για μια συντονισμένη επίθεση από έναν αποφασισμένο ξένο αντίπαλο στην εκλογική μας υποδομή. Από τότε, μάθαμε πολύ περισσότερα για τη φύση των κυβερνητικών δραστηριοτήτων της Ρωσίας και κατανοούμε καλύτερα την πραγματική και επείγουσα απειλή που θέτουν ", δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Burr σε δήλωση. "Οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και των κρατικών και τοπικών εκλογών άλλαξαν δραματικά τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την εκλογική ασφάλεια, δουλεύοντας μαζί για να γεφυρωθούν τα κενά στην ανταλλαγή πληροφοριών και να ενισχύσουν τις ευπάθειες."

Ο Burr και ο γερουσιαστής Warner ανέφεραν ότι πρέπει ακόμη να γίνουν ακόμη βήματα

"[There’s] ακόμη περισσότερο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τις εκλογές μας. Ελπίζω ότι τα διμερή ευρήματα και οι συστάσεις που περιγράφονται στην παρούσα έκθεση θα υπογραμμίσουν στον Λευκό Οίκο και σε όλους τους συναδέλφους μας, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόμμα, ότι αυτή η απειλή παραμένει επείγουσα και ότι έχουμε ευθύνη να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία μας ενάντια σε αυτήν. "

Μεταξύ των συμπερασμάτων της επιτροπής ήταν ότι οι ρώσοι χάκερ εκμεταλλεύονταν τις ραφές μεταξύ ομοσπονδιακών και κρατικών αρχών. Οι προειδοποιήσεις που δόθηκαν από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Διερεύνησης και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δεν ήταν «προειδοποιημένοι ή προετοιμασμένοι επαρκώς για να αντιμετωπίσουν μια επίθεση από έναν κρατικό ηθοποιό»

(19659002) Οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ανακοίνωση δεν είναι επαρκώς ακριβείς ούτε περιέχουν αρκετές σχετικές πληροφορίες που θα ενθάρρυναν τα κράτη να αντιμετωπίσουν σοβαρότερα τις απειλές. Περισσότερη δουλειά πρέπει να γίνει ακόμα, σύμφωνα με την Επιτροπή. Το DHS πρέπει να συντονίσει τις προσπάθειές του με κρατικούς αξιωματούχους πολύ πιο στενά. Ωστόσο, τα κράτη πρέπει να κάνουν περισσότερα για να εξασφαλίσουν ότι τα νέα μηχανήματα ψηφοφορίας θα έχουν διαδρομές χαρτιού που θα επαληθεύονται από τους ψηφοφόρους.

Το κάνει και το Κογκρέσο. Η έκθεση της επιτροπής υπογραμμίζει ότι το Κογκρέσο πρέπει να αξιολογήσει τα αποτελέσματα των κρατικών επιχορηγήσεων ύψους 380 εκατομμυρίων δολαρίων που χορηγήθηκαν στο πλαίσιο του Act America Vote Act και να εξασφαλίσουν ότι υπάρχουν πρόσθετες χρηματοδοτήσεις για την αντιμετώπιση τυχόν κενών ασφαλείας στα συστήματα και τις τεχνολογίες ψηφοφορίας στις ΗΠΑ [19659002] Τέλος, οι ΗΠΑ πρέπει να δημιουργήσουν καταλληλότερους μηχανισμούς αποτροπής ώστε να μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο στις εκλογές

Η υποστήριξη της Επιτροπής για μεγαλύτερες δαπάνες για την ασφάλεια των εκλογών και διόρθωση της εκλογικής πολιτικής για την ασφαλή και ασφαλή πρόσβαση στην ψηφοφορία , έρχεται ως ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας, ο Mitch McConnell του Kentucky έχει μπλοκάρει δύο μέτρα ασφάλειας στις εκλογές που προσπαθούν να έρθουν ενώπιον του ορόφου της Γερουσίας για ψηφοφορία.

Ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Chuck Schumer προσπάθησε να πάρει τη συγκατάθεσή του για να περάσει νομοσχέδιο απαιτεί τη χρήση χάρτινων ψηφοδελτίων και συμπεριλαμβάνει νέα χρηματοδότηση στην Επιτροπή Βοηθείας στις Εκλογές

Σε μια κατάσταση εξηγώντας την απόρριψη του νομοσχεδίου, McConnell είπε στο The Hill "Είναι σαφές ότι αυτό το αίτημα δεν είναι μια σοβαρή προσπάθεια να κάνουμε νόμο. Είναι σαφές ότι κάτι τόσο αντάρτικτο που έλαβε μόνο μία μοναδική δημοκρατική ψηφοφορία στο Σώμα δεν πρόκειται να ταξιδέψει μέσω της Γερουσίας με ομόφωνη συναίνεση ».

Η McConnell απέρριψε επίσης μια πρόταση συγκατάθεσης για τη θέσπιση νομοθεσίας που θα απαιτούσε από τους υποψηφίους, και τα μέλη της οικογένειας να απευθυνθούν στο FBI εάν έλαβαν προσφορές βοήθειας από ξένες κυβερνήσεις

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.