Η NBCUniversal σχεδιάζει να δρομολογήσει τη ροή της υπηρεσίας της τον Απρίλιο του 2020 Η NBCUniversal CEO Steve Burke επρόκειτο για τις τηλεφωνικές κλήσεις του σήμερα το πρωί για τη μητρική εταιρεία Comcast, ανακοινώνοντας ότι η υπηρεσία NBCUniversal streaming θα ξεκινήσει

Η NBCUniversal ανακοινώνει υπηρεσία ροής που θα είναι δωρεάν στους συνδρομητές τηλεόρασης


Η NBCUniversal παίρνει λίγο πιο συγκεκριμένη για τα streaming plans της. τον Απρίλιο του 2020.

Η εταιρεία είχε πει στο παρελθόν ότι η υπηρεσία θα ξεκινούσε στις αρχές του 2020 και θα υποστηριζόταν με μια δωρεάν πληρωμή χωρίς διαφήμιση. Στο πλαίσιο αυτών των σχεδίων, η NBCUniversal έχει επίσης ανακαταλάβει τα δικαιώματα συνεχούς ροής στο "The Office", που θα εγκαταλείψει το Netflix τον Ιανουάριο του 2021.

Ένα sitcom NBC που έκλεισε πριν από έξι χρόνια μπορεί να μην φαίνεται σαν πιο ισχυρό θεμέλιο για να ξεκινήσει ακόμα μια ταινία, αλλά το "The Office" είναι στην πραγματικότητα το πιο παρακολουθούμενο show της Netflix, σύμφωνα με τον Nielsen . Και ενώ η NBCUniversal θα επενδύσει σε πρωτότυπα συνεχούς ροής, ο Burke δήλωσε: "Θα περίμενα ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κατανάλωσης στην αρχή θα ήταν [of] αποκτηθέντα προγράμματα."

Φαίνεται ότι πρόκειται να υπάρξει ένα μεγάλο κύμα εταιρειών μέσων ενημέρωσης (19459012) Η Disney + έρχεται στις 12 Νοεμβρίου και το HBO Max της WarnerMedia (το οποίο έχει τα δικαιώματα σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της Netflix, "Friends") είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την άνοιξη του 2020 . Επιπλέον, η Apple TV υποτίθεται ότι θα φτάσει αυτή την πτώση .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.