Τι θα ισχύει τελικά με τα διπλώματα; – AutoGreekNews

Τι θα ισχύει τελικά με τα διπλώματα; - AutoGreekNews


Φαίνεται πως η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος, μιας και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης αποφάσισε πως για τους επόμενους 6 μήνες θα εκδίδονται διπλώματα με το παλιό σύστημα.

Ο λόγος είναι προκειμένου να αποσυμφοριστεί η κατάσταση που ταλανίζει το κλάδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, το οποίο έχει ταλαιπωρήσει περίπου 100.000 συμπολίτες μας.

Δείτε ακόμα: Δίδυμοι έκαναν «τράμπα» το ίδιο δίπλωμα για 20 χρόνια!

Όπως εξήγησε ο Υπουργός, η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα ενσωματωθεί σε ένα από τα νομοσχέδια της κυβέρνησης που θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή και όσοι δώσουν εξετάσεις για έκδοση άδειας οδήγησης στο επόμενο διάστημα θα εξεταστούν με σύστημα που ίσχυε εδώ και δεκαετίες. Κι αυτό γιατί ο νέος νόμος που εφαρμόζεται από το φθινόπωρο έχει προκαλέσει τεράστιες καθυστερήσεις στην έκδοση 100.000 διπλωμάτων. Ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε λέγοντας πως ο νέος νόμος που προβλέπει τη διαδικασία έκδοσης διπλωμάτων με παρακολούθηση του υποψήφιου οδηγού με κάμερες θα εφαρμοστεί, όταν το υπουργείο είναι έτοιμο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος νόμος προέβλεπε την συνοδευόμενη οδήγηση από την ηλικία των 17 ετών.Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.