Ο Αντρέισεν Χόροβιτς εκτιμά τις επιχειρήσεις κατασκήνωσης Hipcamp στις 127 εκατομμύρια δολάρια

Ο Αντρέισεν Χόροβιτς εκτιμά τις επιχειρήσεις κατασκήνωσης Hipcamp στις 127 εκατομμύρια δολάρια


Η εκκίνηση που βασίζεται στο Σαν Φρανσίσκο παρέχει μια "πλατφόρμα με ανθρώπους που κινούνται" που ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε ιδιωτική γη για κατασκήνωση, γλάστρες ή απλώς ένα όμορφο σημείο για να παρκάρετε RV σας, όπως περιγράφεται από Alyssa Ravasio, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος. Εν μέσω της εκρηκτικής ανάπτυξης στις αναδυόμενες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Φλόριντα και του Τέξας, η εταιρεία έχει προσελκύσει μια επένδυση 25 εκατομμυρίων δολαρίων Σειράς Β με αποτίμηση ύψους 127 εκατομμυρίων δολαρίων.

Andrew Chen, γενικός συνεργάτης στο Andreessen Horowitz , οδήγησε τον γύρο και θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του Hipcamp ως μέρος της συμφωνίας. Η Sarah Tavel της Benchmark, η Capital Capital και η O'Reilly AlphaTech Ventures συμμετείχαν επίσης στη χρηματοδότηση, η οποία φέρνει τη συνολική χρηματοδότηση του Hipcamp στα 41,8 εκατομμύρια δολάρια. Αρχικά καλύψαμε το Hipcamp το 2014 όταν η εκκίνηση ξεκίνησε ένα γύρο σπόρων 2 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον AlphaTech.

Μια αυτοπεποίθηση στο διαδίκτυο και άπληστο τροχόσπιτο, ο Ravasio αγαπάει το ύπαιθρο, εικασία. Ίδρυσε τον Hipcamp αφού απογοητεύθηκε από τη σύνθετη διαδικασία που εντοπίζει και κρατάει κάμπινγκ στις Η.Π.Α.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο δύσκολη ήταν όλη η διαδικασία", δήλωσε ο Ravasio στην TechCrunch. "Είχα ένα ταξίδι κάμπινγκ όπου περάσαμε πέντε ώρες στην έρευνα και σχεδόν εγκαταλείφθηκα … Συνειδητοποίησα πως το κάμπινγκ ήταν σπασμένο και το διαδίκτυο θα μπορούσε να το διορθώσει".

Το 2013, ο Ravasio έμαθε να κωδικοποιήσει και να κατασκευάσει την πρώτη επανάληψη της πλατφόρμας Hipcamp , μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για κάμπινγκ που κερδίζει χρήματα, λαμβάνοντας μια προμήθεια από κάθε κράτηση που διευκολύνει. Σήμερα, η εταιρεία έχει αυξηθεί σε 40 υπαλλήλους, με κατασκηνώσεις σε 300.000 περιοχές σε όλη την Αμερική και σχεδιάζει να επεκταθεί διεθνώς σύντομα

"Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τους ανθρώπους έξω και αυτό είναι πραγματικά το καθοδηγητικό φως των σχεδίων επέκτασης μας"

Όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδια, η απόκτηση Airbnb δεν έχει νόημα, ο Ravasio εξήγησε: "Νομίζω ότι θα γίνει δημόσιος και θα καταστήσει τον Hipcamp μια εταιρεία που μπορεί να αγοράσει και να αποκτήσει μέρος του συναρπαστικό για μένα "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.