Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei βοήθησε τη Βόρεια Κορέα να δημιουργήσει το δίκτυο 3G μυστικά

Ο επιστημονικός εκδότης IEEE αναβάλλει την απαγόρευση στους αναθεωρητές της Huawei


Μια νέα έκθεση θα μπορούσε τελικά να αποδειχθεί άλλη βόμβα στις συνεχιζόμενες συγκρούσεις της Huawei με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τα νέα έγγραφα που έλαβε η The Washington Post συνδέουν τον κινεζικό κατασκευαστή υλικού με το εμπορικό 3G ασύρματο δίκτυο της Βόρειας Κορέας

Εάν αποδειχθεί ότι οι δεσμοί θα είναι ακόμη πιο ζωηρές για τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν ήδη χτυπήσει την εταιρεία για τις παραβιάσεις των κυρώσεων του Ιράν. Η κυβέρνηση έχει επίσης διερευνήσει πιθανές σχέσεις μεταξύ της Huawei και της Βόρειας Κορέας εδώ και χρόνια, αν και οι συγκεκριμένοι σύνδεσμοι παρέμειναν φανεροί.

Αυτή η τελευταία έκθεση φτάνει ως πρώην υπάλληλος της Huawei, με επιβεβαιώσεις και δικαιολογητικά από άλλες πηγές, ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος από φόβο τιμωρίας. "Η Huawei είναι πλήρως δεσμευμένη να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς στις χώρες και τις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε, συμπεριλαμβανομένου του συνόλου του ελέγχου των εξαγωγών και των εξαγωγών, κυρώσεις νόμους και κανονισμούς, "είπε σε μια δήλωση που προσφέρεται στον Τύπο. Ειδικότερα, οι δηλώσεις φαίνεται να ισχύουν κυρίως για τις σημερινές επιχειρηματικές προσφορές, ενώ παραμένουν ανεπιθύμητες για να σχολιάσουν το παρελθόν.

Οι ιδιαιτερότητες των συναλλαγών είναι περίπλοκες. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η Huawei συνεργάζεται με την Panda International Information Technology, μια κρατική κινεζική εταιρεία επικοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Huawei χρησιμοποίησε την εταιρεία για να στείλει εξοπλισμό δικτύωσης στη χώρα προκειμένου να ξεκινήσει την ασύρματη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Koryolink πριν από μια δεκαετία

. Η εταιρεία έχει εξεταστεί πρόσφατα καθώς οι μεταφορείς έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν δίκτυα 5G ανά τον κόσμο. Έχουμε φτάσει στο Huawei για πρόσθετο σχόλιο.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.