Οι νεοσύστατες εταιρίες εξοπλισμού βρίσκονται στο επίκεντρο για το Battlefield Hardware στο TC Shenzhen


Λογισμικό αρπάζει τόσο πολλή προσοχή που έχει ακόμη και τη δική του φράση – υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Δεν είναι κακό, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα χωρίς υλικό. Αυτός είναι ο λόγος που ψάχνουμε για τις καλύτερες επιχειρήσεις πρώτης φάσης hardware για να πάρουμε στο επίκεντρο το Hardware Battlefield στο TC Shenzhen στις 11-11 Νοεμβρίου στην Κίνα.

Εφαρμόστε εδώ για να ανταγωνιστείτε στο TC Hardware Battlefield 2019 τον ανταγωνισμό με αγωνιστικό χώρο με γνώμονα το υλικό. Εάν επιλεγεί, θα πάτε head-to-head ενάντια σε μερικούς από τους πιο καινοτόμους κατασκευαστές υλικού στον κόσμο για ένα πλάνο στα $ 25.000. Επιπλέον, θα δημιουργήσετε τις δημιουργίες σας στους κορυφαίους επενδυτές του κόσμου. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το είδος έκθεσης για την κατώτατη γραμμή.

Πρόκειται για το πέμπτο υλικό πεδίο μάχης μας και το πρώτο μας στην Κίνα. Η Shenzhen έχει παγκόσμια φήμη για την υποστήριξη που προσφέρει στις νέες εγκαταστάσεις μέσω ενός συνδυασμού επιταχυντών, γρήγορων πρωτοτύπων και κατασκευής παγκόσμιας κλάσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεργαστούμε με τον συνεργάτη μας TechNode για να φιλοξενήσουμε το TC Hardware Battlefield 2019 ως μέρος του μεγαλύτερου TechCrunch Shenzhen που θα διεξαχθεί στις 9-12 Νοεμβρίου

Κάθε εκκίνηση υλικού σε πρώιμο στάδιο – από οποιαδήποτε χώρα – μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε αυτόν τον διαγωνισμό. Έχουμε δει ένα εντυπωσιακό φάσμα υλικού σε προηγούμενα μαχητικά πεδία, συμπεριλαμβανομένων των ρομποτικών όπλων συσκευών δοκιμών τροφίμων εργαλείων διάγνωσης ] Για τους διαβητικούς και ηλεκτρονικές μοτοσικλέτες .

Συμπληρώστε τις ελάχιστες απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω και είστε εξουσιοδοτημένοι για εξέταση:

  • Συμπληρώστε την αίτηση TC Hardware Battlefield 2019 πριν
  • Πρέπει να διαθέτετε ένα ελάχιστα βιώσιμο προϊόν για επίδειξη σε σκηνές
  • Το προϊόν σας έχει λάβει μικρή ή και καθόλου κάλυψη μέχρι σήμερα
  • Το προϊόν σας πρέπει να είναι συσκευή ή στοιχείο υλικού

] Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν από τους διαγωνισμούς γήπεδων του Battlefield, είστε στην πορεία μιας ζωής. Δείτε πώς λειτουργεί αυτό το πεδίο μάχης υλικού

Η διαδικασία εξέτασης είναι πολύ επιλεκτική και οι συντάκτες της TechCrunch εξετάζουν λεπτομερώς κάθε ειδική εφαρμογή. Θα επιλέξουν 10-15 εκκρεμείς εκδόσεις υλικού για να ανταγωνιστούν. Κάθε συμμετέχουσα ομάδα λαμβάνει εκτεταμένη καθοδήγηση από τους συντάκτες της TechCrunch σοφός στους τρόπους των αγώνων Battlefield. Πόσο εκτεταμένη; Δοκιμάστε έξι εβδομάδες προπόνησης που σας αφήνει έτοιμο να βγείτε στην κύρια σκηνή μπροστά από μια ομάδα κριτών αποτελούμενη από εμπειρογνώμονες VCs, ιδρυτές και τεχνολόγους.

Κάθε ομάδα έχει μόλις έξι λεπτά για να βγάλει και να αποδείξει τα προϊόντα της και στη συνέχεια να απαντήσει ένα σε βάθος Ε & Α από τους κριτές. Μία ομάδα θα αυξηθεί πάνω από τα υπόλοιπα για να γίνει ο πρωταθλητής του Hardware Battlefield και θα πάρει σπίτι για $ 25,000.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσεις ολόκληρο τον αγώνα, θα φύγεις με ανεκτίμητο – – μέσα ενημέρωσης και έκθεση των επενδυτών. Φυσικά, θα συλλέξουμε ολόκληρο το συμβάν σε βίντεο και θα το δημοσιεύσουμε στο TechCrunch σε παγκόσμιο ακροατήριο.

Το Hardware Battlefield στο TC Shenzhen λαμβάνει χώρα στις 11-12 Νοεμβρίου. Μη χάσετε την ευκαιρία σας να ξεκινήσετε την εκκίνηση του υλικού σας στο πιο διάσημο τεχνολογικό στάδιο του κόσμου. Εφαρμόστε σήμερα !

Είναι η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για τη χορηγία ή την έκθεση στο Hardware Battlefield στο TC Shenzhen; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων χορηγιών από το συμπληρώνοντας αυτό το έντυπο .

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.