Η VComlic αυξάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια σπόρων προς σπορά που διευθύνονται από την Accel για την απλούστευση της διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης

Η VComlic αυξάνει τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια σπόρων προς σπορά που διευθύνονται από την Accel για την απλούστευση της διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης


Η πλατφόρμα διαχείρισης κινδύνου και συμμόρφωσης VComply ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει κερδίσει ένα γύρο σπόρων 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής την Accel Partners, για το διεθνές της σχέδιο ανάπτυξης. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να αποκτήσει περισσότερους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, να ανοίξει ένα νέο γραφείο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να στηρίξει τους πελάτες της στην Ευρώπη και να επεκτείνει την παρουσία της στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από τον CEO Harshvardhan Kariwala και έχει πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως η Acreage Holdings, η Ace Energy Solutions, η CHD, το Υπουργείο Διεθνούς Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου και η Burger King. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει περίπου 4.000 χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες. Το VComply προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από όλα τα τμήματα μιας εταιρείας, με πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση που οργανώνονται σε έναν κεντρικό πίνακα

Ενώ υπάρχει ήδη ένας κατάλογος διακυβέρνησης, λύσεων διαχείρισης κινδύνου και συμμόρφωσης στην αγορά Η ανταγωνιστική πλεονεκτική θέση της VComply μπορεί να είναι η ευελιξία, η απλή διεπαφή χρήστη και η εύκολη ανάπτυξή της (η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να επιβιβαστούν και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη λύση για τα καθήκοντα συμμόρφωσης με την Oracle, HPE, Thomson Reuters, IBM και άλλες εγκατεστημένες εταιρείες λογισμικού για επιχειρήσεις) περίπου 30 λεπτά). Επιδιώκει επίσης τις μικρότερες επιχειρήσεις των οποίων οι ανάγκες δεν έχουν εκπληρωθεί από λύσεις συμμόρφωσης που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Kariwala δήλωσε στην TechCrunch σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι άρχισε να σκέφτεται να δημιουργήσει μια νέα λύση κινδύνου και συμμόρφωσης ενώ εργαζόταν στην πρώτη της εκκίνηση LIME Learning Systems , μια πλατφόρμα διαχείρισης της εκπαίδευσης, αφού χτυπήθηκε με ποινή ύψους 4.000 $ λόγω έλλειψης συμμόρφωσης.

"Πιστέψτε με, τα $ 4.000 πραγματικά πονάει όταν είσαστε bootstrapped και προσπαθείτε να σώσετε κάθε λεπτό που μπορείτε. Σε αυτή την περίπτωση, ζήτησα από τους εξωτερικούς συνεργάτες μας να διαχειρίζονται αυτή τη συμμόρφωση και ξεχνούν! ", Δήλωσε. Μετά από να μιλήσει με άλλους επιχειρηματίες, συνειδητοποίησε ότι η συμμόρφωση αποτέλεσε πρόκληση για τους περισσότερους από αυτούς. Η ομάδα της LIME δημιούργησε ένα εσωτερικό εργαλείο παρακολούθησης συμμόρφωσης για τη δική της χρήση, αλλά μοιράστηκε και με άλλους ανθρώπους. Η Kariwala συνειδητοποίησε ότι παρά τις πολλές λύσεις διαχείρισης, διαχείρισης κινδύνων και συμμόρφωσης που ήδη υπάρχουν στην αγορά, εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό στην αγορά, ειδικά για τις μικρότερες επιχειρήσεις.

Το VComply έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι οργανώσεις να το προσαρμόζουν οι κανονισμοί και τα πρότυπα της βιομηχανίας, καθώς και οι δικές τους ανάγκες ροής εργασίας και δεδομένων, με ανταγωνιστική τιμολόγηση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (η συνδρομή ξεκινάει από 3.999 $ ετησίως)

"Οι περισσότερες από τις παραδοσιακές λύσεις GRC που υπάρχουν σήμερα είναι ακριβές , έχουν μια απότομη καμπύλη μάθησης και συνεπάγονται παρατεταμένη ανάπτυξη. Όχι μόνο είναι ακριβοί, είναι επίσης άκαμπτοι, πράγμα που σημαίνει ότι οι οργανώσεις έχουν ελάχιστο ή και καθόλου έλεγχο ή ευελιξία », ανέφερε η Kariwala. "Ένα εργαλείο GRC συχνά θεωρείται ως δαπάνη, ενώ πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίζεται ως επένδυση. Είναι ιδιαίτερα ο τομέας των ΜΜΕ που υποφέρει περισσότερο. Με τις τρέχουσες λύσεις που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια (και μερικές φορές εκατομμύρια), γίνεται το λιγότερο από τις προτεραιότητές τους να επενδύσουν σε μια πλατφόρμα GRC και ως εκ τούτου πέφτουν θύματα αυξημένων κινδύνων και σοβαρών κυρώσεων για μη συμμόρφωση. "

Σε δήλωση Τύπου, ο συνεργάτης της Accel, Dinesh Katiyar, δήλωσε: "Η πρώτη γενιά λύσεων GRC επέτρεψε κυρίως στις εταιρείες να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που διέπουν τη βιομηχανία. Ωστόσο, η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να κυβερνά τις λειτουργίες της για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της εμπιστοσύνης και να παρακολουθεί τους εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους για να παραμείνει επιτυχής. Αυτό είναι όπου VComply λάμπει, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με μια εταιρεία που μπορεί να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της διαχείρισης επιχειρηματικών κινδύνων. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.