Το Kibus είναι σαν Keurig για το κατοικίδιο ζώο σας


Σε μια σκηνή κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης στην έδρα του Χονγκ Κονγκ του Brinc η ομάδα με έδρα τη Βαρκελώνη Kibus Petcare γρήγορα έδειξε ότι τα περισσότερα χιλιετίες θεωρούν τα κατοικίδια ζώα " την οικογένεια ". Αυτό το είδος δήλωσης εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, φυσικά, αλλά για πολλούς, αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζουμε μαγειρεμένα σπιτικά γεύματα για τα σκυλιά και τις γάτες τους

Ως ιδιοκτήτης κουνελιού ο ίδιος, ευτυχώς απλά σημαίνει απλά να ξεπλύνετε μερικά ρόκα στο νεροχύτη μία φορά την ημέρα. Για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ωστόσο, η προοπτική είναι αρκετά πιο περίπλοκη, θέτοντας την ίδια ή και περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία γευμάτων για τους γούνιους συντρόφους τους.

Το βήμα πίσω από το Kibus είναι μια προσπάθεια να χωρίσουμε τη διαφορά. Η συσκευή της εταιρείας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κάτι σαν ένα σπιτικό φαγητό για ένα σκύλο ή γάτα με ένα κλάσμα της απαιτούμενης προσπάθειας. Το σύστημα δέχεται πλαστικά χαρτοκιβώτια γεμάτα με τρόφιμα για κατοικίδια ζώα. Ρίξτε λίγο νερό και το σύστημα θα θερμαίνει το μαγείρεμα των τροφίμων κατά τη διαδικασία.

Η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει μια εκστρατεία Kickstarter για να πουλήσει το προϊόν, το οποίο είναι σήμερα σε πρωτότυπο μορφή. Κατά την κυκλοφορία, θα διαρκέσει περίπου 199 ευρώ. Αυτή η αρχική έκδοση θα περιλαμβάνει επαναχρησιμοποιούμενα πλαίσια, αλλά στο μέλλον η εταιρεία σχεδιάζει να τα περιορίσει στην προετοιμασμένη ποικιλία, προφανώς μετά από μια προσέγγιση κασέτας μελανιού για τη δημιουργία εσόδων από το σύστημα

. περίπου 1 ευρώ την ημέρα, με το μηχάνημα να διανέμει τρόφιμα σε κατοικίδια ζώα μία έως πέντε φορές την ημέρα. Ο καθένας πρέπει να διαρκεί περίπου μια εβδομάδα για ένα μέσο κατοικίδιο ζώο ή κάπου στη γειτονιά τριών ημερών για το μεγαλύτερο σκυλί. Για να ξεκινήσετε, η εταιρεία προσφέρει πέντε διαφορετικές επιλογές για φαγητό (δύο για γάτες, τρεις για σκύλους), με περισσότερους να κατεβαίνουν στο δρόμο.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το σύστημα από απόσταση και να προγραμματίσουν τον ήχο της δικής τους φωνής για να καλέσουν κατοικίδιο ζώο πέρα ​​από όταν τρώει χρόνο. Η δεύτερη έκδοση της συσκευής θα περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα για την παρακολούθηση κατοικίδιων ζώων από μακριά

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.