Μια άλλη κατάσταση κοιτάζει τους ανθρώπους που κινούνται με σωλήνες στα 670 mph

Μια άλλη κατάσταση κοιτάζει τους ανθρώπους που κινούνται με σωλήνες στα 670 mph


Μια άλλη πολιτεία – αυτή τη φορά η Βόρεια Καρολίνα – έχει δελεαστεί από την ιδέα της υπερπώλησης, της φουτουριστικής και ακόμα θεωρητικής πλατφόρμας διαμετακόμισης που θα μεταφέρει ανθρώπους και πακέτα με ταχύτητες μέχρι και 670 μίλια ανά ώρα μεταξύ πόλεων. Ένας και Συμμαχία Περιφερειακών Συγκοινωνιών της Βόρειας Καρολίνας ανακοίνωσαν την Παρασκευή την αρχή της "εξερεύνησης" στη χρήση του hyperloop για να συνδέσει το ερευνητικό τρίγωνο του κράτους Raleigh, Durham και Chapel Hill

τρόπος για να προχωρήσετε πριν από το hyperloop ή αυτή τη συγκεκριμένη διαδρομή που η Virgin Hyperloop One διερευνά γίνεται πραγματικότητα. Θεωρητικά, εάν αυτή κατασκευάστηκε, θα χρειάζονταν λιγότερα από 10 λεπτά για να ταξιδέψετε μεταξύ του Raleigh και του Durham ή του Chapel Hill, σύμφωνα με μια μελέτη προ-σκοπιμότητας που πραγματοποίησε η AECOM. Αυτό θα ήταν ένα λινάρι για την περιοχή, η οποία φιλοξενεί μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες, τα πανεπιστήμια και τα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης της χώρας.

Το πώς αυτό παίζει τώρα βρίσκεται στα χέρια του Υπουργείου Μεταφορών της Βόρειας Καρολίνας. Αλλά με βάση τα σχόλια σε μια εκδήλωση την Παρασκευή, η κρατική υπηρεσία δεν ενδιαφέρεται μόνο για το ερευνητικό τρίγωνο. σχεδιάζει επίσης να εξετάσει την επέκταση της αρχικής ιδέας και να ερευνήσει μια γραμμή που θα συνδεθεί με το Charlotte και την Washington, D.C.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα ​​θα είναι αργή. Ενώ οι κρατικοί φορείς διερευνούν τη σκοπιμότητα της κατασκευής του hyperloop, η Virgin Hyperloop One (VHO) εργάζεται για την πιστοποίηση της τεχνολογίας για τη μεταφορά ανθρώπων. Αυτή η διαδικασία πιστοποίησης, η οποία επί του παρόντος δεν υπάρχει, πιθανόν να διαρκέσει χρόνια. Το VHO έχει ως στόχο να πιστοποιηθεί μέχρι το 2023 και να έχει μία από τις πλατφόρμες του στο πλαίσιο του υπερκειμένου μέχρι το 2029.

Η ανακοίνωση ακολουθεί μερικά ορόσημα για το VHO, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης επίδειξης στην Washington, DC και της χρηματοδότησης του NETT, Αναδυόμενο Συμβούλιο Τεχνολογιών Μεταφορών, το οποίο θα ερευνήσει και θα χρηματοδοτήσει την υπερπληθωρία σε εθνικό επίπεδο.

Η VHO συγκέντρωσε 172 εκατομμύρια δολάρια το Μάιο. Η εταιρεία έχει επίσης έναν νέο διευθυντή – Jay Walder, ο οποίος έτρεξε τον μοχλό μοτοσικλέτας Motivate. Ο Richard Branson, ο οποίος παραιτήθηκε από τον πρόεδρο τον Οκτώβριο αντικαταστάθηκε από τον Σουλτάνο Αχμέντ Μπιν Σουλγύμεμ, τον 19459011, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ναυτιλίας και εφοδιαστικής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων DP World

Η DP World είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής της εταιρείας. Η DP World ανέλαβε την πρώτη επένδυση στην εταιρεία το 2016. Οι δύο εταιρείες ξεκίνησαν μια κοινοπραξία εφοδιαστικής το 2018 για να αναπτύξουν μεταφορές με υπερυψωμένο φορτίο

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.