Τα ποδήλατα χωρίς αποσκευές, εκτός από τα JUMP's, είναι ακόμα σε αναμονή στο SF

Τα ποδήλατα χωρίς αποσκευές, εκτός από τα JUMP's, είναι ακόμα σε αναμονή στο SF


Το Λίφτ που ασκεί αγωγή εναντίον της πόλης του Σαν Φρανσίσκο σε σχέση με τα ποδήλατα χωρίς αποβάθρα, η πόλη κρατά τη διαδικασία αδειοδότησης για πρόσθετους παροχείς ποδηλάτων χωρίς πρόσβαση – τουλάχιστον μέχρι αργότερα αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που ο πιλότος του JUMP, που είχε στην κατοχή του ο Uber, έπεσε να λήξει σήμερα, έχει παραταθεί μέχρι και 10 ημέρες μετά την εντολή του δικαστηρίου, ο εκπρόσωπος της SFMTA, Benjamin Barnett, δήλωσε στο TechCrunch

τον Ιούνιο ο Lyft μήνυσε την πόλη Ο Φρανσίσκο παραβίασε τη δεκαετή σύμβασή του με τη Λίφτ, η οποία θα έδινε στην εταιρεία αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης προγραμμάτων μεριδίου ποδηλάτων. Η δίκη ήταν υπό το φως της SF ανακοινώνοντας ότι θα λάβει αιτήσεις για φορείς που επιδιώκουν άδειες για την ανάπτυξη πρόσθετων ποδηλάτων χωρίς σταθμό.

Ωστόσο, το Σαν Φρανσίσκο δήλωσε ότι η σύμβαση δεν ισχύει για μερίδα μοτοσυκλετιστών, . Στην αγωγή του η Lyft ζητάει προσωρινή διαταγή ή προσωρινή δέσμευση για να εμποδίσει την πόλη να εκδίδει άδειες σε φορείς εκμετάλλευσης για ενοικιάσεις ποδηλάτων χωρίς σταθμό.

"Ανοίξαμε τη διαδικασία αδειοδότησης χωρίς σταθμούς ηλεκτρονικών ποδηλάτων , αλλά η δικαστική δίωξη της Lyft / Motivate έχει θέσει τη διαδικασία αυτή στην κατοχή ", δήλωσε ο Barnett.

Η δικαστική εντολή θα μπορούσε να συμβεί ήδη από τις 11 Ιουλίου και μόλις αργότερα στις 11 Οκτωβρίου, δήλωσε ο Barnett. Επιπλέον, το SFMTA δεν είναι σε θέση να εκδίδει άδειες μέχρι τουλάχιστον πέντε ημέρες μετά την παραγγελία.

Έχω φτάσει στο Lyft και θα ενημερώσω αυτήν την ιστορία αν ακούσω πίσω. "Είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο περιφερειακό σύστημα bikeshare με το MTC και το Σαν Φρανσίσκο", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Lyft, δήλωσε ο Lyft στο παρελθόν στην TechCrunch ότι προσπάθησε να αποφύγει την επίλυση διαφορών, αλλά ότι η SFMTA αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία διαφωνίας. σε μια δήλωση προς την TechCrunch τον Ιούνιο. "Χρειαζόμαστε το Σαν Φρανσίσκο για να τιμήσει τις συμβατικές του δεσμεύσεις σε αυτό το περιφερειακό πρόγραμμα – δεν αλλάζει τους κανόνες στη μέση του παιχνιδιού. Είμαστε πρόθυμοι να το λύσουμε γρήγορα, ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα σχέδιά μας να φέρουμε ποδήλατα σε όλες τις γειτονιές στο Σαν Φρανσίσκο. "

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.