Η Apple ενημερώνει την MacBook Air και την Pro για την επιστροφή στο σχολείο

Η Apple ενημερώνει την MacBook Air και την Pro για την επιστροφή στο σχολείο


Η Apple μόλις ανακοίνωσε μια χούφτα βασικών ενημερώσεων για τις πιο δημοφιλείς συσκευές Mac, χρονομετρημένες για επιστροφή στις σχολικές αγορές. Το MacBook Pro εισέρχεται στο μεγαλύτερο επίπεδο από αυτή την ενημέρωση, φέρνοντας το TouchBar και το TouchID στο μοντέλο χαμηλού επιπέδου για πρώτη φορά.

Το σύστημα των 13 ιντσών παίρνει επίσης τα ενημερωμένα πληκτρολόγια που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα θέματα που έχουν αναφέρει οι χρήστες σε προηγούμενες γενιές, καθώς και οι επεξεργαστές 8ης γενιάς quad-core Core i5 και i7, τις οποίες οι υποσχέσεις της Apple θα εκτελέσουν μέχρι και δύο φορές ταχύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα

του τσιπ ασφαλείας T2. Η οθόνη, εν τω μεταξύ, παίρνει την τεχνολογία True Tone για βελτιωμένο χρώμα, ενώ τα ηχεία ενισχύονται λίγο. Το σύστημα ξεκινά από $ 1.299 ή $ 1.199 αν είστε ειδικευμένος φοιτητής.

Οι βελτιώσεις του Air είναι λίγο λιγότερο δραματικές, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης τεχνολογίας True Tone και του νέου πληκτρολογίου. Τα μεγαλύτερα νέα για το σκοπό αυτό είναι το χαμηλότερο σημείο, ξεκινώντας από $ 999 για τους μαθητές και $ 1.099 για τους υπόλοιπους. Τα νέα μοντέλα είναι διαθέσιμα σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα η εταιρεία θα πετάει σε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Beats Studio για φοιτητές που θα πάρουν ένα νέο Air, Pro ή iMac

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.