Ο δημιουργός του Mario Miyamoto μετρά τη διαφημιστική εκστρατεία τυχερού παιχνιδιού στο σύννεφο (αλλά δεν το μετράει η Nintendo)


Το cloud gaming – αν και μια εταιρεία επιλέγει να το ορίσει – διαμορφώνεται ως ένα μεγάλο μέρος της επόμενης γενιάς κονσολών και άλλων πλατφορμών. Όμως ο δημιουργός του Mario και ο βετεράνος της Nintendo Shigeru Miyamoto λένε ότι η εταιρεία του δεν θα είναι τόσο γρήγορη να πηδήσει στη μόδα

Μιλώντας στους μετόχους της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Nintendo, οι Miyamoto και άλλα στελέχη ασχολήθηκαν με διάφορα θέματα, ως αδυναμία να συμβαδίσει με την κατάσταση της βιομηχανίας. Η Sony και η Microsoft (μαζί, εκπληκτικά) πρόκειται να κλειδώσουν τα κέρατα με την Google, τη Nvidia και άλλους στην αρένα της ροής παιχνιδιών, αλλά η Nintendo δεν ανακοίνωσε σχέδια για την ισχυρή νέα τεχνολογία . ]

Όπως αναφέρθηκε από την GamesIndustry.biz ο Miyamoto δεν φάνηκε αντιμέτωπος με αυτόν τον ισχυρισμό

"Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτές τις ποικίλες τεχνικά περιβάλλοντα για να κάνουν μοναδική ψυχαγωγία που θα μπορούσε να γίνει μόνο από τη Nintendo ", ανέφερε. "Δεν έχουμε μείνει πίσω είτε με VR είτε με υπηρεσίες δικτύου … Επειδή δεν το δημοσιοποιούμε μέχρι να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν, μπορεί να φανεί ότι παραμένουμε πίσω."

Αλλά αν και αυτό έδωσε το νόημα ότι η Nintendo εργάζεται σε αυτό "

" Νομίζω ότι τα τυχερά παιχνίδια σύννεφα θα γίνουν πιο διαδεδομένα στο μέλλον, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά ]επειδή τρέχουν σε τοπικό επίπεδο και όχι στο σύννεφο ", ανέφερε.

Η Nintendo επικεντρώνεται σε τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες και ολοκληρωμένα παιχνίδια single-player είναι σίγουρα εμβληματική από αυτή την άποψη. Και ενώ η Nintendo έχει υιοθετήσει αργά τις πιο πρόσφατες τάσεις παιχνιδιού, έχει δείξει ότι μπορεί να τις απομακρύνει πολύ καλά, όπως άλλωστε, όπως για παράδειγμα με το εξαιρετικό Splatoon 2 και τις διαρκώς εξελισσόμενες εποχές και γεγονότα του

Ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa δήλωσε ότι βλέπει πώς εξελίσσεται η τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών και ότι είναι σημαντικό να «συμβαδίζει με τέτοιες αλλαγές», αλλά όπως και ο Miyamoto δεν έδειξε ότι υπήρχε κάτι συγκεκριμένο.

Αντ 'αυτού, ανέφερε (και πάλι σε πραγματικό στυλ της Nintendo) ότι η εταιρεία θα επωφεληθεί από τα οφέλη από το cloud gaming ανεξάρτητα από το αν συμμετείχε ή όχι στην πρακτική. να μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες με την ολοκληρωμένη προσέγγιση ανάπτυξης υλικού και λογισμικού για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τη μοναδική ψυχαγωγία που μπορεί να προσφέρει η Nintendo. (19659002) Η φήμη για το μυαλό όλων των ανθρώπων μετά από το E3 είναι κατά πόσο ένας νέος διακόπτης ή διακόπτες βρίσκονται στο δρόμο. Φυσικά Furukawa πρόκληση, λέγοντας ότι φυσικά είχαν επίγνωση της κερδοσκοπίας, αλλά δεν θα σχολιάσει. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Θα χαλάσει την έκπληξη για τους καταναλωτές και είναι ενάντια στα συμφέροντα των μετόχων μας, οπότε παρακωλύουμε οποιαδήποτε συζήτηση».

Φυσικά ένας νέος διακόπτης είναι στο δρόμο – είναι περίπου η επιβεβαίωση οποιοσδήποτε θα μπορούσε να πάρει από τη Furukawa ή τα άλλα εξαιρετικά εκπαιδευμένα στελέχη της Nintendo, ακόμα κι αν το νέο υλικό έβγαλε αύριο. Αλλά με αυτό το ρυθμό φαίνεται πιο πιθανό ότι το νέο υλικό θα χρονομετρηθεί ώστε να τραβήξει τους αγοραστές γύρω από τις διακοπές – κάτι που μπορεί να έχει το χτύπημα για να πάρει τον αέρα από τη Microsoft και τα πανιά της Sony (και των πωλήσεων) όταν κάνουν ντεμπούτο τις κονσόλες επόμενης γενιάς τους

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

By smaragost

Τα κείμενα και οι απόψεις που φιλοξενούνται σε αυτό το site δεν αντιπροσωπεύουν τα πιστεύω μου, τα άρθρα είναι από διάφορες πηγές, θα βλέπουμε πάντα όλες τις πλευρές και θα σχολιάζουμε αναλόγως. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χρησιμοποιείτε υβριστικές φράσεις και σχόλια. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ιατρικές συμβουλές παρακαλώ πολύ να συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ιατρό πρώτα. Το site παρέχει μόνο πρόσβαση στις πληροφορίες και τίποτα άλλο, για τα άρθρα που είναι σε διαφορετική γλώσσα παρέχετε μετάφραση η οποία δεν είναι 100% αλλά θα βγάλετε νόημα. Σας ευχαριστώ για την στήριξη. The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. A licensed medical professional should be consulted for diagnosis and treatment of any and all medical conditions. Links to other sites are provided for information only -- they do not constitute endorsements of those other sites.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.