Μια άλλη μεγάλη αλυσίδα θεάτρου εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε έναν ανταγωνιστή του MoviePass

Η Sinemia αντιμετωπίζει την πίεση των καταναλωτών και ένα κοστούμι κατηγορίας για μια σειρά από παράπονα


Οι συνδρομητικές υπηρεσίες εισιτηρίων κινηματογράφου είχαν πολύ δύσκολο χρόνο. Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα της επιχείρησης – MoviePass και Sinemia – διεξάγουν αυτό που μοιάζει να ήταν η απώλεια της μάχης στον πόλεμο για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις box office. Η κατηγορία έχει μαστίζεται από τα συναισθήματα εξοικονόμησης χρημάτων και την καταστροφική εξυπηρέτηση των πελατών.

Η υπηρεσία A-List της AMC, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να κινείται κατά μήκος της κολύμβησης. Τον Μάιο, έπληξε 785.000 συνδρομητές τριπλασιάζοντας τους πιο πρόσφατους αριθμούς του MoviePass, σύμφωνα με μια έκθεση. Φυσικά, η AMC έχει ένα βασικό πράγμα που δεν είναι ο ανταγωνισμός: είναι δικά της θέατρα. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία λειτουργεί με πολύ λίγους μεσάζοντες.

Σύμφωνα με το μια νέα έκθεση της Προθεσμίας η Regal πρόκειται επίσης να εισέλθει στην επιχείρηση συνδρομών. Από πέρυσι, η αλυσίδα με έδρα το Tennessee είναι η δεύτερη στην Η.Π.Α., με 558 θέατρα στο 659 της AMC, πράγμα που σημαίνει ότι έχει παρόμοια υποδομή για υποστήριξη. Το σχέδιο θα είναι κλιμακωτό, παρέχοντας στους συνδρομητές premium πρόσβαση σε όλα τα θέατρα της αλλαγής, με ένα άλλο σχέδιο να περικοπεί σε περίπου το ήμισυ των θέσεών του (πράγμα που θα έκοψε πρόσβαση σε τοποθεσίες σε μεγάλες πόλεις όπως LA και NYC)

Η προσφορά της AMC, η συμφωνία θα προσφέρει επίσης εκπτώσεις σε κάποιες παραχωρήσεις – οι προσφορές για $ 20 κουβάδες popcorn είναι ένα άλλο πλεονέκτημα που οι αλυσίδες θεάτρων έχουν πάνω από τρίτα μέρη όπως το MoviePass και η Sinemia. Τα σχέδια αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα, μόλις η μητρική εταιρεία της Regal επεξεργαστεί τα καλύτερα στοιχεία με τα στούντιο.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.