Το Cozycozy είναι μια υπηρεσία αναζήτησης καταλυμάτων που λειτουργεί με ξενοδοχεία και Airbnb

Το Cozycozy είναι μια υπηρεσία αναζήτησης καταλυμάτων που λειτουργεί με ξενοδοχεία και Airbnb


Γαλλική εκκίνηση Cozycozy.com θέλει να διευκολύνει την αναζήτηση διαμονής σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Αυτός δεν είναι ο πρώτος συσσωρευτής στο διάστημα και ίσως όχι ο τελευταίος.

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με πολλαπλές στάσεις, πιθανότατα καταλήγετε με δώδεκα καρτέλες διαφορετικών υπηρεσιών – στην Airbnb για να δείτε τις λίστες, σε μια πλατφόρμα αναθεώρησης ξενοδοχείου και σε μια πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων. Κάθε υπηρεσία εμφανίζει διαφορετικές τιμές και έχει ένα διαφορετικό απόθεμα

Ενώ υπάρχουν τόνοι υπηρεσιών εκεί έξω, οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε τρεις μόνο εταιρείες: Booking Holdings (Booking.com, Priceline, Kayak, TripAdvisor Προτάσεις για ξενοδοχεία, θέρετρα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διακοπές, ταξιδιωτικά πακέτα, πακέτα διακοπών, ταξιδιωτικούς οδηγούς και πολλά άλλα. TripAdvisor Προτάσεις για ξενοδοχεία, θέρετρα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διακοπές, ταξιδιωτικά πακέτα, ταξιδιωτικούς οδηγούς και πολλά άλλα! Όλοι λειτουργούν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες για να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές και όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα

Το Cozycozy.com θέλει να απλοποιήσει αυτή τη διαδικασία συγκεντρώνοντας έναν τόνο υπηρεσιών σε ένα ενιαίο περιβάλλον – μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία, καταχωρήσεις Airbnb, κατασκηνώσεις, ξενώνες, βάρκες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα … Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας με βάση την τιμή ή μπορείτε να αποκλείσετε ορισμένα στυλ φιλοξενίας.

Η εταιρεία δεν συνεργάζεται με ξενοδοχεία και δεν χειρίζεται απευθείας κρατήσεις. Αντ 'αυτού, η υπηρεσία ψάχνει σε όλους τους συνηθισμένους υπόπτους. Όταν αρχίζετε να κάνετε κράτηση, μπορείτε να ανακατευθυνθείτε στην αρχική λίστα με Airbnb, Booking.com, Hostelworld, κλπ.

Το ξεκίνημα ξεκίνησε πρόσφατα από τον Daphni, CapDecisif, Raise και πολλά διαφορετικά δάνεια ύψους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων (4 εκατομμύρια ευρώ) όπως οι Xavier Niel, Thibaud Elzière και Eduardo Ronzano

Ο συνιδρυτής Cozycozy.com και ο πρόεδρος Pierre Bonelli ίδρυσαν επίσης στο παρελθόν Liligo.com. Είναι μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες σύγκρισης πτήσεων στη Γαλλία. Αποκτήθηκε από την SNCF το 2010 και έπειτα eDreams ODIGEO το 2013.

>Μεταφρασμένο από την Google <
Source link

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.